Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[US] HammerMT2

macio443

Ocena  

214 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niech mnie ktos oswieci i powie gdzie dropne jaka kolwiek zbroje na sure +0? oprocz dt bo tam mi sie nie chce przechodzic pieter, a w red lesie? nigdzie nic tam nie dropi ;< ani na ostatnim spocie ani z metkow ani nic ;x w v2 jedynie jakies smieci +4 ale zadnych zbroi:< maskara a ja nie chce latac w zbroi +9 xD

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Mam do was wielką prośbe. Czy mógłby ktoś mi dać linka z 4 ikonkami z folderu tego metina ? A mianowicie "binary i binarz" oraz te dwa lanuchery. Z góry dziekuje.

Opublikowano

Pobiera mi się.. Zobaczymy ;) Zawsze chciałem na nim zagrać ;p

@EDIT mam pytanie.. Jak wchodzę w clienta, wpisuję passy to mi wsykakuje ze błąd tak mi sie wydaje bo sie długo ładuje a jak podali down to nie ma sposzczenia ;D. Pomoże ktoś? :D

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam dowiedzialem sie ze na tym serwerze da sie kupic eq i cos tam jescze za sms 3Euro iz posiadam 10€ na tlf chcialbym zakupic ale jak nwm gdzie tego smska wyslac i tp td moglby ktos mi pomoc oczywiscie + 5 !

Opublikowano

Zagrałbym ... Mógłby ktoś mi wrzucic lunchera albo coś na ten hosting

mega.co.nz

Przez torrenty jest tylko dostępny, nikt nie będzie marnować czasu dla jednej osoby która i tak nie zagra.

Torrenty - Szybko ściąga ;]

Zapraszam serdecznie gram tam rok i 6 modów + sts :3

TaRAWgG.png

Opublikowano

Jak tutaj z bonami?

System ulepszeń jakiś jest czy wszystko wrzucone do handlarzy i mamy sobie wybierać?

Dużo ludzi gra?

Zbieram like ;x

Opublikowano

Jak tutaj z bonami?

System ulepszeń jakiś jest czy wszystko wrzucone do handlarzy i mamy sobie wybierać?

Dużo ludzi gra?

Powiem jedno xD Gra w pizdu ludzi, tak wszystko jest u handlarzy :)

#teams4bal

Opublikowano

Te modowane eq odsrrasza ;d wyskoczy Ci taki sura z 80.000 inta i jak wyjebie z palca to 8 kk dostaniesz z full abs.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

serw off czy co?

@edit

sorki nie dzialalo mi przez chwile poprostu.

MAM PYTANIE !!

z uploaduje ktos tego najnowszego clienta dla mnie? tem z easter?? bo jak go sciagam to mi sie komputer restartuje

i mam tego starszego i duzo rzeczy nie widze :< jak np bronie itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...