Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez urazy, ale lifesro tez mialo dzialac i dupa. Zdobyliscie doswiadczenie i moze nauczyliscie sie czegos, ale w to nie wnikam, nie o tym chce rozmawiac. Ludzie uwierzyli w was ponownie a wy znowu dajecie ciala ;/ Graja wbijaja lvl a wy po tyg usuwacie im konta no bez jaj, nie przewidzieliscie tego gdy otwieraliscie serwer? Moze trzeba bylo poczekac i otworzyc juz z 13D. I masz racje, ze jakas czesc odejdzie, bo ja juz sie powaznie zastanawiam po waszych akcjach

Hmm ale ludzi tylko pytali gdzie jest serwer wiec wam go otworzyli a że powstała lipa to nie ich wina xD Płaczesz bo straciłeś 110 lvl ? Uwierz mi ja straciłem dużo więcej niż ty i od wielu innych graczy !!! i z tego afery nie robię dla mnie lepiej ze będą 13D bo lubię 2H :):D

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i to jest dobry pomysł . Nie wiem nie znam sie na tym ale czy te pliki asz tak długo sie wgrywają czy chcecie sprawdzic wszystko?

a nie da rady odpalic serwa skoro dopiero w czwartek zaczynacie robote?

Opublikowano

@GalactiX

Z tego co widze w zadnej z 3 opcji nie ma wzmianki o usuwaniu kont, tylko czy jestes lub nie jestes za wprowadzeniem 13d

Wipe = usuwanie kont.

Brawo.

Opublikowano

@GalactiX

Z tego co widze w zadnej z 3 opcji nie ma wzmianki o usuwaniu kont, tylko czy jestes lub nie jestes za wprowadzeniem 13d

Widocznie nie wiesz co to Wipe xD

Wipe jak napisał wcześniej rafdzio to usuwanie all charów itp

RollBack to cofanie postaci do jakiegoś dnia ;p tak na przyszłość

Opublikowano

Hmm ale ludzi tylko pytali gdzie jest serwer wiec wam go otworzyli a że powstała lipa to nie ich wina xD Płaczesz bo straciłeś 110 lvl ? Uwierz mi ja straciłem dużo więcej niż ty i od wielu innych graczy !!! i z tego afery nie robię dla mnie lepiej ze będą 13D bo lubię 2H :):D

Stracilem kase i to nie malo ale bylo minelo, tylko widze, ze znowu zaczyna sie powtorka z rozrywki

Opublikowano

Wytlumaczcie mi jako osobie ktora grala i interesowala sie silkiem jakies 4 lata temu jaka jest roznica miedzy 11d a 13d? Beda jakies nowe mobki, lokacje?

Jak patrze na bronie na silkroadonline.com.pl to widze tam maks 101 lvl czyli 11d

Opublikowano

@UP

Musisz wszystko wiedzieć?

Pozyskane są od DWI.

Współpracuje z nim i otrzymałem kilka dobrych baz:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

Hmm, 13dg da się wprowadzić bez wipe.

Ale to już prawdę mówiąc wymaga pewnych nawyków.

Patrząc w historię, czyż za każdym razem kiedy zmienialiście cap, to był wipe? Panowie, może czas jednak ogarniać je i analizować, a nie brać czyjeś te bazy :P.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@UP

Tak uważasz? Jeżeli chce te wszystkie nowości etc.

Pierwszy raz biore czyjąś baze.

A jeżeli chcesz zmierzyć się kto ma lepszą wiedzę na temat SQL zapraszam na GG

@EDIT

Uważasz że jade na TUT'ach?

TIOiE.jpg

Opublikowano

@up

tak to DWIorveth

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Smieszy mnie płacz niektórych, ze po co grali ten tydzien. Max lvl wbije sie teraz w max 2 dni a nova sety i tak beda nic nie warte czy to teraz czy pozniej.

Ktos tam tez płakał, ze warlock nie wrzuci statosow, jak warlock nie wrzuci debufow to nikt inny tez nie(fakt faktem warlock sie opiera wylacznie na debuffach) takze nie ma co płakac, z reszta mysle, ze nasi GM'owie jakos to rozwiaza.

Oczywiscie za Wipe.

Opublikowano

Ciekawe, kiedyś u was grałem na serwerze. Mam nadzieje, że to się nie zakończy tak jak wasz poprzedni serwer ;)

Opublikowano

Smieszy mnie płacz niektórych, ze po co grali ten tydzien. Max lvl wbije sie teraz w max 2 dni a nova sety i tak beda nic nie warte czy to teraz czy pozniej.

Ktos tam tez płakał, ze warlock nie wrzuci statosow, jak warlock nie wrzuci debufow to nikt inny tez nie(fakt faktem warlock sie opiera wylacznie na debuffach) takze nie ma co płakac, z reszta mysle, ze nasi GM'owie jakos to rozwiaza.

Oczywiscie za Wipe.

Jesteś Pro !!! na statusach opierają się wszystkie EU postacie może oprócz rogal/cler xD Pomyśl później pisz tak by było najlepiej :)

Opublikowano

13DG dłużej bedzie sie lvle bic, jestem za;] Ty nie zrobisz z tymi PQ ze chinole je mają w bufach od 120lvla prawda? na jednym z serverow tak bylo totalna lipa.

farah.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...