Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz jak PQ (w chinolach) psuje server? Widzialem tylko jak do temple chinole chodzily, wg nie bylo EU charow bo po co... jak Chinol jeden drugiego bufnie i nigdy nie padnie...

farah.png

• Odpowiedzi 887
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@TOPIC

Można zawsze zrobić 120lvl. z dgr 13 itemami na 120lvl'u

zrób jak wolisz :) zobaczymy jaki pomysł dasz ;p

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@UP

Ten pomysł był akurat Supreme (IsseU) ja miałem inny:). Żeby dla D13 zrobić tak jak mają CHN czyli NA D13 TYLKO EU MOGŁO BY ZAKŁADAĆ ITEMY NA TAKIEJ SAMEJ ZASADZIE CO CHN czyli lvl 124 to eu zakłada item nie musi miec mastery 124

TIOiE.jpg

Opublikowano

mam małe pytanko. czy już zaczęliście prace nad tym d13 czy jaki jest inny powód tego ,ze server jest off? Chce tylko usłyszeć odpowiedz i wychodze :P

Opublikowano

A jaki był twój pomysł ? i napisz co chcesz zrobic na tym capie ;p i gdzie ulokujesz moby 120+ ?

Opublikowano

nie musisz pisać up bo wiem, ze to do mnie :) jeszcze szkoła no tak rozumiem. Aha i nie dodawajcie adv C i D bo to nosens jest :)

Opublikowano

Niech będzie ale jak kolejny raz coś wyskoczy i będzie res kont albo jakies mega bug to po serwie będzie..

Opublikowano

SUPER !! właśnie na to tyle czekałem!! napewno zagram :) 13 dg nareszcie :) fajne te nowe wyglądy broni.

3mam kciuki , napewno zawitam na serwerze i oczywiście TotalControl jak zawsze hehe :) będzie się działo.

Jakieś Party klepiemy chłopaki?? czy nie?

Opublikowano

13 D ..najgorszy wybór jaki mogl pasc ... skille na 120 lvl ..czyli force raczej na nic sie nei przyda ..przez co jest disbalance ..pomiedzy EU i CHN .. no i znowu te sosy somy i suny ale pod innymi nazwami ... jednym słowem ...nuuuuda ; d..ale to jest tylko moje skromne zdanie ;<

Opublikowano

No za to 11dg było bardzo ciekawe...poza tym, kto na vsro robi force albo locka ? Przecież to na pvp nawet nie działa, bo jest mbot, który usuwa statsy i używa pille na statusy co sekundę, nawet jak ktoś nie ma mbota to może używać ich podczas gdy się ładują. :)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Nagi jestes bardziej pro niz ja, rownie dobrze mozesz napisac, ze kazdy chinol tez sie opiera na statusach. :P

Opublikowano

13 D ..najgorszy wybór jaki mogl pasc ... skille na 120 lvl ..czyli force raczej na nic sie nei przyda ..przez co jest disbalance ..pomiedzy EU i CHN .. no i znowu te sosy somy i suny ale pod innymi nazwami ... jednym słowem ...nuuuuda ; d..ale to jest tylko moje skromne zdanie ;<

No za to 11dg było bardzo ciekawe...poza tym, kto na vsro robi force albo locka ? Przecież to na pvp nawet nie działa, bo jest mbot, który usuwa statsy i używa pille na statusy co sekundę, nawet jak ktoś nie ma mbota to może używać ich podczas gdy się ładują. :)

Nagi jestes bardziej pro niz ja, rownie dobrze mozesz napisac, ze kazdy chinol tez sie opiera na statusach. :P

Ten serwer jest stawiany z myślą ze będzie stał długo !! A wiec obco krajowców nie zachęci do gry na cap 110 bo to jest nuda !!! Jedyny pomysł to jest stworzenie jakiś rewolucyjny pomysł typu : cap120 albo cap 130 only china na chwile obecną xD

Rato5 jesteś dobry na początek piszesz że ktoś tam płacze a teraz masz inne zdanie ? Tylko ze chinole maja poty co 1s i to dla nich nic nie znaczy że nie walne oponentowi stunda itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...