Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v1 - 4fun pvp

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm co zrobić żeby było widać te itemki bo wgrałem te gotowce na swój serwer all jak jest w instrukcji ale nie widać tych nowych itemów pomocy

Hmm co zrobić żeby było widać te itemki bo wgrałem te gotowce na swój serwer all jak jest w instrukcji ale nie widać tych nowych itemów pomocy

1.png

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musisz użyć mojego klienta.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

No mogą ci się kojarzyć, większość z xenox a resztę szukałem po mpc i serwach.

Z czasem może zrobię swoje.

Pliki będą gdy skończę, kd gotowe jeszcze biżuteria na 250lvl i 3 zbroje zrobić i poprawić ostatnie bugi i to tyle.

Edit:

Zbroja na 230lvl

zbroja230.png

To już jest coś :D Na pewno sobie je wypożyczę :D Roboty mi oszczędzasz :D

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

jak wypuścisz te pliki to już widze ile będzie serwerow hamachi :D

ściągnij clienta RyKoX

Przed chwilą się skapłem jak to zrobić a że miałem już od wczoraj klijenta to już się ciesze nowymi itemkami

1.png

Opublikowano

A może mi ktoś powiedzieć co zrobić jak chciałem wgrać 255lvl max all wgrałem tak jak w instrukcji odpalam serwer i pisze że źle wgrany jest plik game do pliku frist dałem nazwę pliku game0_0 na jaką ją zmienić? albo jak przywrócić tamty stary plik

1.png

Opublikowano

To już jest coś :D Na pewno sobie je wypożyczę :D Roboty mi oszczędzasz :D

Wygląd lekko zmieniony, ss na dole oraz ss na zbroje na 240 i 250lvl.

A może mi ktoś powiedzieć co zrobić jak chciałem wgrać 255lvl max all wgrałem tak jak w instrukcji odpalam serwer i pisze że źle wgrany jest plik game do pliku frist dałem nazwę pliku game0_0 na jaką ją zmienić? albo jak przywrócić tamty stary plik

Zmień nazwę pliku game w folderze frist na frist

A tu zbroje ta ostatnie coś mi nie pasuje nie wiem napiszcie czy może być.

zbrojebyrykox.png

ulepszaniezbroje.png

Zbroje gotowe czas dokończyć w navi ich defa bony i dodać do tego systemu ulepszania który widzicie po wyżej.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Ta ostatnia taki wygląd ma jakbyś ją przypadkowo zrobił xD

A co z tą zbroją??

zbroja230.png

To nawet nawet jest :D

To jest chyba zbroja o id 41010 edytowana, teraz jest ta zielona ta miała trochę żółtego.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Wiesz jeśli te zbrojki

zbroja230.png

Są takie jak na tych ikonkach zielone z odrobiną czarnego to GZ <3 Wpadły w mój gust :D

Kolo na pisałem ta zbroja została zastąpiona bo mi nie wyszła na 2 klasach

Za nią jest ta zielona ikony i zbroja nr 2 na zdjęciu ta na 230.

zbrojebyrykox.png

di-HLXD.jpg

Opublikowano

To już lepiej było poprawić te 2 zbroje bo tak zrąbałeś resztę :D 1 kolor to nic wielkiego ;x No czarna jeszcze jakoś wygląda.

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

To już lepiej było poprawić te 2 zbroje bo tak zrąbałeś resztę :D 1 kolor to nic wielkiego ;x No czarna jeszcze jakoś wygląda.

Jutro jeszcze spróbuję, dam znać w temacie czy będzie taka jak była.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

W navicacie edytujesz 'limitvalue0' w 'item_proto'.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Powodzenia. 3mam kciuki na powodzenie :D Jak by coś nie wychodziło napisz gg to pomogę trochę :D

Witam all.

No po starałem się i chyba wyszło to samo czyli zbrojka na 230 zastąpiona tą:

A tu pytanie do was, jaka ma być dla niej nazwa?

zielonotyhw.png

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Zbroja Staranności / Zbroja Woli / Zbroja duszy / Zbroja szatana / Zbroja RyKoXa

Dzięki za nazwy, a zbroje na 250 lvl przerabiać? bo ona taka kolorowa, trochę brzydka.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Takiej zbrojki jeszcze nie widzialem :O Wyglada super zostaw ja taka jaka jest, czekam na twoje pliczaki <3

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Takiej zbrojki jeszcze nie widzialem :O Wyglada super zostaw ja taka jaka jest, czekam na twoje pliczaki <3

No zbroje to edytowane hwangi.

Ok napiszę tu co dziś zmieniłem:

- Poprawiony drop ulepszaczy z nowych metków, mobów i bosów, gdyż było pogmatfane - metki 50%, bosy 50% moby 1%

- Dodany drop z każdego metka kd +0 ludu um i magi, tych podstawowych +0 oraz kamyczka duchowego który będzie 1 wbijał skile na p, szansa na drop kamyka oraz kd 10%

- Dodane bony do biżuterii na 250lvl

- Dodane i poprawione zbroje do 250lvl

- Dodane wartości do podstawowych kd +0/1/2/3/4/5 oraz ustawienie dla nich ulepszaczy

- Dodanie nazw kilku ulepszaczy

- Kilka drobnych spraw

Co pozostało:

- Zabezpieczenie przed bs - zmiana id itemków tych do zmiany 1/5 i 6/7, lecz to łatwo będzie wyciągnąć, chyba że sami już sobie zabezpieczycie klienta to będzie trudno.

- Małe korekty questów

- Ustawienie itemków u NPC

- Mała korekta expa z nowych mobów

Może coś się jeszcze znajdzie ale kto by to spamiętał.

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...