Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v1 - 4fun pvp

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie są twoje plik -.- tylko Qentiniosa może troche wyedytowane nawet ss'ów własnych nie dałeś.

to ty jesteś na sygnaturze ? :D

banner1.png

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam problem przy plikach jak je wgram do serwera przez ftp pokazuje się blad Blad brzmi :Assertion failed:(m_pUsedList==NULL&& "CDynamicPool: :ĆDynamicPool()_ NOT Clear") function CDynamicPool, file ..?..?common/pool.h line 41.

PROSZE O POMOC PISAC GG 32214590

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

Opublikowano

xxxx

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

Opublikowano

Niepolecam plików mi na schsitest i aryman niechodza niepolecam

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

Opublikowano

Ja też nie polecam. Mi też nie działają. Lepiej sobie zrobić na kaszanka 2010 od nowa :D

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

@UP napraw tabelki ;) powinno pomoc tez tak mialem na tych plikach

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

Ja ma problem otoz mam czyste pliki 2008 ale w fillezilli nie mam takiej sciezki jak /usr/home/.... bo folder home nie istnieje ;( Prosze o jak najszybsza pomoc ^^@Edit wie ktos o co chodzi ??:D

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

Pliki sprawnie działają jedyna wada o której Rysiu nie pomyślał to to że można chińskie znaczki robić <3

15963tata556.png
Opublikowano

Super pliki mam nadzieje, że będą działały :)

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Pliki sprawnie działają jedyna wada o której Rysiu nie pomyślał to to że można chińskie znaczki robić <3

Nie RYSIU tylko jak już to TOMEK;))

No przegapiłem to.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

otóż wgrałem twoje pliki w 100% dobrze lecz gdy zakładam postać nie dostaje nic na start help!

Jakie pliki?

Sprawdź czy są NPC.

Jeśli nie ma npc to znaczy że mob proto uszkodzone, albo wrzuć ponownie folder obiect. .

editt.

przepraszam literówka

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Jakie pliki?

Sprawdź czy są MPC.

Jeśli nie ma mpc to znaczy że mob proto uszkodzone, albo wrzuć ponownie folder obiect. .

ja tam bym raczej szukał npc

sygnatura2.png

Opublikowano

Jakie pliki?

Sprawdź czy są NPC.

Jeśli nie ma npc to znaczy że mob proto uszkodzone, albo wrzuć ponownie folder obiect. .

editt.

przepraszam literówka

mam sprawdzić npc w plikach czy w grze?

xxx

Opublikowano

mam sprawdzić npc w plikach czy w grze?

Tak.

Jeśli są to wrzuc ponownie folder obiect z moich plików znajdziesz w:

/hongkong/quest.

Jeśli nie ma to wrzuć też plik Mob_proto z:

/mysql/player.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Bardzo mi się te pliki spodobały ale raczej nie zagram na nich, ciągle jakieś problemy :P

Udało mi się je wgrać na rain ale podczas odpalania pisalo w consoli no such file coś tam germany jakby nie mogło znależć pliku jakiegoś.

Server chyba działał bo pisało że nieprawidłowy login lub hasło gdy cos wpisałem wiec postanowilem dodac konto w mysql ale byl jakis blad jakby haslo zle.

Teraz probowalem na plikach badara ale tutaj za duzo myslenia jak dla mnie :D jakies pakowanie itd niby to zrobilem ale nie moge sie wgl polaczyc z serverem mimo ze mysql dziala i w konsoli tez all dobrze..

Spróbuje cos wykombinowac jeszcze z rain plikami ale chyba dam sobie spokoj....

Opublikowano

Bardzo mi się te pliki spodobały ale raczej nie zagram na nich, ciągle jakieś problemy :P

Udało mi się je wgrać na rain ale podczas odpalania pisalo w consoli no such file coś tam germany jakby nie mogło znależć pliku jakiegoś.

Server chyba działał bo pisało że nieprawidłowy login lub hasło gdy cos wpisałem wiec postanowilem dodac konto w mysql ale byl jakis blad jakby haslo zle.

Teraz probowalem na plikach badara ale tutaj za duzo myslenia jak dla mnie :D jakies pakowanie itd niby to zrobilem ale nie moge sie wgl polaczyc z serverem mimo ze mysql dziala i w konsoli tez all dobrze..

Spróbuje cos wykombinowac jeszcze z rain plikami ale chyba dam sobie spokoj....

Pliki sf 2008, testowane na plikach aryman i badara, na arymana mi działają lecz badara nie.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Na plikach rain kiedy wgrywam folder mysql filezillą (tylko mysql) to po reboocie i ./start jest takie coś:

34932321263465415059.jpg

Proszę cie RyKoX... powiedz mi jak mam wgrać te pliki żeby działały, nie musi być to rain ale żeby nie byl to badar :)

PS. zawsze kiedy wgram mysql nie moge sie polaczyc navicatem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...