Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v1 - 4fun pvp

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema,mam pytanko,mianowicie mam pliki 2010 czyste zabezpieczone,mam je uruchomione i jak robie spolszczenie to sie nie moge połączyć,musze wgrać porty do maszyny czy jak?

Pozdrawiam

Opublikowano

Siema,mam pytanko,mianowicie mam pliki 2010 czyste zabezpieczone,mam je uruchomione i jak robie spolszczenie to sie nie moge połączyć,musze wgrać porty do maszyny czy jak?

Pozdrawiam

Musisz zrobić własne pliki root ja też tak miałem i musiałem zrobić własne pliki ;d

1.png

Opublikowano

Pozdrawiam

Rozpakuj root i w serwerinfo wpisz swoje ip oraz porty

Jedno pytanko czy będzie strona czy trzeba będzie zrobić własna :)

Nie tego w paczce raczej nie będzie. tylko od folderu game oraz mysql

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Pytanko : jeżeli wyjdą v2 to będą one też pod 2010 ?

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Pliki da radę dziś czy jutro ?

Pliki dziś klient wwkrótce bo mam słabe łącza, dam lunchera jak na razie.

Jutro będą pliczki ;) a co do plików RyKoX będą działać na plikach by taki nieśmiały?

tak

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Plik v2 zapraszam do testów bo chcę robić poprawki.

http://www.mpcforum.pl/topic/645295-pliki-serwerowe-by-rykox-v2-pod-priv-exp-normal/

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Mam pewien problem z serverem :/ Gdy loguje sie na konto jest git ale gorzej juz z wejsciem do gry (gdy naciskam start przy wyboze postaci)

postac wykonuje gest ze zostala wybrana i nic, caly czas wywala mnie do ekranu logowania (nie chce mnie wrzucic na serva)

HELP ME!!!

:(

Opublikowano

Mam pewien problem z serverem :/ Gdy loguje sie na konto jest git ale gorzej juz z wejsciem do gry (gdy naciskam start przy wyboze postaci)

postac wykonuje gest ze zostala wybrana i nic, caly czas wywala mnie do ekranu logowania (nie chce mnie wrzucic na serva)

HELP ME!!!

:(

Jakie pliki serwerowe?

Maszyna wywala jakiś błąd?

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Jakie pliki serwerowe?

Maszyna wywala jakiś błąd?

Pliki serverowe by Rain czyli sciezka /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong a maszyna caly czas ma spam tak jak by sie server sie odpalal non-stop
Opublikowano

Pliki serverowe by Rain czyli sciezka /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong a maszyna caly czas ma spam tak jak by sie server sie odpalal non-stop

P

od te pliki musi mu item_proto nie podchodzić z bazy mysql

di-HLXD.jpg

Opublikowano

P

od te pliki musi mu item_proto nie podchodzić z bazy mysql

a jak to zrobic? ewentualnie dal bys mi jakies item_proto pod te twoje pliki?
Opublikowano

a jak to zrobic? ewentualnie dal bys mi jakies item_proto pod te twoje pliki?

2 nie ma. Spróbuj na sf arymana lub jachu pl

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Jaka komenda uruchamia sie serwer, ponieważ próbuje wpisac /start i nic. Przed wgraniem tych plikow ta komenda jeszcze działała. Wgrałem do plików by takiniesmialy.

Pomóżcie

Opublikowano

Jaka komenda uruchamia sie serwer, ponieważ próbuje wpisac /start i nic. Przed wgraniem tych plikow ta komenda jeszcze działała. Wgrałem do plików by takiniesmialy.

Pomóżcie

sf takiniesmialy jest 2010 a te pliki są na sf2008 wiec sf np jachupl czy aryman

di-HLXD.jpg

Opublikowano

pliczki ładne na jakich plikach serverowych najlepiej odpalic serwer zeby nie było żądnych błędów itp.

aryman lub jachupl

di-HLXD.jpg

Opublikowano

aryman lub jachupl

Na plikach by aryman są problemy po wgraniu m.in "Enter full pathname of shell or RETURN for /bin/sh''.Na rainie za to nonstop loga.Lepiej by było jak byś wrzucił cały dysk gotowy (VMH) spakowany do ( 1gb ) .pozdro
Opublikowano

Na plikach by aryman są problemy po wgraniu m.in "Enter full pathname of shell or RETURN for /bin/sh''.Na rainie za to nonstop loga.Lepiej by było jak byś wrzucił cały dysk gotowy (VMH) spakowany do ( 1gb ) .pozdro

Może tak zrobię. Ja to pisałem na sf arymana.

di-HLXD.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...