Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v1 - 4fun pvp

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomoze ktos zrobic wlasny serwer hamachi? bo nie daje rady pls                                                                                                                                                    

sieci hamachi:PvPKosaMt2 

haslo;1

z gory dzieki

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ma ktoś całe pliki serwerowe (pliki SF) razem z dyskiem do Virtual Machine? Już godzinę się męczę ale mam connect: operation timed out. Hamachi itp. mam ustawione dobrze, więc proszę was o te pliki ORAZ dysk. Dzięki.

@Edit

Jest możliwość że jednak mi się uda :D  Jeszcze dam edit'a i powiem wam jak mi poszło.

@Edit

Już prawie się udało, lecz gdy wrzuciłem pliki Rykox'a na SF by Niesmialy, nie moge podłączyć się do serwa, bo cały czas piszę "Błąd podczas łączenia z serwerem".

Opublikowano

Dla tych co mają problemy, pliki są trudne do wgrania i na dzień dzisiejszy nie nadają się na serwery publiczne gdyż są to pliki na sf 2006-2008 zapraszam do tematu z plikami v2 które są troszeczkę łatwiejsze w obsłudze i pod sf 2011.

Jeśli ktoś zaś chciałby pliki by pograć z kolegami czy coś to polecam, wgrać się je da lecz czasem wywalają błędy gdy coś się źle wgra.

Do wgrywania plików polecam wam nie np filezille tylko najlepiej core ftp.

di-HLXD.jpg

• 3 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Muszę odkopać ten temat.Mam problem .Czy pliki serwerowe , nie klient .Mogą być wgrane na klient MrPiotrek122 a raczej jego Launcher?

Klient trochę waży a mi się czekać nie chce. 

Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam i daje + ,like,i co tam jeszcze potrzebujesz! ;)

EDIT:

Przy komendzie : "sh make" wyskakuje błąd:  "no such bla bla bla" - co  oznacza niezgodność.

W plikach bytakiniesmialy - wszedłem do "/usr/home/game/share/locale/germany - i tu wkleiłem zwartość hongkongu (gdzie u mnie nazywa się germany ) "

Proszę o pomoc. :D Nie wiem nawet czy dobrą ścieżkę w winscp użyłem . :(

Opublikowano

Witam mam taki mały problem bo jak loguje się wpisze hasło i login i kiedy loguj się to wywala mnie do wyboru ch i serwera 

pomoże ktoś pliss

Opublikowano

Witam mam taki mały problem bo jak loguje się wpisze hasło i login i kiedy loguj się to wywala mnie do wyboru ch i serwera 

pomoże ktoś pliss

pokaz logi

3392542656.png

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...