Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v1 - 4fun pvp

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi działa tylko może mi ktoś powiedzieć jak zmienić max lvl 250/255 a i nie wgrało mi system ulepszen. ;D Pomożesz?

@edit

Ps: + i 5 już dałem super pliczki :D

70489962284954469327.png

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pliki serwerowe zrobione Idealnie na mój serwer pvp własnie takiego czegoś szukałem gościu jesteś The Best i masz tu Lubie to .

Opublikowano

Gdy próbuje pobrać clienta to wyświetla mi się error 403 Dostęp do witryny, którą próbujesz otworzyć jest zabroniony. Prawdopodobnie nie masz uprawnień do przeglądania zawartości tego katalogu. Mógł by to ktoś wrzucić gdzie indziej?

@edit

Clienta pobrałem lecz po wgraniu pliczków na serwer wyświetla się takie coś Could not Load ThreeWayWar Setting filemcn#

@edit 2

Już sobie poradzilem http://www.elitepvpe...hreewaywar.html

@edit 3

nie ma żadnego npc na start nie dostaje żadnego itemka coś mi nie działa ;/

Opublikowano

HELP !

Mam problem bo mam pliki od Rain'a i jak wybieram postać to mnie wywala do wyboru serwa mógłby mi ktoś pomóc albo napisać na jakich plikach najlepiej to zrobić i podać link do pobrania z góry dziękuje. : )

Daje + !!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

te pliki sie wciepuje do NAVICATA ? sorka ale ja drugi raz robie serwa juz bo pierwszy zrobiłem ale drzew i domów nie było ;d

Jak słabo ci idzie z robieniem serwów możesz mieć problem bo coś jest nie tak z item_proot mało gdzie podchodzi. Pliki v2 w trakcie pisania.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

może ktoś mi podać komendy na te cudne bronie i zbroje dla gm? niewgrywałem żadnych item proto

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Opublikowano

może ktoś mi podać komendy na te cudne bronie i zbroje dla gm? niewgrywałem żadnych item proto

Niestety z poza systemu nie znam id ani nie mam zapisanych, szukaj w item_proto klienta lub serwa.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Siemaaa. Mam problem z FileZillą :( Próbuje sie zalogować w FZ i Wyskakuje :

"Błąd: Uwierzytelnianie nie powiodło się.

Błąd: Błąd krytyczny

Błąd: Nie można połączyć się z serwerem"

A w FreeBSD wyskakuje napis :

m.c.n.c.c.c.o.m# May 10 17:58:44 m.c.n.c.c.c.o.m sshd[973] : error : PAM: authentication error for root from 5.218.160.100

m.c.n.c.c.c.o.m# May 10 17:58:44 m.c.n.c.c.c.o.m sshd[1005] : error : PAM: authentication error for root from 5.218.160.100

m.c.n.c.c.c.o.m# May 10 17:58:44 m.c.n.c.c.c.o.m sshd[1008] : error : PAM: authentication error for root from 5.218.160.100

m.c.n.c.c.c.o.m# May 10 17:58:44 m.c.n.c.c.c.o.m sshd[1009] : error : PAM: authentication error for root from 5.218.160.100

m.c.n.c.c.c.o.m# May 10 17:58:44 m.c.n.c.c.c.o.m sshd[1012] : error : PAM: authentication error for root from 5.218.160.100

O co chodzi ?? xbb

Opublikowano

Siemaaa. Mam problem z FileZillą :( Próbuje sie zalogować w FZ i Wyskakuje :

"Błąd: Uwierzytelnianie nie powiodło się.

Błąd: Błąd krytyczny

Błąd: Nie można połączyć się z serwerem"

A w FreeBSD wyskakuje napis :

m.c.n.c.c.c.o.m# May 10 17:58:44 m.c.n.c.c.c.o.m sshd[973] : error : PAM: authentication error for root from 5.218.160.100

m.c.n.c.c.c.o.m# May 10 17:58:44 m.c.n.c.c.c.o.m sshd[1005] : error : PAM: authentication error for root from 5.218.160.100

m.c.n.c.c.c.o.m# May 10 17:58:44 m.c.n.c.c.c.o.m sshd[1008] : error : PAM: authentication error for root from 5.218.160.100

m.c.n.c.c.c.o.m# May 10 17:58:44 m.c.n.c.c.c.o.m sshd[1009] : error : PAM: authentication error for root from 5.218.160.100

m.c.n.c.c.c.o.m# May 10 17:58:44 m.c.n.c.c.c.o.m sshd[1012] : error : PAM: authentication error for root from 5.218.160.100

O co chodzi ?? xbb

1. Dałeś ip z końcówką 100?

2. Login root?

3. Hasło to co wpisujesz w vpc przy uruchamianiu serwa.

4. port 22

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Wgralem te pliki na serwer (pliki by aryman) i gdy uruchamiam serwer pisze conect: Network is unreachable a potem spamuje:

Assertion failed (m_pUsedList==NULL && "CDynamicPool: : ~CDynamicPool () - NOT clear"), fuction CDynamicPool, file . ./ . ./common/pool.h, line 41

Abort trap (core dumped)

Pomocy, dam limit lajków za pomoc

PS. loguje się na konto wybieram postac klikam "enter" i wywala do okna wybierania serwerów. :(

KbkgA.png

Opublikowano

cze. ja mam problem gdyz jak wgralem pliki posługująć sie instr. wyskoczył mi connection refused w maszynie czy ktos wie co zrobilem zle i jak to naprawic

Opublikowano

cze. ja mam problem gdyz jak wgralem pliki posługująć sie instr. wyskoczył mi connection refused w maszynie czy ktos wie co zrobilem zle i jak to naprawic

Wgralem te pliki na serwer (pliki by aryman) i gdy uruchamiam serwer pisze conect: Network is unreachable a potem spamuje:

Assertion failed (m_pUsedList==NULL && "CDynamicPool: : ~CDynamicPool () - NOT clear"), fuction CDynamicPool, file . ./ . ./common/pool.h, line 41

Abort trap (core dumped)

Pomocy, dam limit lajków za pomoc

PS. loguje się na konto wybieram postac klikam "enter" i wywala do okna wybierania serwerów. :(

W obu przypadkach podejrzewa błąd w item_proto

di-HLXD.jpg

Opublikowano

kiedy będzie v2 ? bo czekam na ten sys ulepszeń :> i na wpisy do clienta

System gotowy w v2, praca nad kd, i innymi detalami w item proto, następnie ulepszacze oraz drop ulepszaczy. wersja do pvp 4 fun będzie z ulepszaczami u npc a do expa ulepszacze będzie się dropić z metków prawdopodobnie.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Te pliki są 2008 ?

V1 tak>>>.

Dobra czekam na twoje v2 potrzebne mi pod serwer dedykowany wykorzystam sys ulepszeń

;)

SpoX

di-HLXD.jpg

Opublikowano

V1 sa 2008 a te v2 będą 2010 ? bo przydało by się już nowsze : )

Tak v2 będą 2010. piszę na sf by taki_nie_śmiały

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...