Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v1 - 4fun pvp

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam co do cb sprawę zwiazaną z plikami

ponieważ chciałbym załozyć swoj własny serwer MT2 Hamachi

i jakoś zrby był on ogarnięty

tylko tak jeszcze nigdy nie zakladałem ani nie mialem GM-a na innych serwerach co w związku z tym nie mam bladego pojecia co i jak zrobić więc chcialbym cie prosic o pomoc jesli byś tylko miał ochotę pomóc z gory dzieki ;]

Opublikowano

Sieeemka mam pytanie Właśnie sciągam twoje pliki i Jakie Będa ID Tych nowych broni i zbroji wiem ze to głupie ale jestem zielony w tych sprawach Jeśli moze ktos to niech wrzuci do notatnika Dam +siki ;*

cooltext718831237.png

Opublikowano

Witam mam co do cb sprawę zwiazaną z plikami

ponieważ chciałbym załozyć swoj własny serwer MT2 Hamachi

i jakoś zrby był on ogarnięty

tylko tak jeszcze nigdy nie zakladałem ani nie mialem GM-a na innych serwerach co w związku z tym nie mam bladego pojecia co i jak zrobić więc chcialbym cie prosic o pomoc jesli byś tylko miał ochotę pomóc z gory dzieki ;]

No mogę pomóc, pisz na gg/skype

Lecz moim zdaniem lepiej szukać po MPC, youtube instrukcji, tut'ków i samemu się nauczyć, ja pierwszego serwa rok temu robiłem prawie tydzień, a wyszło takie coś co można w dzień zrobić, lecz z czasem się nauczyć da bo to nic trudnego, trzeba chcieć.

No to ode mnie;D

Sieeemka mam pytanie Właśnie sciągam twoje pliki i Jakie Będa ID Tych nowych broni i zbroji wiem ze to głupie ale jestem zielony w tych sprawach Jeśli moze ktos to niech wrzuci do notatnika Dam +siki ;*

Pliki 2006-2008

i co ci do notatnika wrzucić?

di-HLXD.jpg

Opublikowano

"wlucznie" rozwaliło mnie na dobranoc :D

ulepszaniebronie.png

Życzę wytrwałości w tworzeniu v2 :)

No tak wiem wiem nazwa tak jak ty podałeś, miałem dać 2ręka ale tak mi się podobało.

No i podziękowania dla ciebie, gdyby nie twoje pliki to na pewno takie coś by nie powstawało, a tak miałem mapy od ciebie i już mniej roboty, no i moby oraz nie zabezpieczonego klienta. Jeszcze raz dzięki.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Pobierz panel Game Mastera II albo III ja mam ten i ten ale bardziej polecam II jak wgrasz all na serwer to wszystko będzie w tym panelu lub jeżeli chcesz mieć trudniej to w Navi Player->Item Proto-> i jakiś 5 nr. str.

1.png

Opublikowano

A tak kiedy najszybciej będą te pliki z V2 nowymi zbrojami itd.

No powiedzmy w niedzielę

za 2 lata ;d

eee raczej nie;D

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Zrąbałeś tym systemem ulepszeń. Za dużo tego xD Gdybyś dorobił np zbroji takich jak stalki od 80 i 90 lv i np jak bojowy 75 i 85 broni i do nich podzielił jakoś te bronie to prędzej :D Tak to mnie razi w oczy. Wszystko co u Qentinios'a w jednym systemie ;o

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Ok napiszę tu co dziś zmieniłem:

- Poprawiony drop ulepszaczy z nowych metków, mobów i bosów, gdyż było pogmatfane - metki 50%, bosy 50% moby 1%

- Dodany drop z każdego metka kd +0 ludu um i magi, tych podstawowych +0 oraz kamyczka duchowego który będzie 1 wbijał skile na p, szansa na drop kamyka oraz kd 10%

- Dodane bony do biżuterii na 250lvl

- Dodane i poprawione zbroje do 250lvl

- Dodane wartości do podstawowych kd +0/1/2/3/4/5 oraz ustawienie dla nich ulepszaczy

- Dodanie nazw kilku ulepszaczy

- Kilka drobnych spraw

- Zabezpieczenie przed bs - zmiana id itemków tych do zmiany 1/5 i 6/7, lecz to łatwo będzie wyciągnąć, chyba że sami już sobie zabezpieczycie klienta to będzie trudno.

Co pozostało:

- Zabezpieczenie przed bs - zmiana id itemków tych do zmiany 1/5 i 6/7, lecz to łatwo będzie wyciągnąć, chyba że sami już sobie zabezpieczycie klienta to będzie trudno.

- Małe korekty questów

- Ustawienie itemków u NPC

- Mała korekta expa z nowych mobów

Może coś się jeszcze znajdzie ale kto by to spamiętał.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Ok napiszę tu co dziś zmieniłem:

- Poprawiony drop ulepszaczy z nowych metków, mobów i bosów, gdyż było pogmatfane - metki 50%, bosy 50% moby 1%

- Dodany drop z każdego metka kd +0 ludu um i magi, tych podstawowych +0 oraz kamyczka duchowego który będzie 1 wbijał skile na p, szansa na drop kamyka oraz kd 10%

- Dodane bony do biżuterii na 250lvl

- Dodane i poprawione zbroje do 250lvl

- Dodane wartości do podstawowych kd +0/1/2/3/4/5 oraz ustawienie dla nich ulepszaczy

- Dodanie nazw kilku ulepszaczy

- Kilka drobnych spraw

Co pozostało:

- Małe korekty questów

Przepięknie ale miałbym prośbę czy mógłbyś dodać zbroje takie jak na imetine te ze szkat red. smoka (Jak nie wiesz to dostarczę ss'y i all opisy) & dodać parę misji na feniksa, nowe mounty, misje na ozdobne diamenty, misje na notatki przywódcy, nowe bossy oraz najważniejsze DT WW Wiem że to zajmie z miesiąc ale proszę pięknie.

1.png

Opublikowano

Przepięknie ale miałbym prośbę czy mógłbyś dodać zbroje takie jak na imetine te ze szkat red. smoka (Jak nie wiesz to dostarczę ss'y i all opisy) & dodać parę misji na feniksa, nowe mounty, misje na ozdobne diamenty, misje na notatki przywódcy, nowe bossy oraz najważniejsze DT WW Wiem że to zajmie z miesiąc ale proszę pięknie.

Daj ss tych zbroi, dla gm mogę dorzucić.

- tylko 1/5

Co pozostało:

- Małe korekty questów

- Zmiana bonów i szanse na wejście

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Tu są ss tych zbroji http://img840.images...2/noooooroo.png to jeszcze nie wszystkie ale znajdę resztę

Jak dodasz te zbroje będziesz najlepszy :D :D :D :D :D :D !

Phi co to jest dodanie tych zbrojek. 10 minut życia?

Mówił że moze w Niedziele

Dodaj te Zbroje http://www.mpcforum....nowych-zbrojek/ PLS

Jeśli mu będziecie tak dodawać i dodawać pomysły to nigdy tych plików nie dostaniecie :D Ja tam tylko czekam na te hwangi xdd

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

nie umiem textur dodawac xD

Jak pliki skończę to ci pomogę.

Co pozostało:

- Zabezpieczenie przed bs - zmiana id itemków tych do zmiany 1/5, lecz to łatwo będzie wyciągnąć, chyba że sami już sobie zabezpieczycie klienta to będzie trudno.

- Małe korekty questów

- Zmiana bonów i szanse na wejście

- Dodanie expowisk do pierścienia teleportacji oraz bariery lvl.

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...