Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki błąd uruchamiam loadera wybieram plik z silkiem i wyskakuje mi taki błąd "Cannot find key signature. Maybe client is packed. Packed client is not supported" o co tutaj chodzi ? bo wcześniej bot śmigał bez problemów

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie polecam... ciezko mu zrozumieć że avoid giants oznacza zeby ich do cholery nie atakowal i jakoś cięzko mu dobic moba, lubi uderzyć raz i iść do następnego, zebrać ładna grupke i paść -.-

Opublikowano

"Cannot find key signature. Maybe client is packed. Packed client is not supported" co jest grane... ten sam bot na tym samym servie bratu na lapie dziala...

EDIT: wystarczylo na inny dysk wypakowac ;p

Odkrywca
Opublikowano

Witam mam problem z odpaleniem bota. Gdy odpalam Mbota wyskakuje mi error MSVCR100.dll ,lecz pobrałem dll fixer  i pobrałem ten MSVCR100.dll i nadal nic nie pomaga. Ma ktoś jakieś porady co z tym zrobić?
Edit: dodam że pobierałem visual ++ oraz Library files i nic nie pomaga ,a gdy pobrałem netframework to pisze mi że mam już zainstalowany lub mam nowszą wersje.Posiadam Win 8.1

239476.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko mam problem z uruchomieniem bota po formacie gdzie wczesniej smigal normalnie     """" Cannot find 'MSVCR100.dll'. Please, re-install this application """"""   prosil bym o szybka pomoc bo mam zamiar go ogarnac na TerraSro gdzie juest blokada na bota i stony mi sa potrzebne :P:P  

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam problem taki że:

-pet nie przerzuca itemow z peta do plecaka jak jest pelny a mam zaznaczoną funkcje ,,pozwol przeniesc itemy z peta do plecaka''

-gdy mi wraca do miasta nie sprzedaje itemow i nie naprawia broni

- nie chowa mi do store chodziaz mam zaznaczone ze ma chowac

Prosze o pomoc bo jest bot a trzeba przy nim siedziec a zbyt czasu na siedzenie przy nim i przezucanie sprzedawanie itp. nie jest mi zbyt przyjemne jak mam robic tak po 20-30 razy dziennie.

Cześć, czy jest na to jakiś sposób? przeglądałem ten wątek ale nie znalazłem odpowiedzi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś się domyśla co może być powodem braku znaków w cliencie na rzecz "00000000" ??

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

• 3 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano

Jak ustawić avoid na party moby? Za cholere nie mogę znaleźć a wydaje mi się że kiedyś było..

/Znazlazłem, w zakładce extra.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm, wygląda na to, że chodzi tylko najnowsza wersja 110_1.18. Niestety nie ma do niej loadera, pozostaje więc na chwile obecną jedynie zapłacić na botters-heaven.  Czy ktoś ma jakieś info dotyczące loadera ? Czy niestety panowie  od mbota postanowili kasować za priv serwery ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...