Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z botem, mianowicie wyswietla się coś takiego gdy chce wlaczyc loadera. Dodam ze mam Win8

Załączone miniaturki
  • post-946421-0-48106000-1409395517_thumb.

CO Z TYM ZROBIC !@!#!#!#!##!#!!!!!@!@#!#@@#

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sciagnolem mbota pierwsza instalacja . windows 8 64bit. pobralem visual c++ 84bit usunolem 64bit caly czas blad Dll nie moge wogole odpalic launchera ktos jakis pomysl ?

Opublikowano

mbot upadł tak samo jak centerbot, zaraz wrzucę magiczny plik

No i Gdzie ten Magiczny Plik :D?

@Edit

Nic nie pomaga instalowanie bota jeszcze raz itp dalej jest to samo 

An unknown error occured while checking for a mBot update

Opublikowano

Cos u Was jest nie tak panowie, u mnie smiga dyga ;)

Moze jeszcze raz zainstalowac? Zatrzymajcie avasta bo on u mnie pliki z mbota usuwał.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Mam mały problem z mbotem, a mianowicie wyskakuje mi komunikat "Nie można odnaleźć określonego pliku" po odpaleniu loadera. Przez 3 miesiące nie grałem w silka, wcześniej wszystko było ok, teraz włączam bota i wyskakuje taki error. Ściągałem bota jeszcze raz, odpalam ze zgodnością, jako admin, antywir wyłączony, więc nie wiem w czym problem. Ma ktoś jakieś pomysły?

sensei_logo.png

Opublikowano

Czy da radę odpalić go do JoySro?

Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

pytanko

sciagnalem tego mbot'a 

crack wkleilem, lecz gdy daje log in wyskakuje w oknie "chatu" m bota :"  unknown error occured while checking for a mBot update" i nie moge zalogowac( nic nie wpisuje w log i pass)

jak to naprawic?

Opublikowano

pytanko

sciagnalem tego mbot'a 

crack wkleilem, lecz gdy daje log in wyskakuje w oknie "chatu" m bota :"  unknown error occured while checking for a mBot update" i nie moge zalogowac( nic nie wpisuje w log i pass)

jak to naprawic?

Edytowany przez nikt, Dzisiaj, 08:11.

Mam to samo od kilku dni, zapora i antywirus wyłączone a problem dalej ten sam :(

znalazłem rozwiązanie na ten problem tutaj :))
http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-exploits-hacks-bots-guides/3415887-share-mbot-crack-fix-credits-dizzie-elamidas-19.html

Opublikowano

pytanko

sciagnalem tego mbot'a 

jak to naprawic?

Edytowany przez nikt, Dzisiaj, 08:11.

Mam to samo od kilku dni, zapora i antywirus wyłączone a problem dalej ten sam :(

znalazłem rozwiązanie na ten problem tutaj :))

http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-exploits-hacks-bots-guides/3415887-share-mbot-crack-fix-credits-dizzie-elamidas-19.html

mam ten sam problem co kolega.

Piszę poprawnie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...