Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

TRUE INFORMATION :

There is an update on the hoster of the Crack , wait that will come back so don't worry wink.gif .

tak na elitepvpers napisali

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi już mbot normalnie śmiga, problemu już chyba niema, przynajmniej u mnie.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

na TMN cap 80 też około 200 ludzi mniej gra wszyscy farmili tablety przy użyciu bota a teraz większość siedzi w hotanie lub bawią się w karawany :)

16:44 Mi obecnie bot działa

Opublikowano

Spokojnie była mała przerwa w hostingu cracka, dlatego też nie działało, mi już również śmiga wszystko.

Opublikowano

jak naprawic problem z tymi 0 ? i po tym jak sie zalogujemy nic sie nie dzieje?

W config zmieniasz Language z 9 na 0.

Opublikowano

Witam po wypakowania wszystkiego i po wlaczeniu mbota wyskakuje (Wystąpił problem z aplikacja mBotLoader.exe i zostanie ona zamknieta przepraszamy za kłopoty ) :/? o co kaman ?mam windowsa XP ściągnąłem SP3 i netfremworka4.

Opublikowano

siema, moze tu ktos mi pomoże

Mam taki problem. loguje sie na bocie bez wpisywania pasów, daje
start client pokazuje sie ten prostokącik co zawsze przy właczaniu, po
chwili znika i nic. W log pisze cos takiego:

[19:09:46] Właczanie 'D:\Fulo\sro_client.exe /22 0 0'

[19:10:20] Connecting to loginserver 'fuloroad.pl (87.98.233.12)' on port 15779...

[19:10:41] ERROR: Cannot connect to loginserver [10060]

[19:10:42] Próba połączenia nie powiodła się, ponieważ połączona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połączenie nie powiodło się, ponieważ połączony host nie odpowiedział.

[19:10:42] Stop training

gram na fuloroad, mam win xp

juz nie mam pojecia co zrobic ;/

Opublikowano

Nie to jakaś bajka jest, ostatnio maja problemy z samym serwerem cracka, dlatego nie potrafisz się zalogować lub Fulo wprowadził jakieś super zabezpieczenia.

Opublikowano

Mam problem mam win 7 robie wszytsko po instrukcjach odpalam przez admina frameworka jak instaluje to jest napisane że mam tą lub lepszą wersje a gdy daje login nie chce mi sie zalogować

Opublikowano

Witam, istnieje jakaś możliwość dodania itemku do bota ? Chodzi mi o "Honey" (swojego rodzaju coiny) na serwerze Bee-Online.

Opublikowano

bot nie chce mi sie włączyć gdy wlaczam mBot Loader.exe to wyskakuje mi "Cannot find 'MSVCR100.dill'. Please, re-install this application

a gdy go jeszce raz wypakowywuje to samo sie dzieje Pomożecie?

Opublikowano

Nie chce mi sie przeglądać tych ponad 30 stron, dlatego pytam się czy można ustawić w bocie, żeby bił tylko uniqa, żeby nie ruszał innych mobów?

Opublikowano

bot nie chce mi sie włączyć gdy wlaczam mBot Loader.exe to wyskakuje mi "Cannot find 'MSVCR100.dill'. Please, re-install this application

a gdy go jeszce raz wypakowywuje to samo sie dzieje Pomożecie?

Mam to samo i również proszę o pomoc

XP PRO SP3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...