Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mogę uruchomić m bota wyskakuje mi okienko ze wykonano probe odwołania się od tokena który nie istnieje. uruchamia się tylko jak wezmę uruchom jako administrator ale nie mogę sie zalogować  i uruchomić. gry .Proszę o pomoc jak uruchomić tego bota 

Opublikowano

Mimo tego nie działa :( 

Gram na  FedSro

Nie działa, tzn? Nie włącza się, wyskakuje jakiś błąd? Załóż wątek tutaj: Silkroad - Cheaty i bugi.

nie mogę uruchomić m bota wyskakuje mi okienko ze wykonano probe odwołania się od tokena który nie istnieje. uruchamia się tylko jak wezmę uruchom jako administrator ale nie mogę sie zalogować  i uruchomić. gry .Proszę o pomoc jak uruchomić tego bota 

Musisz zawsze uruchamiać jako administrator. Jaki masz system operacyjny? Wyłącz antywirusa oraz zaporę systemową, jeśli masz włączoną. Również proponuję założyć wątek tutaj: Silkroad - Cheaty i bugi.

Opublikowano

Odpalam mBotloader

poczym klikam start czy login , czy też wpiosuję pasy i login i start i jest brak jakich kolwiek reakcji .,...  

dlaczego.....   umieszczam zdjęcie       
załącznik podaje na dole ... bo nie mam uprawnień wgrac zdjęcia :)

Hanisko mam to samo co ty . . . . 

żadnej reakcji nie ma , pomimo tego , że 2h męczyłem się by dorwać wersję daną wkońcu ....

post-1364813-0-46058900-1454698252_thumb.jpg

Opublikowano

Daj ktos fixa na win 10.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Coś nie mogę się zalogować na server bota - Not Logged in ...  unknown error occured while checking for a mBot update

jakieś pomysły?

@Edit naprawiłem

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Mnóstwo tego typu pytań ale...

Czy mbot działa ? - posiadam odwieczny problem Not logged in // An unknown error occured while checking for a mBot update

Win7

Proszę o odpowiedź :)

0df23ce63e75cfff.jpg

POMOGŁEM ? . - Like :)

Opublikowano

mi działałał normalnie win 10 

ale dziś cały czas not login in i nie tylko mi bo pisałem z kilkoma osobami i to samo mają 

zbyt duża sygnatura

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pierw odpalcie dobrze jednego, potem odpalajcie drugiego za pomocą administratora ale przed tym wyłączcie patchera i odpalcie od nowa 

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Mi nie chce działać nawet wszystko ładnie się ładuje a tu odpalić klienta nie mogę co zrobić ? 

An unknown error occured while checking for a mBot update

takie coś mi wyskakuje pomóżcie server LegionSRO

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

U mnie natomiast występuje ten błąd, w bocie jest napisane że jestem zalogowany. 

Bota już odpalałem i wszystko działało ale po relogu gdy daję [start Client] pojawia się takie okno:

b021c20cada349ba2b5f91b82c1fee2b.png

Jeżeli ktoś miał taki problem i się z nim uporał to proszę o fixa.

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...