Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powie mi ktos jak na win 8 odpalic 2 mboty jeden dziala, a drugi sie nie chce zalogowac eh

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Pobieram i robię wszystko zgodnie z instrukcją, jednak wyskakuje mi komunikat, że mam starą wersję bota... Jakieś rady? Wypakowywałem kilkukrotnie, włączałem od nowa, resetowałem kompa i wciąż to samo.

Opublikowano

witam mam problem na win 7

:wykonano probe odwolania sie do tokeny ktory nie istnieje"

jak wlaczam loader

bez loadera bot sie wlacza

a na drugiej versji z dll injectorem ciagle mam disconnect.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

problem rozwiazany wystarczy dac uruchom jako adminsitrator , polecam czytac faq next time paxon xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam podobny problem jak czupakabraaaa, a mianowicie nie mogę kliknąć login po wpisaniu w bocie pasów i podobnie z opcją "Start Client" ;/

Posiadam win 7 ultimate 64bit. Dodam też że mam najnowsze sterowniki do swojego sprzętu i nie mam problemu z bibliotekami dll. Uruchamiałem jako administrator to także nic nie dało.

Jak ktoś wie o co chodzi w tym problemie to prosiłbym o podzielenie się ze mną jego rozwiązaniem : ))

Opublikowano

Witam. Mam W7 64bit. Zrobilem tak jak wyżej wszyscy opisywali, żeby tego bota odpalić a ja nadal mam problem. Niby wszystko elegancko klikam Login wyskakuje "Pomyślnie zalogowany" klikam start klient i tutaj pojawia się problem, otóż ekran miga jakby miało sie coś wlączyć a tu zero reakcji. w zakładce logi mam takai wpis [21:05:13] Właczanie 'C:\xxx\xxx\xxx\folder servera\nazwa serva\sro_client.exe /22 0 0'. I tylko tyle pozostaje w logach. Nie wiem co juz z tym zrobić. ściąłem 10 różnych botów cracków i nadal to samo.

Opublikowano

Witam. Mam W7 64bit. Zrobilem tak jak wyżej wszyscy opisywali, żeby tego bota odpalić a ja nadal mam problem. Niby wszystko elegancko klikam Login wyskakuje "Pomyślnie zalogowany" klikam start klient i tutaj pojawia się problem, otóż ekran miga jakby miało sie coś wlączyć a tu zero reakcji. w zakładce logi mam takai wpis [21:05:13] Właczanie 'C:\xxx\xxx\xxx\folder servera\nazwa serva\sro_client.exe /22 0 0'. I tylko tyle pozostaje w logach. Nie wiem co juz z tym zrobić. ściąłem 10 różnych botów cracków i nadal to samo.

A skąd sciągałeś tą wersje która aktualnie się chociaż loguje bo u mnie nawet się lognąć w Mbocie nie da ;/

Opublikowano

Mam problem z zalogowaniem się "An updated version of mBot is available for you!

http://botters-heave...hp?16-Downloads" nie raz próbowałem zresetować bota, ściągnąć go od nowa, robić nowe configi, formatować lapka. Po formacie działa przez kilka godzin a później, się wylogowywuje i piszę "Update to latest version" czy jakoś tak i później już nie działa. Nie wiem kompletnie co mam już z tym robić, avast i firewall wyłączony. Ma ktoś pomysł jak rozwiązać ten problem ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam maly problem z Mbotem , nie chce mi kupowac potow i sie naprawiac . Expie na Bagdad full lvl. Szukam sox. i znajduje zbiera pozytywnie tylko ze nie chce wlasnie kupowac tych potow i sie naprawiac nie wiem co sie dzieje.. Pomocy malej potrzeboje

Opublikowano

Witam, mam problem z mbotem... Nie wiem czym on jest spowodowany, ale wszystko mi ładnie fajnie smiga repot itd itp, nie działa mi jedynie opcja autologin, mianowicie jak bot dostanie DC to nie może wlaczyć gry wyskakuje mi tylko jakiś błąd z dziwnymi literami. Zauważyłem że recznie nawet nie mogę wlogować postaci po DC, tutaj tkwi problem muszę wylaczyć bota i włączyć go bez wczytanych ustawień postaci. Czym to jest spowodowane? ponoć ten problem czasami jest czasami nie ma... Nie mam pojęcia czego tak jest :/ prosze o pomoc.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Potrzebuje pomocy gdy właczam bota nic nie moge zrobic pisze jedynie to'' An updated version of mBot is available for you!'' Silk działą normalnie przez clienta . Helpp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Mam problem! Mianowicie: odpalam mBotLoader.exe przez administratora - nie działa! odpalam mBotLoader.exe normalnie jak Bóg przykazał - nie działa!

Cholipka co robić! Proszę o pomoc.

Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Mam podobnie jak odpalam mbotloader.exe normlanie nie odpala sie jak odpala jako admin jest obrazek muzyczka i wyskakuje błąd: Unhandled exception has occurred in your application. If you click continue, the application will ignore this error and attempt to continue. If you click Quit, the application will close immediateley.

Acces to the path 'C"/WINDOWS/dummy.bin' is denied.

Wie ktoś co jest grane?

C++zainstalowane

win xp 32bit

net 4.0 tez zainstalowany.

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

siema. mam taki problem ze nie moge zainstalowac framework'a. jak mozecie to powiedzcie jak moge to ominac lub jak to gowno zainstalowac... dochodzi do instalowanie skladnikow i staje i dupa, po 5 minutach wyskakuje ze jakis blad i nie mozna tego zainstalowac. prosze o wiadomosc na priv. z GÓRY dziekuje ;D lub wiadomosc na gg 7299828

Opublikowano

Bot mi odpala, łączy się z silkiem, loguje na postać, w bocie pokazuje nazwe, % hp i mp postaci, ale location mam x=0 y=0 hotan, i nie działa bocenie :/ miał ktoś tak? jak by zczytywał informacje ale nie wysyłał do silka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dlaczego mbot crack wykrywa wirusa i nie da się go uruchomić ?

Musisz wylaczyc antywirusa, Oslona Systemu pliku. I odpalic loadera przez administracje.

---

Tez mam problem poniewaz nic nie pisze ze wersja jest aktualna a wczoraj normalnie moglem odpalic bota i wgl teraz nic nie pisze ramka jest pusta a jak klikam login to nic nie da sie zalogowac na bocie.

Beztytuup_nawenes.png

ss2png_sxnanpx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...