Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam dosyć dziwny problem Posiadam Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Zainstalowałem wszystkie potrzebne programy do jego uruchomienia Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x64) i NET Framework 4 i nadal gdy chce odpalić Mbota przez administratora czy nie wyskakuje mi błąd MSVCR100.dll proszę o pomoc.

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Mam pewien problem związany z Mbotem. Nie mogę go pobrać. próbowałem już z różnych źródeł i ciągle kicha. cracka pobrałem bez problemu ale samego bota nie moge. Prosze o pomoc.

"Plik (ścieżka) nie może zostać zapisany, ponieważ nie można odczytać pliku źródłowego. Należy spróbować później lub skontaktować się z administratorem serwera."

Taki komunikat mi wyskakuje na koniec pobierania z przeglądarki Mozilla Firefox

Opublikowano

Dobra, dzięki za pomoc. Nie potrzebnie narobiłem szumu ;p Antywirus mimo, że był wyłączony i proces był zakończony to i tak ochrona była włączona jakimś cudem. Problem rozwiązany. Dziękuje :)

Opublikowano

Witam, mam taki problem. Pobrałem klienta (Mbot), crack. Wypakowałem mBota do folderu, pózniej starałem sie z 20 razy wypakowac crack i Loader'a ale za każdym razem po jakichś paru sekundach Loader i crack znika, usuwa się i tyle. Dodam, że anty-wir (COMODO) jest wyłączony a i Firewall'a też offłem. Zainstalowane Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package i NFram. 4 też. więc nie wiem w czym może leżeć problem. Może ktoś spotkał sie z podobną sprawą i wie ocb. z góry wielkie thx. ;)

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, że gdy odpalam mbota mam tylko 0. Wiem, że trzeba to zmienić w ustawieniach, ale mam tylko " pk2config " a tam jest "[default]

client=sro_client.exe
media=Media.pk2 " i nic więcej nie ma. Gdzie jest ten drugi config bo go nie widze..
Opublikowano

Witam. Mam taki problem, że gdy odpalam mbota mam tylko 0. Wiem, że trzeba to zmienić w ustawieniach, ale mam tylko " pk2config " a tam jest "[default]

client=sro_client.exe
media=Media.pk2 " i nic więcej nie ma. Gdzie jest ten drugi config bo go nie widze..

w pliku config ustawiasz lang=0 i zmień na lang=9

1373700515-U207193.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba zartujesz ? To po pierwsze temat o bocie ... zrob temat i tam zadaj takie pytanie.

Bo mam problem i mi pokazuje żebym wskazał folder z SlikRoad.... Więc możesz odpowiedzieć jeśli wiesz?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Mam problem, a mianowicie gdy wlaczam mBotLoadera wyskakuje mi blad: "Wystapil problem z aplikacja mBotLoader.exe i zostanie ona zamknieta. Przepraszamy za klopoty". Za kazdym razem to wyskakuje prosze o jakas pomoc

Opublikowano

Witam. Mam problem, a mianowicie gdy wlaczam mBotLoadera wyskakuje mi blad: "Wystapil problem z aplikacja mBotLoader.exe i zostanie ona zamknieta. Przepraszamy za klopoty". Za kazdym razem to wyskakuje prosze o jakas pomoc

Uruchom jako administrator

579571423327107377857.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...