Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Darmowy Mbot vSRO - Vsro 1.12b!

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A masz wyłączonego antywirusa i zaporę ? Odpal również jako administrator

A masz wyłączonego antywirusa i zaporę ? Odpal również jako administrator

mam wyłączonego antywirusa i zaporę i odpalam go przez administratora.

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam problem gdyż mam imbue na 45lvl a używa mi tego od 5lvl z max ranga co z tym zrobić? ustawiłem w zakładce fight aby mbot używał mi tego lepszego lecz nic to nie daje ;/

Opublikowano

witam,mam taki problem :

wypakowuje do katalogu paczki, otwieram loader i wyskakuje okienko "An attempt was made to reference a token that does not exist" lub brak pliku "MSVCR100.dll" co znow mu nie istnieje? :D pomozcie :)

Opublikowano

Wchodzisz w google i wpisujesz MSVCR100.dll pierwszy link pobierasz program się instaluje pisze że dodano ten plik zamykasz program ( możesz odinstalowac ) i grasz :) Ja tak zawsze robię

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

dzieki ! aczkolwiek musialem sciagnac biblioteki c++ na x64 i x86 nie wiem czemu i dopiero zadzialalo ;p a niby system win 7 ultimate x64

Opublikowano

siemka mam problem z Mbotem natomiast wszystko już zrobiłem jak było radzone i dalej mam problem z jakimś plikiem wyskakuje okienko Microsoft.NET Framework wystąpił nieobsługiwany wyjątek aplikacji. jeśli klikniesz przycisk kontynuuj, aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji, jeśli klikniesz przycisk zamknij aplikacja zostanie natychmiast zamknięta. nie można załadować biblioteki DLL "fmod.dll": procedura inicjowania biblioteki dołączonej dynamicznie (DLL) nie powiodła się (wyjątek od HRESULT: 0x8007045A).

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego gdyby Justin Bieber mial zamiar skoczyc z wierzowca bez spadochronu jesli należysz do tych 10% co wzieliby krzeslo i popkorn i krzyczalo skacz lamusie wklej to na swoja sygnaturke

Opublikowano

zrobiłem tak jak napisałeś i nic to nie dało dalej to samo od kad mam win 8 na kompie to własnie mbot mi nie działa

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego gdyby Justin Bieber mial zamiar skoczyc z wierzowca bez spadochronu jesli należysz do tych 10% co wzieliby krzeslo i popkorn i krzyczalo skacz lamusie wklej to na swoja sygnaturke

Opublikowano

a znasz jakiegos bota ktory ma opcje zwierzaka oprucz mbota?

Opublikowano

a znasz jakiegos bota ktory ma opcje zwierzaka oprucz mbota?

Pod jaki typ serwerów? Sprawdź KDbota, wydaje mi się, że ma, ale i tak najlepszy obecnie jest Mbot.

Opublikowano

Ja mam problem ze znalezieniem skryptu.Proszę o pomoc.

Log z mBota:

[16:31:53] Zacznij iść do miejsca walki...

[16:31:53] Zatrzymanie bota, ponieważ nie znaleziono skryptu

[16:31:53] Stop training

[16:31:53] Townthread finished

Opublikowano

Wszystko gitara System Win 7 32 Bit zainstalowane mam wszystko co potrzebne, klikam na loadera oczywscie Jako Administrator i nic nie odpala mi menu bota, nawet nie wyskakuje mi ze mam wybrac folder silka, prosze o pomoc na XP smagało ladnie a po formacie lipa..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

witam mam Problem ... Klikam na Loadera i nic się nie dzieję ...

mam win 7

zainstalowane c++ i net frameworki

bot działał wcześniej , robiłem reinstal , administratorem włączałem pod xp itp i nic nie rusza ;/

Siema, ściągnij hotspot shield, j tak zrobiłem i działa

Opublikowano

Siema, ściągnij hotspot shield, j tak zrobiłem i działa

Ja tak sproboje zrobic moze sie uda :D

Hmm dziwne, na pewno wszystko zainstalowane masz i robisz jak w 1szym poście, może antyvirus?

Nie mam antywira tak wszystko jest pobrane i zrobione dalej nie odpala..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rozwiązał już ktoś problem z prośbą o update bota ?

Bo bota mam 5 dni, z czego 3 dni działał pięknie i bez zarzutów, a tu nagle od dwóch dni nic nie ruszy. Nie pomaga ponowne ściągnięcie bota. Nie pomaga odpalanie jako administrator (win7).

Błąd pojawia się na każdym z moich trzech komputerach (PC - Xp; PC - XP; Laptop - Win7).

Byłbym rad, jeśli ktoś podałby sensowną solucję.

Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

witam mam pytanko czy ten loader do Mbota śmiga na SroR jak prubuje go włączyć wyświetla sie napis nie można znależć okreslonego pliku nie wiem co go boli prubowałem na różne sposoby kilka razy instalowałem biblioteki nawet z 2005-go roku i nadal to samo sie wyświetla może pod SroR ten loader nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...