Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL][Dedyk] ProMT2 S2

rafi544

855 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Tak
      452
    • Nie
      403

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest spoko dobrze ogarnięty i jest dobra zabawa.

Proszę , oto poradnik dla początkujących. Jak będziecie tak expić to nie będzie wam cofać expa :

1-30 M1

30-(47-50) M2/Ezoty w dolinie

50-61 Pustynia yongbi

61-70 v1

70-80 V2

80-90 RED LAS

90+ Atlantyda V2.

Niestety od 95 nie można expić na zombie, ponieważ raty expa są za duże. Zbyt dużo expa leci więc go cofa, na zombie za spota nawet 1 expa się nie dostaje za spot :>. Zmniejszcie raty do 400% będzie równie dobrze, a zombie i inne mapy się odbugują.

Wszystko dokładnie przeze mnie sprawdzone.

A co do PVP.

Cały system jest w pożądku, tylko jedno jest bez sensu. Każdy może mieć po 125% na daną broń A na dodatek jezcze tarcza.. Jaki to ma sens? W tym momencie nie liczą się skille, tylko można bić coś Hitami. Moim zdaniem serwer byłby zajebisty, gdyby usunąć KD 80%, lub zrobić tak, żeby żadko dropiły z metinów . A bonusy abs zrobić takie jak na PL-u , tzn 15% max. Wtedy wszyscy będą mieli dobrą zabawę i ta gra osiągnie maksymalne moźliwości PVP. Chyba od czegoś skille są..?

Opublikowano

Każdy może mieć po 125% na daną broń A na dodatek jezcze tarcza.. Jaki to ma sens? W tym momencie nie liczą się skille, tylko można bić coś Hitami. Moim zdaniem serwer byłby zajebisty, gdyby usunąć KD 80%, lub zrobić tak, żeby żadko dropiły z metinów . A bonusy abs zrobić takie jak na PL-u , tzn 15% max. Wtedy wszyscy będą mieli dobrą zabawę i ta gra osiągnie maksymalne moźliwości PVP. Chyba od czegoś skille są..?

właśnie... chity... jak zrobisz złe eq to nie masz najmniejszych szans
logoegh.png
Opublikowano

gratuluję pomysłu!! Serwer hard oraz 4fun, pvp w jednym - strata czasu. Bo po co expić miesiąc do max lvl? Tylko po to, żeby być pro w pvp na serwie, który nie wiadomo ile postoi? hah. Już pandora jest bardziej pvp/4fan niż ten. Płatna reje jest mi obojętna. Prezka 8/10

graphic.png

Opublikowano

pewnie dalej są błędy i wyświetla, że baron ma 63atk. jak było na s1. no bony po 25% to healerzy i archerzy nie mają życia.

Opublikowano

co ty pieprzysz ze max lv w miesiąc jak się postarasz to w 1 dzień bez problemu , nie grałes pewnie nawet więc nie pisz bzdur..

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

@El Piloto

Po chuj sie odzywasz jak nie grałeś na nim ? Ja wczoraj zaczałem gre w nie całą godzinkę wbiłem 80 i exp nadal zapierdala. Jak dziś serwer będzie on to wbije 100. Pozdro dla kumatych !

Opublikowano

Shisui ja grałem tu ZANIM było 1000% expa i muszę powiedzieć że rzeczywiście lvl wbijało się koszmarnie. Mój kolega który gra na Tiveri wbił szybciej 72 lvl niż ja 92 ale mimo to wystarczyła jedna nocka i miałem 100 lvl więc nie wymyślaj że nie wiadomo ile sie czasu wbija ten levl. A server jest świetny! Polecam gorąco ;pp

Opublikowano

ludzie... nawet jak nie było 1000% expa czy tam ile to w pare h godzin wbilem 90lv od 80 z pierscieniem expa w av1 na setou...

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Hajdiii

Zacytuj, gdzie napisałem choć słowo, że wbija się koszmarnie? ;> Mówiłem tylko, że wczoraj było 1000%... (czytaj ze zrozumieniem)

Exp bije się w miarę szybko, ale czego wy chcecie od 4fun'a?

Serv polecam, rzecz jasna.

"W świecie ninja ten kto nie przestrzega zasad jest śmieciem,, lecz ten kto nie troszczy się o przyjaiół, jest jeszcze gorszy"

Opublikowano

@Up

Przed ok. 14 poszedłem do miasta 5 km od mojego domu chodziłem z kolegami po mieście przez 2h i znów spowrotem do domu także na dworze byłem ;pp

Też czekam na otwarcie ;D

Opublikowano

Każdy serwer deco ma płatną reje...

Nie wejdę bo nie mam zamiaru wydać kasę na priva, który i tak padnie.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

@UP

Każdy priv w końcu padnie. To nie ma tak że jakiś przetrwa wieczność. A lepiej zapłacić 2,46 zł za reje niż 50 zł w miesiącu na IS jak niektórzy.

Opublikowano

Temperaturek udowodnij kurwa że wszystki serwery Deco są płatne...

Na koniec prac na serwerze musimy jeszcze poczekać...

logoegh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...