Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL][Dedyk] ProMT2 S2

rafi544

855 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Tak
      452
    • Nie
      403

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jezeli chce ktos grac w metina bez wydawania zlotowki niech zacznie grac w totka bo to bardziej prawdopodobne ze trafi sie 6 niz ze metin bd za darmo a gracze bd mieli rowne szanse.

Opublikowano

a jaka mam pewnosc ze serw bedzie stał chociaż 2 tyg i nie padnie po 2 dniach jak 80% serwów ostatnio wychodzących?

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Pamiętam czasy ProMT2 s1. Mówicie, że mało osób? Na początku s1 było max 50 osób, ale te 50 osób zrobiło rozpierdol i zaraz po 500 on-line było. s2 jest taki sam jak s1 i zajebiscie sie rozkreci ;p Zreszta na s1 jest 250 on-line teraz..

Deco moze i ma kilka serwerow, ale dobrych.

Takie pytanko tylko:

Bony jak na s1?

Opublikowano

Grałem na s1 ale po miesiącu gry zniknęło mi 2k futer i pro eq więc nie chciało mi się od nowa ale polecam serwer bo naprawdę ciekawy

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

Racja. Gdyby nie płatne reje to było by dobrze. Jest 51 osób za tym, że nie zagra a 50 za tym , że zagra. A dlaczego ? PŁATNE REJE.

Dziękuję dobranoc.

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Racja. Gdyby nie płatne reje to było by dobrze. Jest 51 osób za tym, że nie zagra a 50 za tym , że zagra. A dlaczego ? PŁATNE REJE.

Dziękuję dobranoc.

To dlaczego przez tą "płatną reje" gracze grają? 0 noobów, 0 dzieci, 0 ksucia, 0 wyzywania

Opublikowano

a jaka mam pewnosc ze serw bedzie stał chociaż 2 tyg i nie padnie po 2 dniach jak 80% serwów ostatnio wychodzących?

Nie płacz już !!! Nie masz kasy to poszukaj czegoś darmowego pvp, m.in. chinamt2 s1 czy glador.

Jeśli szkoda ci głupich 2 czy 3 złotych to wiedz, że utrzymanie serwera kosztuje, ponieważ nikomu pieniądze z nieba nie spadają.

Serwer ciekawy, polecam ;]

sygnadlateamu.png
Opublikowano

2,50 zł, jak mówi reszta to nie jest majątek. Ja z chęcią na serwerek wbije, a jak nie gra dużo osób to przynajmniej lagów nie będę miała, jojcz.

Tak więc, polecam : >

nb7p0x.png

Na serwerach możesz mnie spotkać jako:

Szamanka: Duchess | Ninja: Jeanne

Wykonuję komplety (sygn. + av.) na MPC forum za darmo. Przykład powyżej.

Opublikowano

zagram jednak zobaczymy co to..

edit: czemu w av2 exp leci gorzej na 80lv nic w V2 czy red lesie ??? gdzie expic od 80 ??

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Moze wroce do tego tematu jak beda gracze ... Bo jak narazie co prawda jest 2 w nocy ale na wiekszosci serverow jest przynajmniej kilku graczy a tutaj 0

叶是白痴

Opublikowano

na serwerze bony to 15 i 25 % co wspomniałem w dopisku od autora

a od 80 lv expić z pierscieniem pd ( dropi najczesciej ze szkat 9ogonów) w av1 na golemach

potem do 95 i las zoombie

więc jak widać troche trudności jest

ktoś tam napisałe że 4 serwy siedzą na jednej maszynie...

jak nie wie, to niech nie pierdoli...

logoegh.png
Opublikowano

Ej czy to nie jest przesada?

Miecz Bojowy --> Miecz Syriusza --> Miecz Niebios --> Miecz Barona

Smoczy nóż --> Bezduszny nóż --> Sztylety Niebios

Ludzie co to ma być? Jaka to jest sprawiedliwość? a widzieliście to: Dzwon pustynnego ptaka --> Smoczy dzwon hah spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...