Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL][Dedyk] ProMT2 S2

rafi544

855 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Tak
      452
    • Nie
      403

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wie ktoś kiedy serwerek będzie online ? ;]

12305514727105570066.gif

" Nie dyskutuj z debilami, najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a

potem pokona doświadczeniem. "

Opublikowano

@up sledz forum (board.longju66.pl) ale narazie nic nie wiadomo :/

Wielu z moich przyjaciół stało się moimi wrogami, wielu nieprzyjaciół zaprzyjaźniło się ze mną, ale obojętni pozostali mi wierni.

Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.

Walcząc możesz wygrać , nie walcząc juz przegrałeś

84564230168514981164.png

Opublikowano

Każdy serwer deco ma płatną reje...

Nie wejdę bo nie mam zamiaru wydać kasę na priva, który i tak padnie.

Ty chyba sobie kpisz. A kto zrobił LomaxMT2 ? Reje była darmowa . Także nie wmawiaj że każdy jak nie masz pojęcia.

Czekamy na otwarcie .. ah te moje Pro eq -,- .

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

dlatego że na tym serwie nie będzie dzieci, bo one sb pomyślą jak ty. A płatna reje to ja nie gram, nie bd kasy na privy wydawał. Reje jest płatne po to żeby na serwerze nie było neokidów. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam.

12305514727105570066.gif

Opublikowano

Mam pytanie. Konta na promt2 s2 zostały usunięte? (nie potrafie się zalogować, ani odzyskać hasła)

THX za odp.

"W świecie ninja ten kto nie przestrzega zasad jest śmieciem,, lecz ten kto nie troszczy się o przyjaiół, jest jeszcze gorszy"

Opublikowano

mi dalej żaden link nie działa ;/

12305514727105570066.gif

Opublikowano

Nie działa strona głowna ani rejestracja, a chciałem sobie zagrać :Pem... zamiast w mpc "P" to "g"

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

i poco ty wydawać kase na gre jak i tak server pewnie już upadł a jak nie już to pewnie upadnie

Opublikowano

Ej no co to ma byc?? przez clienta zalogowac sie nie moge strona serwera zostala zmieniona. zadnego info tutaj. klient placi klient wymaga. kij ze glupie 2 zl ale jednak klient.

Opublikowano

Serwer wylaczony ze wzgledu na to ze tak mi dupe zawracaliscie o nim a teraz nikt nie gral wiec nie bede trzymal serwrow na pustki. Prosze ozamkniecie

ban.gif

Opublikowano

Lol chwciwosc? 100kont , 1konto = 2.46 *100 = 246 , 246 - 52% = 118,08 - 18% (podatek dla urzedu) = 96zl z groszami i za to mam oplacic maszyne ta?

ban.gif

Opublikowano

alchemik dobra rada - look w dział Twój wymarzony serwer i zrób serwer jaki oczekują gracze ;] na pewno nie rób harda bo za dużo ich teraz wychodzi ani 4fun z płatną reje.. lepiej wyjdziesz niż na lomaxie i na promt2 osobiście mam konto na promt2 143lvl to znaczy miałem, ale skradzione ;p z chęcią bym zobaczył jak tworzysz serwer medium z drobnymi elementami easy no.. i może bym na nim zagrał ;p to tyle ode mnie ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...