Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL][Dedyk] ProMT2 S2

rafi544

855 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Tak
      452
    • Nie
      403

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie słaby priv, nie jest dobrze zaplanowany. Dlaczego woj/ninja/sura mają po 3 epiki z bojowego? A reszta broni ma 2/1 epików? To faworyzowanie woja, jak zawsze.

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

działa ten server wogóle ? ;oo

Nick : stian3d / stian3k
Profesja : Mental OnLy!
Level : Nieznany .
Królestwo : Chunjo :>
Server : Nima :D

Opublikowano

taakkk fakt.... 2,50 majątek ....

Wielki majątek wiesz...

Nie pisz takich głupich postów bo tylko naciągasz ludzi na zagranie na tym żałosnym Privie.

Za reje trzeba płacić przecież to jest jakieś dziwne płacić za grę wole już na polaku zagrać niż tutaj...

Opublikowano

Wielki majątek wiesz...

Nie pisz takich głupich postów bo tylko naciągasz ludzi na zagranie na tym żałosnym Privie.

Za reje trzeba płacić przecież to jest jakieś dziwne płacić za grę wole już na polaku zagrać niż tutaj...

Ty też nie pisz takich "głupich" postów bo tylko zniechęcasz ludzi do gry , a to naprawdę dobry serwer... pewnie sam nie grałeś a sie wypowiadasz

HB5fLf7.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To już koniec ,,

Powoli pada.wiem że 2.50 zl to nie majątek ,ale i tak nie zagram 2 bronie po syrku ??...nie warte..2.50

Opublikowano

Oczywiście, że 2,50 to nie majątek lecz ten serwer jest dla no-life'ów którzy wydają kase na gre. Chodzi im o to, że pieniądze są do ogólnego życia, a nie do wydawania na gre. Kiedyś wydawałem 65 złotych na PL'a, lecz z tym skończyłem bo uświadomiłem sobie, że to tylko gra. Nie opłaca się wydawać kasy i widać, że serwer pod zarobek. Cóż, maszyna dedykowana w ATMAN kosztuje 150 zł/ 12 mc więc nie jest to drogo. Dlaczego więc jest płatna reje? ŻEBY ZAROBIĆ Tyle ode mnie, miłego dnia.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...