Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL][Dedyk] ProMT2 S2

rafi544

855 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Tak
      452
    • Nie
      403

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o wojownikach w av1 i av2. bija za moocno, ponad 1200deffa a oni bija mnie jakbym mial 1lvl. 3 grupki i nie obejrzysz sie a zginiesz

Jackass to chodz na ch3 i mi pokaz jak bierzesz tego spota nick Cris

EDIT: dlaczego co wylacze gre to nie mogę załączyć waszego klienta na nowo? ciągle wyskakuje BOXFILE CORRUPTED

Opublikowano

tego nie wiem...

reinstal zrób

a pozatym

do 95lc expcie w av1 na golemach,yeti ! spoty na środku mapy...

z pierscieniem pd z jednego spota na luzie poleci Wam ok 5%

i zróbcie sobie itemki epickie bo kasy macie napewno od cholery ,zbrojke ( choć srebrnego hwanga) kupcie roski , wydropcie pd i wtedy expcie

piszcie w grze do TheBestOfAll pomoge Wam

logoegh.png
Opublikowano

to pobierz patcher i wklej do czystego niepatchowanego! metin2 pl

i tam odpal ikone ProMT2.exe oraz poczekaj aż sie zaktualizuje

powinno pomóc

logoegh.png
Opublikowano

w av2 owszem tez biore ledwo 3 grupki ale w av1 na setou prawie calego spota i tam nalezy expic.

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

masz eq na diably i strzały ??? mi bioro srednio po 200-600 jak wejdzie kryt to max 2k...

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Myślicie ze nie będzie dzieciaków bo reje płatne. A w innych tematach piszecie ze wkurwiają was dzieciaki z bogatymi rodzicami co wydaja na is... Jaka w tym logika ?

Obraziłeś mnie przez sen to, przeprosisz gdy się zbudzisz.

Opublikowano

Reprezentować server na stronie kamera, którego Administratorzy uważają za największego wroga serverów bo potrafi zrobić obejście na każdym ? Ty to masz banie...

Obraziłeś mnie przez sen to, przeprosisz gdy się zbudzisz.

Opublikowano

Reprezentować server na stronie kamera, którego Administratorzy uważają za największego wroga serverów bo potrafi zrobić obejście na każdym ? Ty to masz banie...

I co w związku z tym?! Co kogo obchodzi ktoś na tyle wysoce inteligenty, iz potrafi zrobić obejście do każdego serwera metin2? Ważne jest to, aby na ProMt2 s2 zagrało kilkakrotnie więcej graczy co może umożliwić opublikowanie banneru na stronie kamera.

edit@ dodajcie możliwość wyłączenia tego beznadziejnego radyjka na stronie głównej serwera!!!

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Chetnie bym zagral ale malo ludzi jak bedzie gralo z 200 osob napewno sie pokusze;p

You fuck with me, You fuck with the best

To kill or, to be killed...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...