Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL][Dedyk] ProMT2 S2

rafi544

855 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Tak
      452
    • Nie
      403

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z tego jak reje 2.50 jak zabawa jest przednia ! Troszkę mało ludzi gra, a lepiej by było jak by więcej grało !

Chociaż serwer jest PvP to i Ci, który takich nie lubią też coś dla siebie znajdą.

Jeżeli nie lubisz dzieci, denerwuje Cię ich sposób bycia, to wnioskuję, że serwer polubisz.

Płacisz = nie ma dzieci neo bo jak wiadomo dzieci wchodzą tylko na darmowe gry.

Opublikowano

Usuncie bug z expem bo nie da sie wbic lv w v2 bo exp sam spada do zera w V3 to samo , a w red lesie w ogóle nie leci...

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Jezus Maria ! reje 2,5zł ?!?!?! pojebani jesteście ludzie, wydajcie te pieprzone 2,5zł zamiast na paczke chipsów, a przynajmniej nie ma ISU gdzie byście wyjebali 50zł i byli zadowoleni. Banda downów co "bez ISu nie bydzie grała bo nie umi".

1352652199-U513235.png
Opublikowano

zero zapezpieczeń?

to odpal kurwa kamermoda tam, a nie pierdol...

bony porażka ? bo co? bo trudno wbić?

wam to kurwa nigdy nie dogodzi... łatwo - źle, trudno - źle...

zdecydujcie się ...

bronie nie ma w cale dużo ...

kilka epików ( porównaj z xenoxem....)

logoegh.png
Opublikowano

serw ok , bs nie działa , bony trzeba recznie robic a to trwa pare h , jedyna wada to to ze expa cofa i troche nudy

Opublikowano

moim zdaniem serwer do dupy... abs 25% wchodzi... jedyne co mozna osiagnac na serwie to odpalic bonusswticher i bonowac tygodniami do skutku. serwer nudny i bez sensu szkoda tych 2,50zl:/

Opublikowano

jackass997

Co do expa do według mnie jest bag tylko dlatego, że został wprowadzony EXP 1000% co według mnie jest bezsensu bo właśnie się w taki sposób exp cofa i jest gorzej niż wcześniej. bo level'a się nie da wbić. (Apeluje o zmniejszenie do np. 400%)

kimono122

A co do reje to ja otwieram na Firefox i ładnie stronka działa więc nie wiem co może być nie tak.

Opublikowano

Jak chcecie wiecej graczy to zróbcie cos w końcu z tym expem żeby nie cofało !! Ile mozna czekać , bo nie da sie wbic lv...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...