Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki serwerowe by Eskadra v4 [MC 1.2][Bukkit 1.2.5] Nowe!

199 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podobaja sie pliczki ? :)

• Tak
      138
    • Nie
      16
    • Jestem Hejterem ! :D
      45
  2. 2. Fatygowac sie i zrobic filmik z opisem konfiguracji ?

• Tak
      143
    • Nie
      56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahah :) Brakowało pustaka , brakowało ..... Nie znasz mnie typie wiec nie osadzaj :) Nie interesujesz mnie ty i twoje PLIKI . Mam tez swoje pluginy kolego ^^ Kto powiedział ze muszę o tym trąbić? Wstawiłem prosta paczkę plików bo nie miałem czasu na zabawę a chciałem pomoc tym którzy pojęcia o tym nie maja . Zamiast się tu produkować idź pomagać innym narcyzie :) Bez odbioru

aaaaa chyba kumam , ciebie wpieniają te lajki co dostałem :D ahhaha cytuje :" i dają ci lajki , + , 5 , gwiazdki..."

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam!

Gdzie i co ustawić w tych plikach, żeby można było kopać / rozwalać ? Jak dam sobie i innym opa to luzik, ale wolałbym bez opów ;-)

Poszedłem na 150 kratek i du... :-(

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Witam!

Gdzie i co ustawić w tych plikach, żeby można było kopać / rozwalać ? Jak dam sobie i innym opa to luzik, ale wolałbym bez opów ;-)

Poszedłem na 150 kratek i du... :-(

mam podobny problem proszę o uiszczenie w miarę możliwości jak najszybszą odpowiedz.
Opublikowano

mam podobny problem proszę o uiszczenie w miarę możliwości jak najszybszą odpowiedz.

.... problem rozwiązany ... patrz katalog "GroupManager" ... tam musisz dodać siebie i innych graczy , tzn przypisać ich do odp. grupy :)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

@refresh Pomyślę nad nowa wersja plików.Proponujcie na jakie typy serwerów maja być.

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

MamPytanie2222

kolego powyżej : pisze wyraźnie w opisie plików ze to tylko podstawowe pliki , na dniach wstawię wersje ulepszona z dodanymi pluginami , nie robię niczego na życzenie.

Takie pytanie, umiesz czytać bo coś mi nie chcę się w to wierzyć...

Jeżeli nie to masz tu odpowiedź:

nie robię niczego na życzenie <- ON CI KU*WA NIC NIE ZROBI

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Daj inny download plzz.. nie moge tam pobrac bo wymaga premium..

1336677948f6f59ac213366.gif

Daj + to tylko chwilka a zawszę da trochę szczęścia!

Opublikowano

chyba się źle czujesz, jakie premium, mądry ty jesteś bo coś nie bardzo... Normalnie się pobiera, tylko trzeba myśleć.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Eskadra dodaj paczke na Survival

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Witam, Ja mam mianowicie taki problem iz, wczoraj bawielm sie tym serverem, cos pozmienialem i moglem kopac mimo tego ze jest ustawiona ochrona spawana, ale dalem kuzynowi wlasciciela i on nie mogl budowac na spawnie. Dzis postanowilem od nowa sciagnac server i nic nie grzebac i wejsc, dalem sobie admina itp, wchodze i nie moge kopac. Moze ktos zna rozwiazanie problemu? Nie pamietam co wtedy zrobilem ze moglem ;/

Edit: Dobra juz wiem :D

Opublikowano

Mam big problem ,ponieważ ja mogę wszystko niszczyć a kolega niby ciągle nie ma permissions -,-

@@I pvp mam w server true ,a cały czas nie działa :/

Opublikowano

Do wszystkich którzy nie mogą niszczyć to mówię ;) Należy wpisać komendę /region remove miasto !! Lub usunąć folder WorldGuard !! (Folder nie plik .jar)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...