Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki serwerowe by Eskadra v4 [MC 1.2][Bukkit 1.2.5] Nowe!

199 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podobaja sie pliczki ? :)

• Tak
      138
    • Nie
      16
    • Jestem Hejterem ! :D
      45
  2. 2. Fatygowac sie i zrobic filmik z opisem konfiguracji ?

• Tak
      143
    • Nie
      56

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Juz 80% skończone z ulepszonej paczki v3 :) Moze jeszcze dzisiaj będzie :)

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Nie polecam , paczka była zrobiona byle jak , W sumię byle zareklamować serwer . Byłem na twoim serwerze i były owiele bardziej stabilne na twoim niż na naszym . I prosze nie bron się teskatmi że ja nic nie umiem .

Bo zrobiłem owiele lepsze pliki serwerowe jak byś chciał to napisz na gg 28103600 podam ci ip serwera

Pliki są w 100% stabline i w 99% PL

Pewnie się zaleje spam żebym udostępnil pliki ale wądpie .

Więc nie polecam Simple Region market byle jak zrobiony , czyli nie dziala pisze jak się wystawi to Free :) i wiele wiele więcej bugó :)

3/10

Opublikowano

Nikt twoich plików nie chce i nie reklamuj ich w moim temacie kolego :)

Pliki maja parę bugów i z pewnością nie są po to by zareklamować mój serwer .

Nie poświęcam na nie 24 godzin dziennie bo mam własne życie i prace , wolne chwile przeznaczam na sklejanie paczek :)

Nie jesteś pierwszym kozakiem , pozdro :)

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Mam problem ponieważ: Razem gramy na moim serwerze survival ale ja mam eq survival a on creative nie wiem co się stało wszystko było ok .

Proszę o pomoc ;(

Opublikowano

Pytanko jeszcze mam takie on figuruje jako wlasciciel a nie wpisywał żądnej komendy od razu mu to tak zrobiło ale dzięki za info.

A i jeszcze jedno czemu w tym group manager jak dopisałem swój nick to nie dał mi rangi

Opublikowano

@up

Widocznie źle wpisujesz

W pliku "users.yml" masz gotowe wszystko tylko zamiast "nick" wpisujesz twój nick z gry :)

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Taki problem. Gram sobie na moim serwerku (z tych plików postawiłem) z kolegą. W pewnym momencie przestaliśmy móc robić cokolwiek (prócz chodzenia) nawet pisać sie nie dało, a żadna komenda nie wchodziła. O co tu chodzi!?

180q9t.png

Opublikowano

Ja mam taki problem. Na Adminie mogę wynajmować pokoje w hotelu , ale na zwykłym graczu już nie ;/ brakuje czegoś w permissions ale jak chciałem dodać to po restarcie serwera nikt nie miał rang;/ Mozę mi ktoś pomóc.

Do tego nie dziala robienie [Gate] ani wind nic

Opublikowano

@up nie będę niczego tłumaczył , zaczekaj po prostu na ulepszona wersje , dzisiaj powinienem się uwinąć :)

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Bardzo dobra paczka, widać napracowałeś się. Na serwerze ładnie wszystko chodzi! leci lajk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...