Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad (Old LifeSro) - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wy lepiej zrobcie cos z multi-acc bo to smiech na sali jest ze juz na cbt biega koles full dance i sie smieją - . -

WingSro - nick:Intolleranza

Opublikowano

no dobra ale te postacie ktore mamy teraz na CTB to dostajemy przeciez itemy to z tymi itemami bedziemy grac na oficjalu nie lepiej usunac wszystkie postacie i grac od 1 lvl?

A i jest bug w Water Temple nie ma uniqow Apis tez nie spawni

Opublikowano

@zatoxx

Myślałem, że napisałem najdokładniej jak się da?

CBT - Closed Beta Test, trwają teraz i będą trwać przez 1-3 dni (Zależy jak szybko wychwycimy wszystkie bugi).

OBT - Open Beta Test, będą po CBT, w których będziecie mogli normalnie grać, tzn. Zaczynając od 1lvl'a... Na OBT i po OBT postacie nie będą usuwane (Na officialu będziecie mogli grać tymi samymi charami, co na OBT).

Opublikowano

A i jest bug w Water Temple nie ma uniqow Apis tez nie spawni

Byliśmy, sprawdziliśmy, spawni sie. x]

Byłem bodajże w Kaczorexem, CodeXem i kimś tam jeszcze =)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@up nietylko on zachowuje sie jak dzieciak , chociaz moze mowimy o 1 osobie dzis tez napotakalem "polaczka" ktory po spokojnym z mojej storny zachowaniu zaczał mnie wyzywac i debufowac podczas pvp z innymi graczmi poniewaz go biłem , moze zdazylo sie pare razy ale niebilem jego lecz przeciwnika z obszarowych skili. Szkoda ze nie da sie sprawdzic graczy zanim wpusci sie ich na server i zrobia wioche

Opublikowano

Hmm ja napisze wam tak ! Jak "dzieci" ??? Delma i Rofdzio maja po 15 lat a potrafią postawić serwer !!! Ehh... nie które dzieci zachowują się lepiej niż dorośli. A samo to ze Dagrasso cyka nam post po poście jest troche dziwne może pokaż nam od czego się ta rozmowa zaczęła xDDD

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

cały dzień czekania na itemy, niektórzy dopiero dziś ściągali i nawet przez cały dzień nie było gma..wiadomo, że to tylko CBT ale jako tako narazie słaba aktywność..

deneuve22.png

Opublikowano

@UP

Sory ale 3 gmów posiada neostrade. nie zawsze jestem i nie zawsze moge im te IP odswieżyc...

PS. Delma Isseu Piszcie mi na gg IP szybko

TIOiE.jpg

Opublikowano

Napisałem tylko, żeby zachował swoje uwagi dla siebie, po czym on zaczął rzucać mięsem w moją stronę . Teraz przełożył to na forum publiczne, na zdrowy rozum, kto tutaj jest "dzieciaczkiem ". Moja jedyna wypowiedź dotycząca tej rozmowy, dziękuję .

Opublikowano

Nie ingeruje w gre, ale Dagrasso jeżeli myślisz, ze takie cos jak na lifesro przejdzie, to jesteś w błędzie, nie będzie spinania graczy, bo z tego słyniesz.

To nie jest temat ood twoich prywatnych spraw, ogarnalem twoje posty, wpierw ci nie pasowaly raty,życzyles powodzenia,wchodzisz i znów spinasz, wczoraj chyba ciebie nie było i jakoś klimat był zdrowy, OGARNIJCIE SIE PANOWIE.

ps. x]

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Przestańcie. Niemają sensu takie kłotnie. Jesteśmy jednym narodem powinniśmy sobie pomagać a nie uprzykrzać życie;)

TIOiE.jpg

Opublikowano
Hmm ja napisze wam tak ! Jak "dzieci" ??? Delma i Rofdzio maja po 15 lat a potrafią postawić serwer !!! Ehh... nie które dzieci zachowują się lepiej niż dorośli. A samo to ze Dagrasso cyka nam post po poście jest troche dziwne może pokaż nam od czego się ta rozmowa zaczęła xDDD

dagrasso zwraca uwage na takich ludzi jak pan donkichot. I nie czka post po poscie. od czego sie zaczela? od glupich wypowiedzi na globalach w moja strone, ani jednego prowokujacego slowa na priv nie uzylem w jego strone a ludzie co byli wtedy w grze dobrze wiedza kto zaczynal prowokowac, btw kto zaczal.

Nie ingeruje w gre, ale Dagrasso jeżeli myślisz, ze takie cos jak na lifesro przejdzie, to jesteś w błędzie, nie będzie spinania graczy, bo z tego słyniesz.

To nie jest temat ood twoich prywatnych spraw, ogarnalem twoje posty, wpierw ci nie pasowaly raty,życzyles powodzenia,wchodzisz i znów spinasz, wczoraj chyba ciebie nie było i jakoś klimat był zdrowy, OGARNIJCIE SIE PANOWIE.

ps. x]

co ma przejsc na lifesro? czy ja sie spinalem do kogokolwiek? haloo.. moze kiedys... daawno temu troche uzylem kilkunastu niecenzuralnych slow. Ale to nie znaczy ze teraz tez taki jestem , i kazdemu trzeba dac szanse. Aczkolwiek przyznajde ze poprostu mnie ostro irytuja takie osoby ktore mnie wyzywaja od dzieci. Raty mi nie pasowaly i nigdy nie beda pasowaly ale to nie znaczy ze nie bede gral. Postanowilem sie troche pobawic , bo widze ze sporo moich znajomych bedzie gralo tutaj. Owszem wczoraj mnie nie bylo , niestety mam sporo spraw na glowie i nie bede tak czesto siedzial jak kiedys. jutro zapewne i przez nastepny tydzien tez mnie nie bedzie. Zgadzam sie... OGARNIJMY sie.. i nie strugajmy cwaniakow.

Opublikowano

Nie wiem czy pojawiło się wyszczególnienie tego iż w zwykłym sklepie(stable) nie można zakupić szarego wilka. to jest jeden z błędów które się nasunęły. Za chwile wbiję na serwer poszukać innych.

PS.

Przede wszystkim patrzcie na błędy w innych serwerach żeby ich nie powielać. Tzn sprawdzajcie czy nie są powielone przez przypadek lub przeoczenie

Maskę zdejmij, obcego nie udawaj

Muzykę badaj - nie śpij, dawaj, wstawaj

To ludzi łączy, dopiero zaczyna nie kończy

Życie dobre chwile sączyć, chodź do nas dołączyć.

Maskę porzuć, obcego nie udawaj

Spróbuj muzę poczuć, się nie poddawaj, wstawaj

To ludzi łączy, zaczyna nie kończy

Dobre chwile sączyć chodź do nas dołączyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...