Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionRoad (Old LifeSro) - Eyna

rofdzio___

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serw padl tylko dlatego ze wprowadzili dg 12 jezeli znowu to zrobia mozliwe ze znowu to samo bedzie

troszke mam inne informacje ale zatrzymam je dla siebie moze tym razem gm'owie nie wspomoga "Gildi"

@Down co twoj post ma wniesc do tematu?

Opublikowano

a najwidoczniej mam powod i sam otrzymalem co nieco moze nie prosto od gma ale od osob 3-cich

Prosze Cie Bardzo Ace (NoobyNaFali niewiem kto ale wiem ze ekipa iksiaka wszystkim "zaufanym" graczom kupywala itemy IM z konta gm'owskiego co za razem idzie POMOC DLA GILDI ) sam dostałem 2x avatary 2x pety i czekałem na ds ale właśnie już następnego dnia jak się zalogowałem serwer ded

Mimo wszystko życze Powodzenia

/AceBoy: Albo piszesz wprost o co Ci biega, albo po prostu nic.

Opublikowano

a najwidoczniej mam powod i sam otrzymalem co nieco moze nie prosto od gma ale od osob 3-cich

Prosze Cie Bardzo Ace (NoobyNaFali niewiem kto ale wiem ze ekipa iksiaka wszystkim "zaufanym" graczom kupywala itemy IM z konta gm'owskiego co za razem idzie POMOC DLA GILDI ) sam dostałem 2x avatary 2x pety i czekałem na ds ale właśnie już następnego dnia jak się zalogowałem serwer ded

Mimo wszystko życze Powodzenia

/AceBoy: Albo piszesz wprost o co Ci biega, albo po prostu nic.

Ciekawy Post napisz nam jak tak dużo wiesz jakie to było konto i skąd mieli passy ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

sam dostałem 2x avatary 2x pety

Beta Testy , wiec oczywistym jest ze musieli sprawdzic wszystko wiec to nie dziwota , ze itemy byly rozdawane , to jest normalne podczas testow , ze gracze maja dostep do wszystkiego. Co do passow GM-a to tutaj juz musi administracja wyjasnic.

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

Powinien działać każdy Bot pod vSro Files (polecam MBota - jest w podczepionych tematach).

Client będzie ten co jest teraz wrzucony (dodamy Update wieczorem) oraz nową stronę FusionRoad.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@UP

A potrafisz czytać ?

Rejestracja od 22:00.

Kolejne posty na temat Clienta i Rejestracji będą nagradzane Warnem za Spam.

Dziękuje.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Bo na Cap110 nie ma tak dużo bugów (i prawie wszystkie rofdzio już wyeliminował), a na Clientach D13 jest mnóstwo ...

Nie wiem kiedy - zależy od rofdzia kiedy się z tym uwinie.

Opublikowano

Na CBT zarejestrowanych kont było ... 150 ? +/-

Online na CBT było coś koło 50.

Licząc, że to tylko CBT na Officiala spodziewamy się około 100+ osób (nie bot account !).

Na LifeSRO za najlepszych czasów było około 200+ online (razem z botami - nieliczni).

@/cenzura/

Nie pisałeś do mnie na PM...

Opublikowano

już stronkę zrobiliście ? Bo Delma pisała ze na to właśnie czekaliście ;p

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Stronka powinna być niedługo - Kaprol ma dzisiaj skończyć.

Opublikowano

ehhh, 200 osob... srednio to widze =/

myśle, że jak nie bedzie tak 600/700+ osob, to server zbyt dlugo nie pociagnie ( czego mu nie zycze oczywiscie )

bedziecie gdzies reklamowac server ?

Opublikowano

Ciekawy Post napisz nam jak tak dużo wiesz jakie to było konto i skąd mieli passy ?

niewiem jakie i z kad mial to konto a co do osoby to chyba juz mozna sie skapnac dla tych graczy ktorzy grali na serwerku

sam dostałem 2x avatary 2x pety

Beta Testy , wiec oczywistym jest ze musieli sprawdzic wszystko wiec to nie dziwota , ze itemy byly rozdawane , to jest normalne podczas testow , ze gracze maja dostep do wszystkiego. Co do passow GM-a to tutaj juz musi administracja wyjasnic.

gdy ja gralem nie bylo beta testow bylo open i sam z rofdziem gadalem na temat silkow po tym jak dolaczylem do gildi iksiaka dostalem wszystko co chcialem kupic za silki czyli 2x avatar z wybranymi acc jeden mial byc dla mnie drugi dla mojej kobiety ktora miala grac wraz ze mna

valenar mniejmy nadzieje ze bedzie to wypal bo cap 110 to przepiekna sprawa

Opublikowano

@Marteczka

Nie wymyślaj bajek proszę ...

rofdzio rozdawał itemki ? Haha rozwaliłeś/aś system właśnie. Totalny Fail.

Jedyna osoba jaka dostała Free Silk Items był _Kaprol_ - wtedy jeszcze normalny gracz (nie GM) za utworzenie strony i pomoc przy serwerze.

I dostał on za to Avatar + Grab Pet 28Days.

@Up - Cenzor

Nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...