Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jak co dali nam znać, że pomiędzy 23-27 start, ale korzystny był by w ten weekend ponieważ brak konkurencji nic w najbliższym czasie nie startuje co było by świetnym pomysłem ruszyć z tak sławnym serwerem, ale wszystko zależy od administracji.

Co do reklamy oni dadzą sobie radę bez reklamy na MPC wystarczy, że FuBu walnie zapowiedz na YT oraz na FB s1 i lecimy wystarczy dzień dwa przed startem a murowane 1k+.

Ja osobiście wyczekuję startu.

Mam pytanie jaki typ serwera będzie?

Osobiście wolał bym coś ala s1 tylko może hard/medium bardziej :)

Hard, trudniejszy od s1.

tenor.gif

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ehhh czyli start za tydzien. Troszke tego nie rozumiem. Dzisj jest dopiero czwartek, w sobote po poludniu by bylo w sam raz. Ci co maja ferie wbija, Ci co beda miec tez wbija bo beda wiedziec ze nadrobia w swoje. Co ten ten tydzien da administracji? Reklama u Fubu i tutaj to juz bardzo duzo ludzi...

Opublikowano

50% ten tydzień (sobota, rano) lub 50% następny piątek, 17:00

Ale chyba będzie tak, że my jeszcze na spokojnie sobie potestujemy i przegotujemy to co ostatnio przez kilka dni nie mogliśmy przygotować. Trochę nam to pomieszało plany, było nieciekawie.

Teraz już jest dobrze, wszystko wyprostowane. :)

Oficjalnej daty nigdy nie podaliśmy, wszystko to spekulacje nasze lub graczy.

co do tego podziału 50/50 to chyba tak sobie z dupy wymysliłeś, bo potem argumentując, że potestujecie to jest to 10 do 90%

a co do ostatniego "oficjalnej daty itd" to sorry bardzo, ale spekulacja według mnie to jest wypowiedź w stylu "start może 23ciego, no ale nie jestem pewny, bo to, tamto", a nie przypadek gdzie pada pytanie u fubona kiedy start s2, a on mówi 23. to nie jest spekulacja.

btw mozecie startować w środku tygodnia, jeżeli to ma być hard to i tak nie robi różnicy

Opublikowano

To z pewnością będzie. :)

Wstawcie prezentacje już teraz nie ma na co czekac. Filmik od FuBu o serwerze nie musi podawac daty. Poda w nastepnym filmiku.

Opublikowano

co do tego podziału 50/50 to chyba tak sobie z dupy wymysliłeś, bo potem argumentując, że potestujecie to jest to 10 do 90%

a co do ostatniego "oficjalnej daty itd" to sorry bardzo, ale spekulacja według mnie to jest wypowiedź w stylu "start może 23ciego, no ale nie jestem pewny, bo to, tamto", a nie przypadek gdzie pada pytanie u fubona kiedy start s2, a on mówi 23. to nie jest spekulacja.

btw mozecie startować w środku tygodnia, jeżeli to ma być hard to i tak nie robi różnicy

Na FB Balmory s2 masz napisane 

Jak wiecie start już 23-27 z okazji tego przygotowaliśmy dla was konkurs polegający na lajkowaniu naszego FanPage przewidujemy super nagrody!!! 

Więc powinniśmy się tego trzymać :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

FB pomyliłeś, S2 nie będzie miało nowego FB.

Kiedy wstawicie prezkę? :P Bo tak w sumie to wystarczy tylko filmik u FuBu i spokojnie możecie startować w sobotę z tłumami na starcie :c­

tenor.gif

Opublikowano

FB pomyliłeś, S2 nie będzie miało nowego FB.

Kiedy wstawicie prezkę? :P Bo tak w sumie to wystarczy tylko filmik u FuBu i spokojnie możecie startować w sobotę z tłumami na starcie :c­

Nie wystartuja w sbote. Serwer ne jest jeszcze skonczony jeszcze musza ponaprawiac bugi bo cos im tam wywala. Do tego prezka nie jest jeszcze gotowa. Info od Fubu przed chwila na Ts mowil...

Opublikowano

Nie wystartuja w sbote. Serwer ne jest jeszcze skonczony jeszcze musza ponaprawiac bugi bo cos im tam wywala. Do tego prezka nie jest jeszcze gotowa. Info od Fubu przed chwila na Ts mowil...

­Aha, czyli jeden mówi, że prezka gotowa od kilku dni, drugi, że jeszcze niegotowa. Ale burdel tu macie ;x To może start w marcu, żeby każdy miał równe szanse?

tenor.gif

Opublikowano

To ciekawe bo kilka stron wczesniej Bambusek pisal, ze prezka jest skonczona w 100%

Srij9JT.png

Opublikowano (edytowane)

To ciekawe bo kilka stron wczesniej Bambusek pisal, ze prezka jest skonczona w 100%

Ja tylko pisze co Fubu mowil. Gosc sie Go pytal czemu nie da prezki na mpc z zapowiedzia a on na to ze nawet nie zaczeli jeszcze robic, ze narazie bugi naprawiaja no  bo im wywala cosik na testowym serwie. Wiesz rozne informacje Bambus tu pisal co sie nie sprawdzaly...

Edytowane przez lusssak
Opublikowano (edytowane)

Ja tylko pisze co Fubu mowil. Gosc sie Go pytal czemu nie da prezki na mpc z zapowiedzia a on na to ze nawet nie zaczeli jeszcze robic, ze narazie bugi naprawiaja no bo im wywala cosik na testowym serwie. Wiesz rozne informacje Bambus tu pisal co sie nie sprawdzaly...

To jest element prezentacji wiec na pewno zostala ona zaczeta.

342211421175562393531.png

Edytowane przez GallAnonim1429

Srij9JT.png

Opublikowano (edytowane)

Gruby murzyński k***s wam w plecy :D ...

...Za przeniesie daty startu :]

PS. Skoro macie jeszcze ponad tydzień, to może przemyślicie Hanysa na stanowisku GM?

Edytowane przez hfbnmiuytp
Opublikowano (edytowane)

Oni prawidłowo powinni wyjaśnić sprawę raz a dobrze. Co i jak? Kiedy i jak? 

A nie powstaje 100 różnych plotek, że start jutro potem w sobotę potem niedzielę a na końcu za tydzień lub w marcu :(

Ktoś z teamu powinien dać info co i jak i tyle.

Nie było by tyle spekulacji i kłopotów oraz pustych nadziei :)

Edytowane przez DaMiX211
837371446280124127260.png
Opublikowano

To jest element prezentacji wiec na pewno zostala ona zaczeta.

342211421175562393531.png

Przeciez bambusek napisał ze juz jest dawno skonczona.

Opublikowano

­No, tak napisał, a tu nagle ktoś przychodzi i pisze, że FuBu powiedział, że jeszcze nie zaczęli. Tak więc WTF?

tenor.gif

Opublikowano (edytowane)

Bambusek pisal tez, 12 stycznia ze prezentacja pojawi sie na dniach. Dzisiaj mamy juz 22 dlatego zaczynam zlewac na informacje podawane przez team :)

Edytowane przez GallAnonim1429

Srij9JT.png

Opublikowano

Widać, że wgl. nie ma co zwracać na informacje podane przez tych co robią ten serwer tylko poczekać ''aż'' będzie serwer online i kto wie czy to nie będzie za pół roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...