Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadza się. Ostatnio przez 3 dni nie spaliśmy prawie, bo poprawialiśmy jakość gry na serwerze S1, przygotowania do odparcia ataków ddos, które z pewnością się pojawią. Dziś dopiero wracamy do swoich obowiązków + jeszcze mamy uczelnie.

ps. Prezentacja już do kilku dni gotowa. Nie wrzucaliśmy, póki nie będziemy na 100% pewni.

To wrzućcie już tą prezkę ^^ Wszyscy czekają. Start będzie tego 23? Kiedy będzie można kupować SM, balmorki czy co wy tam macie? :P­

@Nigahiga

tenor.gif

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Celowaliśmy w ten weekend, ale nie spodziewaliśmy się, że 4 dni nam wylecą z kalendarza przy zwykłych przepięciach i poprawkach jakości gry. Musimy się zastanowić kiedy ruszamy oficjalnie. Mało dni zostało na reklamę, a by się przydało coś zapowiedzieć. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Celowaliśmy w ten weekend, ale nie spodziewaliśmy się, że 4 dni nam wylecą z kalendarza przy zwykłych przepięciach i poprawkach jakości gry. Musimy się zastanowić kiedy ruszamy oficjalnie. Mało dni zostało na reklamę, a by się przydało coś zapowiedzieć. :)

Skoro prezentacja jest gotowa to nie zwlekajcie i wrzuccie ja teraz, Jarus nagra jakiegos trailera i to w zupelnosci wystarczy :D

Srij9JT.png

Opublikowano

A tam, dajcie dzisiaj prezentację na MPC i już dzięki temu serwer nabierze rozgłosu, bo s1 jest tak znane :P Ew. jeszcze jacyś youtuberzy w czwartek/piątek/sobotę i możecie wieczorem w sobotę ruszać :P­ Do tego zapowiedź u FuBu i więcej do szczęścia nie trzeba :D

tenor.gif

Opublikowano (edytowane)

A tam, dajcie dzisiaj prezentację na MPC i już dzięki temu serwer nabierze rozgłosu, bo s1 jest tak znane :P Ew. jeszcze jacyś youtuberzy w czwartek/piątek/sobotę i możecie wieczorem w sobotę ruszać :P­ Do tego zapowiedź u FuBu i więcej do szczęścia nie trzeba :D

Popieram Balmora jest znana, sa ferie. Ludzie napewno wbija na serwa. Wrzuc ta prezke im szybciej tym lepiej :) zastanowcie ile ludzi sie tez ile ludzi sie odworci od serwa jesli nie wystatrtujecie 23 ktorego obiecaliscie kilka razy !

Edytowane przez mitsui
Opublikowano

Wstawiajcie prezentacje, zdobywajcie graczy. Nie ma na co czekac nie macie nic do stracenia a mozecie tylko zyskac. Date startu podacie kiedy bedzie wam pasowalo. No i przydalby sie jakis filmik od FuBu :) zycze duzej reklamy.

Pozdrawiam 

Opublikowano

Wstawiajcie prezentacje, zdobywajcie graczy. Nie ma na co czekac nie macie nic do stracenia a mozecie tylko zyskac. Date startu podacie kiedy bedzie wam pasowalo. No i przydalby sie jakis filmik od FuBu :) zycze duzej reklamy.

Pozdrawiam 

ehhh czyzby kolejna sciema a start znowu zapowiadany bedzie za kilka miesiecy ....

Opublikowano (edytowane)

Ehm.

Tak więc, ja tam sobie spokojnie poczekam na start.

Generalnie powiem wam, że raczej serwer będzie bez lipy z tymi osobnikami w teamie.

Tak czy siak wiadomo, że większość graczy metina czeka na balmore s2, więc czy bd prezka czy nie to i tak bd multum ludzi.

FuBu jak dla mnie był i jest legendą metina, bo gdy ja na chleb mówiłem bep to on wbijał 90lv.

ehhh czyzby kolejna sciema a start znowu zapowiadany bedzie za kilka miesiecy ....

A takie posty są trochę bezsensowne kolego.
Edytowane przez Nฉiler

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano (edytowane)

Gdzieś czytałem, że max lv będzie 87 na razie. Więc nawet jak by kogoś na starcie nie było bo by przegapił do by ten 87 mógł sb wbić i po zwiększeniu do max 99 by walczył znów o topkę nie widzę problemu. Zapowiedź może być 2tyg do przodu+ poślizg więc mógłbyś założyć już. Jak nie chcesz grafik itp. sprzedawać to walnij tylko napis, że złe siły znów czychają czy coś, a poźniej się uzupełni.

Lepiej ruszyć teraz bo każdy ma jeszcze ferie przed sobą jak ruszycie w połowie to będzie płacz z np. mazowieckiego, że oni to ferie mieli i nie pograją. #janusze

Edytowane przez ReVim12
Opublikowano

Gdzieś czytałem, że max lv będzie 87 na razie. Więc nawet jak by kogoś na starcie nie było bo by przegapił do by ten 87 mógł sb wbić i po zwiększeniu do max 99 by walczył znów o topkę nie widzę problemu. Zapowiedź może być 2tyg do przodu+ poślizg więc mógłbyś założyć już. Jak nie chcesz grafik itp. sprzedawać to walnij tylko napis, że złe siły znów czychają czy coś, a poźniej się uzupełni.

Lepiej ruszyć teraz bo każdy ma jeszcze ferie przed sobą jak ruszycie w połowie to będzie płacz z np. mazowieckiego, że oni to ferie mieli i nie pograją. #janusze

Taa, wszyscy mają przed sobą, a u mnie ferie już trwają jakoś #dziwne

Prezentacja podobno jest już od kilku dni, tak więc nie wiem czemu nie wrzucą. Sam FuBu wystarczy do reklamy, a nie jakieś youtuberki po 700 wyświetleń.

tenor.gif

Opublikowano

Wiadomo, że gracze do Was wbiją nawet jakbyście mieli startować za dwa miesiące... Ale skoro macie wszystko gotowe, to prezke/ zapowiedź powinniście wstawić najpóźniej jutro i startować w sobotę popołudniu. Dla takiego serwera jak Balmora nie potrzeba jakiejś zajebistej reklamy. 

Opublikowano

Wiadomo, że gracze do Was wbiją nawet jakbyście mieli startować za dwa miesiące... Ale skoro macie wszystko gotowe, to prezke/ zapowiedź powinniście wstawić najpóźniej jutro i startować w sobotę popołudniu. Dla takiego serwera jak Balmora nie potrzeba jakiejś zajebistej reklamy.

Potwierdzam, święte słowa.

@Nigahiga - dajcie jeszcze dzisiaj prezkę na MPC, FuBu nagra filmik i startujecie w sobotę popołudniu/wieczorem i gwarantowane 2k+.

Dzik wojenny od 20lvla czy od 1? Bo nie wiem czy konia kupować :D­

Ktoś wie jak zdobyć rangę "Użytkownik" na forum? ;x

tenor.gif

Opublikowano

Potwierdzam, święte słowa.

@Nigahiga - dajcie jeszcze dzisiaj prezkę na MPC, FuBu nagra filmik i startujecie w sobotę popołudniu/wieczorem i gwarantowane 2k+.

Dzik wojenny od 20lvla czy od 1? Bo nie wiem czy konia kupować :D­

Ktoś wie jak zdobyć rangę "Użytkownik" na forum? ;x

50 postów :p

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Whynot zamknij się jestes gownem myślisz ze posluchaja się jakiś dębiilli z MPC? Jak wystartuje go wystartuje a wasze ferie g****o go obchodzą i tak wbijesz 20 lvl i skonczysz gre twoje zdanie nic nie.zmieni a do tych twoich durnych pytań ODP znajdziesz w prezentacji wiec po choy się pytasz

Opublikowano

Whynot zamknij się jestes gownem myślisz ze posluchaja się jakiś dębiilli z MPC? Jak wystartuje go wystartuje a wasze ferie g****o go obchodzą i tak wbijesz 20 lvl i skonczysz gre twoje zdanie nic nie.zmieni a do tych twoich durnych pytań ODP znajdziesz w prezentacji wiec po choy się pytasz

Mógłbym Cię zwyzywać, ale w przeciwieństwie do Ciebie mam umysł rozwinięty bardziej niż przeciętna małpa. Jeśli szukasz spiny to wybacz, ale tutaj jej nie znajdziesz. Tylko następnym razem jak będziesz się do mnie zwracał to proszę, aby Twoja ortografia, interpunkcja i gramatyka była chociaż ciut lepsza od przedszkolaka.

20lvl? "Nie oceniaj ludzi swoją miarą".

Widzisz gdzieś prezentacje? Bo ja nie, dlatego pytam.

Żegnam i nie pozdrawiam.

@Nigahiga mógłbyś napisać czy nastawiać się na start jeszcze w tym tygodniu czy raczej start będzie za tydzień? Wiele osób oczekuje tej odpowiedzi.

tenor.gif

Opublikowano

50% ten tydzień (sobota, rano) lub 50% następny piątek, 17:00

Ale chyba będzie tak, że my jeszcze na spokojnie sobie potestujemy i przegotujemy to co ostatnio przez kilka dni nie mogliśmy przygotować. Trochę nam to pomieszało plany, było nieciekawie.

Teraz już jest dobrze, wszystko wyprostowane. :)

Oficjalnej daty nigdy nie podaliśmy, wszystko to spekulacje nasze lub graczy.

50596142255057180250.png

Opublikowano

50% ten tydzień (sobota, rano) lub 50% następny piątek, 17:00Ale chyba będzie tak, że my jeszcze na spokojnie sobie potestujemy i przegotujemy to co ostatnio przez kilka dni nie mogliśmy przygotować. Trochę nam to pomieszało plany, było nieciekawie. Teraz już jest dobrze, wszystko wyprostowane. :)Oficjalnej daty nigdy nie podaliśmy, wszystko to spekulacje nasze lub graczy.

To startujcie w sobotę, totalnie nie ma co robić ;x Serwera żadnego nie ma, na dworze zimno, koledzy powyjeżdżali ;c

Albo wlaczcie betę, żeby gracze też mogli potestować.

Tak, płaczę, bo ferie mijają, a ja nie pogram, rzal, chyba aż skoczę z krawężnika <-- tak uprzedzając hejty :D

tenor.gif

Opublikowano

Co jak co dali nam znać, że pomiędzy 23-27 start, ale korzystny był by w ten weekend ponieważ brak konkurencji nic w najbliższym czasie nie startuje co było by świetnym pomysłem ruszyć z tak sławnym serwerem, ale wszystko zależy od administracji.

Co do reklamy oni dadzą sobie radę bez reklamy na MPC wystarczy, że FuBu walnie zapowiedz na YT oraz na FB s1 i lecimy wystarczy dzień dwa przed startem a murowane 1k+.

Ja osobiście wyczekuję startu.

Mam pytanie jaki typ serwera będzie?

Osobiście wolał bym coś ala s1 tylko może hard/medium bardziej :)

837371446280124127260.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...