Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer będzie na source? Jak tak, to nie grram xD

Wydaje mi się, że pisali wcześniej że nie będzie na source, lecz nie jestem pewny w 100%.

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niepotrzebne jest tutaj "source", potrafimy bez tego dostarczyć rozrywkę na wysokim poziomie. Liczy się marka, stabilność i dobry kontakt z graczami. Możliwe, że dziś będzie więcej informacji na temat serwera.

Co do rat:

drop - przemyślany, metiny to głównie kd +4, zaczarowania i księgi umiejętności. Na wyższych poziomach kamienie duchowe, zwoje błogosławieństwa i większa ilość zaczarowań. - Tak, nie będzie kd +5.

exp - trudny. Serwer będzie projektem długoterminowym jak jego poprzednik Balmora S1, przez co chcemy też zatrzymać graczy, by za szybko im się nie znudziła gra.

yang - mało, ceny na Tobołku niskie. Brak handlu bryłkami, w ogóle brak bryłek na serwerze. Wszystkie transakcje załatwimy na Tobole czy handlu. Niepotrzebne jest liczenie 10 zer po jedynce.

Gra będzie oparta na sezonach,

Sezon #1 - maksymalna mapa Lochy Pająków V3 i Czerwony Las. Max 87 lvl aby czytać umiejętności do P. (W między czasie event - Budowanie Groty)

Sezon #2 - maksymalna mapa Grota V1 i V2. Max 99 level. (w międzyczasie event - odkrywanie nowej cywilizacji)

Sezon #3 - maksymalna mapa Przylądek, Nefrytowa, Góry Grzmotu, Guantama. Max 105 level. - Większego nie będzie.

o co chodzi z punktem 3 ? tzn ze u sury nie bedzie mozna wbic 6 na P ?

Opublikowano

Jaki bedzie tutaj max szybkosci zaklec, ruchu i ataku ?

Szybkość ataku podniesiony do 190,

Szybkość poruszania się podniesiona do 250,

Szybkość zaklęć standardowa.

50596142255057180250.png

Opublikowano (edytowane)

Szybkość ataku podniesiony do 190,

Szybkość poruszania się podniesiona do 250,

Szybkość zaklęć standardowa.

szybkosc zaklec dajcie do 100/120%

jesli jeszcze mozna wiedziec ile % to standart?(limit)

Edytowane przez LeinadV2

56096062140461666809.png

Opublikowano

szybkosc zaklec dajcie do 100/120%

jesli jeszcze mozna wiedziec ile % to standart?(limit)

Tutaj jakoś limitu nie widzę. Na pewno jest różnica 100% a 200%, z czego stwierdzam, że może być do 200%. (nie wgłębiałem się w strukturę game pod względem regeneracji zaklęć)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Tutaj jakoś limitu nie widzę. Na pewno jest różnica 100% a 200%, z czego stwierdzam, że może być do 200%. (nie wgłębiałem się w strukturę game pod względem regeneracji zaklęć)

na wiekszosci serverach co gralem jesli skill orginalnie ma odnowe np 20sec to szybkosc zaklec blokowala sie tak ze minimalnie moglem miec 10sec

czyli o polowe mniej

56096062140461666809.png

Opublikowano

Cos wiecej info co do serwera? :))))

Wy ludzie macie mózg ? trudno wam poczekać ?  Wyjdź na dwór do kolegów  lub pomóż coś w domu ;c

Opublikowano

Wy ludzie macie mózg ? trudno wam poczekać ?  Wyjdź na dwór do kolegów  lub pomóż coś w domu ;c

Spokojnie.... Każdy jest czegoś ciekaw.

Cos wiecej info co do serwera? :))))

Proponuję zapytać, bambus3k z pewnością odpowie.

Opublikowano (edytowane)

Start serwera dalej jest na 23 stycznia czy zostanie przesunięty? Bo jakoś cicho jest narazie o balmorze s2 zero filmów na yt, zero zapowiedzi.

Edytowane przez Domi1
Opublikowano

Start serwera dalej jest na 23 stycznia czy zostanie przesunięty? Bo jakoś cicho jest narazie o balmorze s2 zero filmów na yt, zero zapowiedzi

1 i to samo zadajecie .....> balmora ma sama w sobie reklame  przez nazwę  po 2 . wypytujecie tak jak byście mieli się zesrać .  23 to nie pewna data j****y idioto nie umiesz czytac pw ? inaczej się nie da do was mówić

Opublikowano

­

Start serwera dalej jest na 23 stycznia czy zostanie przesunięty? Bo jakoś cicho jest narazie o balmorze s2 zero filmów na yt, zero zapowiedzi.

Start 23 stycznia nie jest pewny, to jest tylko wstępna data. Reklama będzie przed startem.

tenor.gif

Opublikowano

W sumie po 2 latach to i ja może wrócę do metina skoro serwer ma być klasykiem. :)

Nie wiem czy było pytanie dotyczące broni z których robi się epiki(widziałem tylko dotyczące stalek i broni 75). :) Drop standardowy jak na pl, Metki 90 i grota czy bez groty? :) 

Opublikowano

­

W sumie po 2 latach to i ja może wrócę do metina skoro serwer ma być klasykiem. :)

Nie wiem czy było pytanie dotyczące broni z których robi się epiki(widziałem tylko dotyczące stalek i broni 75). :) Drop standardowy jak na pl, Metki 90 i grota czy bez groty? :)

W I sezonie, który będzie trwał jakoś 4 miesiące bodajże, nie będzie groty (ani epików), ale bronie 65 raczej będą dropić z metków 90 + pewnie szkaty bossów.

tenor.gif

Opublikowano

Groty na samym początku nie będzie, drop bojowych z metinów w red lesie (największa szansa), kolejno szkatułki podstawowych bossów w tym 9 ogonów, ognistego króla czy zjawy żółtego tygrysa. Bojowy będzie cennym przedmiotem na serwerze.

50596142255057180250.png

Opublikowano (edytowane)

prezentacja z konkretną datą się pojawi w tym roku? już mnie powoli zaczynacie irytować i komuś zaraz pierdolne z łokietka w beret to będzie 2 tygodnie makarene tanczył

Edytowane przez informatyksobol
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...