Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam nadzieje, że lican nie zostanie wprowadzony na s2, bo chciałbym sobie jeszcze tam pograć.

Nie, S2 to klasyczny hard, a dla S1 przyda się mały rework.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Lepiej dajcie source itd niz te gowno :P

To wszystko jest oparte na source, aha i jeszcze chciałbym wspomnieć, że source to nie "nowa technologia", tak jak to czytam u youtuberów, że serwer przechodzi na nową technologię.

50596142255057180250.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szału nie ma, teraz już się nie wybijecie jak kiedyś w lepszych czasach metina prywatnego, dzisiaj hard nie jest popularny, jak ktoś szuka harda idzie na globala. Możesz podać liczbę online? W M1 pustkami świeci.

...................\/...................

Opublikowano

Szału nie ma, teraz już się nie wybijecie jak kiedyś w lepszych czasach metina prywatnego, dzisiaj hard nie jest popularny, jak ktoś szuka harda idzie na globala. Możesz podać liczbę online? W M1 pustkami świeci.

A czy my chcemy się wybijać na hardzie? Mówisz tu o serwerze, który ma ponad 4 lata.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

A czy my chcemy się wybijać na hardzie? Mówisz tu o serwerze, który ma ponad 4 lata.

Owijać w bawełnę też potrafię, podać liczbę tak ciężko?

• 9 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nie. Na filmiku Bambus z fubu mówili ze nie zmieniają nazwy, bo to juz wyrobiona ich marka, renoma itd ;). Moim zdaniem słusznie. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Antaris przegiął pałę i zdecydowałem zagrać na Balmorce. Co by o Fubu nie mówić,prawdziwego czy zmyślonego to jego serwery stoją dość długo,stąd moje zapytanie kiedy start?

Opublikowano (edytowane)

Antaris przegiął pałę i zdecydowałem zagrać na Balmorce. Co by o Fubu nie mówić,prawdziwego czy zmyślonego to jego serwery stoją dość długo,stąd moje zapytanie kiedy start?

Start w ciągu 2 tyg

Edytowane przez przysmak
Opublikowano

Nie polecam , słyszałem że serwer pod $$ dlatego zostaje na antarisie :D

Ręce opadają jak czytam takie bzdury. Typ gra na Antarisie gdzie IS jest drogi jak na PL. Wierzchowiec 20+ zł np. A powyżej 80 lv bez miksturek z IS'a exp to śmiech na sali. Jedna miksturka 10 zł przelew :) na 1 godz :)

Opublikowano

Mówisz, że Balmora pod $ a administracja Antarisa to najbardziej chciwa administracja z wszystkich serwerów w Polsce. 100 zł za IS to tylko na PL'u widziałem. Ja na Balmorze chętnie zagram bo chciałbym w końcu zagrać na stabilnym serwerze a nie na takim, że po 4 dniach od startu mogę dopiero wbić (Antari$).

Opublikowano

Balmora pod $$?

Stary to jest jeden z najbardziej izi hardów jaki mógłby być... Przecież tak już tam gospodarka poszła w górę, że to medium jest :x

Antaris to jest typowo pod zarobek, choć mimo tego i tak serwer jest dobry, ale za dużo bydła tam gra xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...