Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Antaris jako sam pomysł nie był zły, nawet przyjemnie się grało. Zjadły go bugi i przekręty, dużo rzeczy nie dopracowanych - jako że miałem szczęście i w odpowiednim czasie sprzedałem postać, to 200 zeta wpadło d;

Edytowane przez sotoran

Opublikowano

W ten weekend to nie wystartuje dlaczego? Od wczoraj nie ma żadnego info , bambus pisał w grze że jeżeli serwer miałby startować to info będzie 12 lub 24 h przed startem , więc dziś wieczorem wszystko się wyjaśni obstawiam że start w piątek gdyż nie będzie im się opłacało w tyg startować. Szkoda mi tylko ludzi którzy wydali na start  pln :( 

Aaa co do FuBu to nie słuchajcie tego imbecyla gdyż on nic nie wie o serwie , jedynie co powie to kto ma psc to zapraszam na PW :D 

Opublikowano

Tak, po obiedzie.

Jaja sobie robisz xD? Nie wiem co się dzieje, że żadnego infa nie ma... A ponoć tyle osób na tsie siedzi....

Opublikowano

Współczuje osobą które wydały na is...

@Munir

Mimo wszystko nie porównujcie balmory do gówiarisa bo to jest brak szacunku dla bambusa... No lipa trochę z tym startem może im się uda ruszyć jutro w co wątpię. 

brak szacunku to oni mają do graczy

tenor.gif

Opublikowano

W ten Weekend to na pewno juz nie wystartuje... Bambus3k na prawde dał ciała pod wieloma wzgledami

81023962920611840462.jpg

Opublikowano

Info z FP : 

Najgorsza prawda jest zawsze lepsza od kłamstwa. Pracowaliśmy przy serwerze przez ostatni tydzień po nawet 16 godzin dziennie. Nie udało nam się w 100% rozwiązać problemów ze stabilnością, które powodują nowe pliki. Dlatego na dzień dzisiejszy sytuacja ma się następująco:
-Zmieniamy całkowicie pliki gry na inne, pewniejsze. Taka operacja potrwa kilka dni z przenosinami. (myślę, że ok 3 dni)
-Do tego czasu też pojawią się zapowiedziane testy, gdzie każdy kto będzie zainteresowany otrzyma 120 poziom (więcej będzie na beta.balmora.pl)
-Nie pojawiały się informacje, ponieważ po cichu liczyliśmy na to, że dzisiaj będziemy mogli oficjalnie otworzyć serwer.
-Dla zabicia czasu zapraszamy na serwer S1, który w tym roku obchodził swoje 5 urodziny.
I prosimy, abyście nie słuchali tych osób trzecich, którzy próbują stworzyć sztuczny chaos i zamieszanie, że my już dawno uciekliśmy i nie interesujemy się całą sytuacją jak i projektem. Jest to całkowitą nieprawdą. O sprawach, które idą nie po naszej myśli po prostu trudniej się rozmawia.
Podsumowując po udanych przenosinach nie patrząc, który to będzie dzień tygodnia z 12 lub 24 godzinnym wyprzedzeniem będziemy oficjalnie otwierać serwer gry. Z szacunku do naszych graczy dziś lub jutro rano pojawi się też krótki film, aby opowiedzieć co nam udało się zrobić przez ostatnie kilka dni.
Staramy się postawić porządny projekt, a nie otworzyć serwer w jakikolwiek sposób i umywać ręce. Zadawajcie też pytania, na które postaramy odpowiedzieć jeszcze dziś w filmie lub w następnym poście. Dziękujemy, że są osoby, które nas wspierają!

W PIATEK BEZ BUGOW :D
Opublikowano (edytowane)

Kiedy Start? Oto oficjalne info od Bambuska z FB: [PYTANIE] No okej czyli przerzucacie pliki to powiedz kiedy mniej więcej planujecie ruszyć z projektem wiesz ile to mniej więcej zajmie myślisz że dacie radę ruszyć w następny Piątek ?

11 min Balmora: Lepiej już nawet w tygodniu, aby nie było "zamieszania" i niepotrzebnego oczekiwania.

Wiec proszę nie marudzić bo być może już nawet na tygodniu pogramy :)

Kolejne info z FB:  Też jestem trochę zniesmaczony ale tyle czekałem to ten tydzień mnie nie zbawi. Ale mam pytanie, czy dajecie gwarancję że serwer do piątku wystartuje na 100%? Jeżeli wyrobicie się szybciej to czy serwer zostanie otwarty w tygodniu ?

3 min
Balmora
Balmora: Tak, chcemy otworzyć nawet w tygodniu.
Edytowane przez Domi1
Opublikowano

Według mnie nie warto czekać z aż takim przejęciem na ten serwer. Na becie dostaną ludzie 120 lvl i nic nie zostanie sprawdzone- jak zwykle. A z tego co widziałem to dalej na serwerze występują podstawowe bugi jak chociażby z szybkością ataku u szamana.

Opublikowano (edytowane)

Według mnie nie warto czekać z aż takim przejęciem na ten serwer. Na becie dostaną ludzie 120 lvl i nic nie zostanie sprawdzone- jak zwykle. A z tego co widziałem to dalej na serwerze występują podstawowe bugi jak chociażby z szybkością ataku u szamana.

kazdy pisze ze olewa serwer a i tak na niego wbije :) ja tam dalej czekam na niego bo warto :)

Edytowane przez kozapdg
Opublikowano

oczywiście że zaraz zaczniecie się spinać bo serwer nie wystartował...  nie bronie tutaj Fubu ale siedziałem z bambuskiem chwile i dużo z Fubu i widać że im na serwerze zależy, że starają się a bambus tyra po 15 h żeby doprowadzić to wszystko do ładu... mają problemy z plikami  no  i gitara co płakać... wystartuje za tydzień.. sam wydałem 100 zł na is i nie boli mnie to że serwer jeszcze nie wystartował,  bardziej ufam temu Fubu niż Isamu który kiedyś zbił hajp hejtując Fubu że kradnie itd ale nigdy nie zauważyłem tak jak u isamu żeby okradał lub naggał swoich widzów na innych... 

wiem że Ci co płaczą to i tak będą grali :D 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

oczywiście że zaraz zaczniecie się spinać bo serwer nie wystartował...  nie bronie tutaj Fubu ale siedziałem z bambuskiem chwile i dużo z Fubu i widać że im na serwerze zależy, że starają się a bambus tyra po 15 h żeby doprowadzić to wszystko do ładu... mają problemy z plikami  no  i gitara co płakać... wystartuje za tydzień.. sam wydałem 100 zł na is i nie boli mnie to że serwer jeszcze nie wystartował,  bardziej ufam temu Fubu niż Isamu który kiedyś zbił hajp hejtując Fubu że kradnie itd ale nigdy nie zauważyłem tak jak u isamu żeby okradał lub naggał swoich widzów na innych... 

wiem że Ci co płaczą to i tak będą grali :D

Prawda, chcieli wywalić rzeczy niektóre z itemshopu dla dobra serwerka, ale zdania podzielne. Balmora Balmorą, prowadzona przez FuBu, ale to i tak bezpretensjonalnie jeden z najlepszych serwerów, więc czekać warto.

­

809131449509880369478.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...