Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad of Immortals - Nowa era prywatnych serwerów.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli to jest kolejny server playsro, to za pare dni powstanie strona, która będzie promowana na globalach.Będzie można na niej zakupić min. A i B grade weapony, sety, gold, sprawdzone info z playsro. =D

supremeLogo1.gif

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie jest kolejny serwer playsro , tylko oni z nimi można powiedzieć współpracują . Takie jest moje zdanie .

Właśnie zamieścili systemy reborn

http://goplaynetworks.com/forum/showthread.php?2157-SOI-REBORN-Guide

-Beginer --> Requires level 55 --> Lowest type of reborn. Read More...

-Intermediate --> Requires level 85 --> Intermediate type of reborn , better than beginer reborn.

-Advanced --> Requires level 110 --> Best type of reborn (recommended)

Opublikowano

Dostałem powiadomienie na maila od playsro oraz maila, ze strony, na której sprzedawali itemy na playsro, która ma powstać na nowo za 9dni, jeżeli jest ten sam developer, to prawdopodobnie będą sprzedawane. ^^

UP, zaktualizuj, dodając to w poście głównym.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na ts ( party nr 1 obecność obowiązkowa :) ) O godzinie 16.30 . Informacje o ts pierwszy post . Może jeszcze słowo o system reborn , ktoś już poczytał . Z tego co ja przeczytałem będzie możliwość zrobienia reborna na 55 lvl , 85 lvl , 110 lvl . Za każdego rebrona musimy zapłacić goldem mianowicie . 55 Lvl -> 1 milion , 85 lvl -> 10 milinów , 110 -> 100 milionów . Za każdy rodzaj rebrona coś dostajemy . Oczywiście 110 lvl najlepsze nagrody . 5 rebornów 110 można zrobić potem trzeba ileś tam silków . Ale nie mamy się o co martwić , bo silki będzie dało się łatwo zdobyć .

Opublikowano

jaki jest port serwera ? , potrzebne do kd bota

BobMarleySignatureLighter.jpg

Gdyby marihuana była legalna, nie było by takiej przyjemności z jej palenia.

If marijuana would be legalized, there wouldn't be pleasure for smoking.

- Bob Marley

Opublikowano

mam pytanie wlasnie co do silkow niejestem pewien poniewaz kalecze po ang ale czy da rade je kupic za gold ? jeli nie to w jakiej cenie beda ?

Opublikowano

Nie da się kupić za gold.

Tylko za $$$ przez Paypal.

Na stronce podali tylko informacje, że itemy za silki będzie można sprzedawać na stallach i dali przykładowe ceny.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

jeszcze godzinka :D i jedziemy z koksem badzcie gotowi odrazu pt robimy i jazda z lvl :D

SPAM = Warn

GalactiX

dzieki :*

omentcz

Spoko - na mnie zawsze możesz liczyć.

GalactiX

jeszcze 40min :PP

omentcz

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Spoko - na mnie zawsze możesz liczyć.

GalactiX

Jeszcze mocniej sie wczuwaj w swoją jakże ważną pracę na forum, H!H!H!H!H!H!H!

Co do servera, vote pkt. wymienia się na silki ?

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Jeszcze mocniej sie wczuwaj w swoją jakże ważną pracę na forum, H!H!H!H!H!H!H!

Co do servera, vote pkt. wymienia się na silki ?

Tak, 50Vote Points na 1Silk.

A co do tego wyżej ... taka już rola Moderatora.

Za złe każe, a za dobre wynagradza.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Apropo paypala to szukam zaufanej osoby, ktora mi zrobi przelew za 2 dolary w zamian np za smsa, nawet niech ten dolar bedzie no ;d mam 20+ zł do wykorzystania na sms

@down:

wlasnie to doczytalem, anyway dzieki za uprzedzenie ; d

Opublikowano

@UP

Nie wiem czy wiesz ale za 1$ masz 100 Play Coins.

1 Silk = 5 Play Coins

1 Silk = 50 Vote Points

Czyli za 100 Play Coins (1$) masz 20 Silków tylko.

@DOWN

Nikt Ci na razie na to pytanie nie odpowie szczerze ... bo serwer jeszcze OFF.

Opublikowano

server startuje za 15min wiec nie powiem ci czy warto grac :P

@UP

spoko thx,... a więc ide zabieram się za swoją robote z plikami :)

jeszcze raz thx... 3majcie się :) i miłego grania :).

Opublikowano

nie ogarniam przelicznika expa w euro pt. ;o jakim cudem lataja juz 55 levele 20 min po starcie jak ja ledwo co grajac non stop na gapie 0 wbilem eurosem zaledwie 35 ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...