Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad of Immortals - Nowa era prywatnych serwerów.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzie ogarnijcie..

rozumiem GalactiX, robi gildi w dobrym zamierze. Wpadł na taki pomysł, gdyż wyszedł z czasem w + . I ma racje, widać jaki jest apetyt na serwer, we wcześniejszych nie widziałem aż tak szerokiej organizacji. Zważając na same pt. 2x8=16 . Więc jedna osoba juz będzie pozbawiona gildi. Dlatego jest to dobry pomysł. Większość ludzi bedzie z planowanej z ankiety + MPC_Team . Więc jaki jest sens robić 3 gildie i pisać rekrutujemy ?! Lepiej zrobić 2 polskie, połączyć w unie, znaleźć 6 innych dobrych international i lecieć na FW.

btw. jeżeli po czasie okaże się, że jedna jest mało aktywna lub ma mało ludzi, to zawsze można zrobić fuzję :) . Myślę, że tak jest dobrze :)

Opublikowano

MPC_Team jest b.dobra. Immortals jest tak oklepana, że szkoda gadać na ten temat (i przeważnie zakłada ją naród, który gra masowo w silkroada ;).

Revo też mi się b.podoba (ma się swoje wspomnienia :). Straszak, możesz zakładać najlepiej international z polskim masterm, zobaczymy jak Ci pójdzie. I unia gotowa.

@Nuclear, zmień datę w topicu na tsie, bo jak nie zmienisz to kanał się usunie (chyba) admin coś mówił.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

wp.pl działa, tyle ze dotarło po ok. 30 min

BTW po co te spiny na starcie, chodzi o to żeby razem pograć, pobawić sie i polska flaga zawisła nad fortecą ;p

to do 17 na ts

Opublikowano

ja pobieralem wczoraj 5h i nic a z torentow nwet , dzis dalem od nowa i 55% jest z tym ze wczoraj przy 58 mi po 10 kb/s bralo ;/ zobaczymy ja dzis

Opublikowano

Panowie spokojnie dzisiaj około godziny 17 wielki start . Wszyscy z party zaparaszam na Ts 16.30

W ankiecie wygrała nazwa : MPC_Team . Taką gildię też utworzę .

Opublikowano

ja mam pytanie bo mam zamiar grać na tym serwie własnie pobieram clienta (gralem na isro 83 bowmanem) chciałbym spytać jak można złapać kontakt w grze, by dojść do gildii (build pacheon/fire/force), jeśli są jakieś wymagania to mam 15 lat jestem ogarnięty, troche starań i znalazłby się i mikro xD

Opublikowano

tez sie dolacze;

zrobie full int bowa, btw - ma ktos info czy ten server stoi na plikach vietnamskich? bo wypada bota rozkminic ;d

Opublikowano

Ludzie na bocie macie zamiar jechać ... Nie wiem czy jest sens przyjmować takich do guild . Skoro i tak was przy kompie nie będzie nie narzucam wam gry euro charami , ale tam raty nie będą jak na Isro więc po co wam bot ? Mam nadzieję że nie będzie działał.

Opublikowano

a pomysl z lyssa to myslisz ze kto dal ....

dolacze do jakiejs guildi napewno ale ni emam zamiaru grac z ludzmi pokroju lyssa z ktorymi bylem w guildi ...

buahahahahaha, naprawdę się uśmiałem...pomysł na gildie dał Chaolan, kiedy ty nawet jeszcze nie miiałeś pojęcia, że taka gildia powstanie, czyli zaraz po wystartowaniu servera, tym pierwszym. ;)

graliśmy z tym osobnikiem na lyssie, żenada trochę, na samym początku zaczął pinkowac na uniku, narobił sobie wrogów w naszej gildii, za co dostał kicka, poszedł do innej, przejeliśmy fortece i zaczął skomleć o gildię =D

nie polecam, to retard jest, w 2 dzień serva zacznie spamować, że jest najlepszym graczem na serverze, bo 90% to będą wizy, które dopiero mają zamar zrobić chary na pvp. =D

Sh4ke widać nawet ogarnięty gość, także chyba dobrze potoczą się losy tej gildii. :)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

KD bot zadziala? ;d

@ktośtamup:

to jest forum o cheatach i botach wiec nie wiem skad to oburzenie ;o jak masz zamiar grindowac recznie po pare godzin dziennie to przeciez nikt Ci nie zabrania, ja sie kulturalnie pytam czy to sa wietnamskie pliki, bo nie mam zamiaru spedzac calego wolnego czasu przy naciskaniu 123124124124 :) Pozdrawiam.

@edit2:

moglby mi ktos podac Ip tego serva? ewentualnie powiedziec na szybko jak wyciagnac z plików? ;d z gory dzieki

Opublikowano

KD bot zadziala? ;d

@ktośtamup:

to jest forum o cheatach i botach wiec nie wiem skad to oburzenie ;o jak masz zamiar grindowac recznie po pare godzin dziennie to przeciez nikt Ci nie zabrania, ja sie kulturalnie pytam czy to sa wietnamskie pliki, bo nie mam zamiaru spedzac calego wolnego czasu przy naciskaniu 123124124124 :) Pozdrawiam.

@edit2:

moglby mi ktos podac Ip tego serva? ewentualnie powiedziec na szybko jak wyciagnac z plików? ;d z gory dzieki

Nie o to chodzi , ale moim po co mi osoba która nie gra sama , tylko na bocie . Nie siedzi przy kompie . Po 2 musisz dziennie bić 10 h ? Po 2h dziennie i nabijesz w 3 dni 110 . Nie będę przyjmował osób które grają na bocie . To jest jak granie w guild nie masz czasu to po co grasz ? Jaka jest satysfakcja na bocie ? . Wiem że to forum o botach itp. Ale jakieś zasady w guild muszą być .

Opublikowano

Nie o to chodzi , ale moim po co mi osoba która nie gra sama , tylko na bocie . Nie siedzi przy kompie . Po 2 musisz dziennie bić 10 h ? Po 2h dziennie i nabijesz w 3 dni 110 . Nie będę przyjmował osób które grają na bocie . To jest jak granie w guild nie masz czasu to po co grasz ? Jaka jest satysfakcja na bocie ? . Wiem że to forum o botach itp. Ale jakieś zasady w guild muszą być .

Spoko, szanuje Twoje zdanie, z tym, ze nigdzie nie napisałem, ze chce dołączyć do gildii. Poprostu napisałem, że również tutaj zagram ; d

ponawiam pytanie o IP, Ipfinde pokazuje mi tylko Ip do bloody, diamonda i czegos tam jeszcze.

Opublikowano

IseeU zas zazdrosc przemawia przez twoje dziecinne usta, co nie zmienia faktu ze bylem najsilniejszym graczem

nie wracam do czasow tego smiesznego servera, tak samo bylo na Atomixie bylem top3 na serverze

wiec co ty mozesz wiedziec o tej grze ...

marszczac sie w rogu ze swoim wizzem czy z czym tam latasz

Opublikowano

Sh4ke nie licz na powodzenie twojego pomysłu, większość polaków pójdzie do gildii, w której będą mogli normalnie botować, bo komu się będzie chciało farmić elki,tabsy i novy recznie ...

A właściwie jaki jest stosunek do bota ?

UP

Proszę się ... xD

Na atomixie byłeś w top 3 ? No licząc wygrane pvp, które robiłeś z jakimiś noobkami, a jak ktoś ogarniety chciał pvp, NO THX i już w city byłeś... =D

Tak się składa, że na lyssie nie musiałem grać, bo miałem dostęp do tego i owego. =)

Poza tym poznali sie już na tobie, jeszcze nawet tam gry nie zaczałeś. =D

ps. Polecam ogarnąć swoją pisownię, DZIECIACZKU. =)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

ludzie niech sobie boca tylko niech sa tez aktywni po pare godzin dzienie wiadomo ja tez bede bocil bo nie bede zbieram 100 elkow weapon zeby wbic +5 :) chodzi o aktywnosc na pvp fw eventach jak i przy pomocy np plvl alchemi

jak ktos ma zamiar wbic do guild MPC_Team zrobic reloga na bota i byc afk 24/7 to niech lepiej nie wchodzi bo takich graczy raczej my nie potrzebujemy proste ^^

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...