Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad of Immortals - Nowa era prywatnych serwerów.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podsumowanie 3h grania w Party.

Każdy +/- 64Lv po Rebornie (55).

Reborn 55Lv:

+625.000 SP

+6 Global Chat

+30 Statów do rozdania

30/30 Staty początkowe (+10/+10)

Z Goldem trochę ciężko ale idzie wyrobić.

Gildia MPC_Team 2Lv (nie długo 3).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

1 gildia

Chyba 1x ale nie wiem.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

jaki tu jest port?

BobMarleySignatureLighter.jpg

Gdyby marihuana była legalna, nie było by takiej przyjemności z jej palenia.

If marijuana would be legalized, there wouldn't be pleasure for smoking.

- Bob Marley

Opublikowano

Zapowiadlo sie calkiem fajnie ale server kicha nic nie ma szczegolnego sporo bugow , po 1 dzniu mialem juz problem z c7 maja program ktory to naprawia lecz przez niego tak laguje ze gra niema sensu , system reborn jest zle zrobiony moim zdaniem i psuje pvp przez co tez gre .

Opublikowano

Master przekazany dla : Sh4ke.

Unia 4/8 - my mamy mastera.

Kasa na Lv Up 5 jest zebrana - dzisiaj Up.

Nie ma mnie jutro, będę grać w sobotę.

Ogarniać PT 90+

Opublikowano

Chyba x1 bo ciężko coś trafić.

Opublikowano

Również nie polecam. Ciągłe taxi, gdy znajdziesz jużw końcu party, po kilku godzinakch szukania, połowa to nooby bez seta z broniami na low lvl. B E Z N A D Z I E J A. Bez stałego party nie ma czego tam szukać.

Opublikowano

Zawsze tak jest przecież na początku ... Sam pamiętam, jak na jakimś privie 110 biegaliśmy w alex z broniami 9dg i setami, później się coś wydropi...

Co do servera, skoro reborn możliwy jest 50razy i za reborn ze 110lvla dostaje się najwiecej pkt., to 50x trzeba wbijać 110. To nie dla mnie.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

reborn na 110 monza robic tylko 5 razy potem trzeba silkami placic aby moc go zrobic , pozatym reborn psuje gre poniewaz niekazdemu chce sie go robic co potem niszczy pvp jak juz pisalem wyzej

Opublikowano

jaka beznadzieja a co ty chcesz raty x700 gold tak samo ? niestety ten server jest dla graczy bardziej zaawanosowanych nie dla noobkow co chca wbic 110 lvl w 2h tutaj trzeba na to sobie zapracowac ja dzisiaj mialem pt na 107 mobs siedzialem w nim 3h wyszedlem bo mi sie nie chcialo po godzinie dolaczylem znowu do nich wszyscy na legalu bez bota recznie wiec mi nie gadaj ze server jest beznadziejny i pt sie nie trzyma dluzej niz 30min jak nie potrafisz grac na takich "low" ratach to se idz na priva x700 gdzie kazdy je.. turek bedzie mial 120 lvl i sun seta +20

Wy chcecie dostac chary na 120 lvl sety sun nie wiadomo ile plus i tak bedziecie marudzic ze jestescie noobami na pvp najlepiej nie grajcie na tych prywatnych serverach bo co rusz jakis powstanie to marudzicie ze low rate albo ze turek mnie pojechal na pvp n/c

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Gram na normalnym Playsro, odradzam te reborny, chcą z silkroada zrobić kolejnego cabala czy Mu online... Phi! rebornów się zachciało -.-

Opublikowano

jaka beznadzieja a co ty chcesz raty x700 gold tak samo ? niestety ten server jest dla graczy bardziej zaawanosowanych nie dla noobkow co chca wbic 110 lvl w 2h tutaj trzeba na to sobie zapracowac ja dzisiaj mialem pt na 107 mobs siedzialem w nim 3h wyszedlem bo mi sie nie chcialo po godzinie dolaczylem znowu do nich wszyscy na legalu bez bota recznie wiec mi nie gadaj ze server jest beznadziejny i pt sie nie trzyma dluzej niz 30min jak nie potrafisz grac na takich "low" ratach to se idz na priva x700 gdzie kazdy je.. turek bedzie mial 120 lvl i sun seta +20

Wy chcecie dostac chary na 120 lvl sety sun nie wiadomo ile plus i tak bedziecie marudzic ze jestescie noobami na pvp najlepiej nie grajcie na tych prywatnych serverach bo co rusz jakis powstanie to marudzicie ze low rate albo ze turek mnie pojechal na pvp n/c

Grywam z przyjemnością na serwerach exp x60.

Skoro twierdzę, że SOI to lipa to jest to moje zdanie i spróbuj je uszanować a nie zaczynasz wyzywać ludzi od noobów. Mam zaargumentować? Czy może poczytasz co pisali inni bo nie chciałbym zaśmiecać forum dziesiętną wypowiedzią tego samego typu. Poza tym serwer jest zrobiony pod "pay to play".

Opublikowano

@omentcz

wbilem 110 na ratach x20, x50, nawet na x1, więc to nie jest problem DLA MNIE,ale wbijać 50 razy 110 lvl (ja zawsze mam zamiar osiągnac maximum w grze, więc reborny z 55 i 85 byłyby dla mnie stratą statów i zmarnowany reborn), więc musialbym robic x50 110lvl, a to jest dla mnie strata czasu. ;)

supremeLogo1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...