Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad of Immortals - Nowa era prywatnych serwerów.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrytykowalem jego temat bo wciaga ludzi do gry a potem z niej rezygnuje , pozatym raczej dotyczy to tematu , jezeli nie przyuwazyles.....

A po co wgl krytykujesz, jeżeli jest mądrzejszy będzie miał w dupie twoją krytyke.Sadzisz się na forum, gdzie tak na prawę twoje zdanie jak i moje ma tu mało o gadania.Bo i tak kto będzie chciał grać to będzie tam grać.

Ja bym się zapisał do pt 2.

18 lat (prawie 19 wiem staruch ze mnie)|

Gram troszkę z 4-5 lat głownie priv serwy.

Na wizka się piszę.

Proponuje zrobić jakiś kanał na TS żeby zebrać ekipe ustalić godziny i się zgrać.Pozdrawiam !

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodany Nuclear :) Jasne kanał ts . Jeżeli możecie załatwić napiszcie PW. Sie dogada jakoś .

Btw. Serwer ma nawet reklamy na Epvp . Nie chodzi mi o reklamę jako post , lecz o reklamę , która się wyświetla na górze strony . Moim zdaniem będzie to dobry serwer , zwarzając na to co narazie piszą .

Opublikowano

Sh4ke czemu do 2 pt mnie przerzuciłes ?

BobMarleySignatureLighter.jpg

Gdyby marihuana była legalna, nie było by takiej przyjemności z jej palenia.

If marijuana would be legalized, there wouldn't be pleasure for smoking.

- Bob Marley

Opublikowano

WIdać, że może powstać kolejny serwer który jest godny uwagi :) . Ładnie przygotowana strona, koderów na pewno też mają dobrych :))

Może zagram :)

Opublikowano

Chętnie zagram oraz dołączę do party.

Zapewne build: Warrior

// Albo nie, odpuszczam sobie już Silkroad'a, znudził się. Życzę miłej gry. ;]

Opublikowano

BiegamBoso ---> Warq.

Co do reborn sys. Czy to nie chodzi o to, że po nabiciu max lvla robisz reborn -> (odrodzenie...) czyli spadasz do 1 lvla i grasz od nowa zyskując przy tym staty str/int do rozdania?

Opublikowano

BiegamBoso ---> Warq.

Co do reborn sys. Czy to nie chodzi o to, że po nabiciu max lvla robisz reborn -> (odrodzenie...) czyli spadasz do 1 lvla i grasz od nowa zyskując przy tym staty str/int do rozdania?

tak o to chodzi:)

Opublikowano

Panowie mam Info :

Download links will be made public today at 18:00 GMT+2 on http://​www.silkroad-of-immortals.com

Czyli client będzie dostępny dzisiaj .

Opublikowano

http://www.rev6.com/...e-Reborn-System

Filmiki z PVP na serverze, który zawiera reborn system. Masakra, ludzie po 100k hp mają -.- i to na luzie

Dramatyzujesz z tym , uwież że pomyśleli o tym żeby tak nie było , bo 2 uważam że tutaj nie będzie tak łatwo nabić max lvl . Nuclear właśnie nie mamy GalactiX miał coś załatwić . Jeżeli masz też możliwość Napisz PW.

Btw. Temat ma 666 wyświetleń przypadek :)?

Opublikowano

Download udostępniony przez Torrent na stronie głównej: http://sroimmortals.com/

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie mam jeszcze ... kuzyna nie było na GG, żeby kanał załatwić.

Poszukaj na necie kanałów, ewentualnie Skype zawsze może być.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Temat zaktualizowany Download jest już . Wszyscy którzy są na liście Party nr 1 proszę o napisanie PW , w jakich godzinach będą mogli grać . W środę obecność obowiązkowa xD . Mam zamiar , aby nasze PT zabiło pierwsze UniQ . Tyle ode mnie . Co do ts . GalactiX zaczekam jeszcze do jutra . Jeżeli nie wypali coś załatwię . W ostatniej kolejnośći skype zostanie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...