Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad of Immortals - Nowa era prywatnych serwerów.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@omentcz

wbilem 110 na ratach x20, x50, nawet na x1, więc to nie jest problem DLA MNIE,ale wbijać 50 razy 110 lvl (ja zawsze mam zamiar osiągnac maximum w grze, więc reborny z 55 i 85 byłyby dla mnie stratą statów i zmarnowany reborn), więc musialbym robic x50 110lvl, a to jest dla mnie strata czasu. ;)

Zapomniałeś dodać o stracie pieniędzy. ;) Tylko 5 rebornów na 110lv jest za darmo.

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pytanie do Majestica - widze na stronce, ze masz 50 rebornów. Obstawiam, ze robiłeś te dla 55/80 levela, wiec powiedz mi jak sie gra taka postacia? ;d Oplaca sie robic na low levelu?

Opublikowano

Ja zrobiłem 38x 55lvl i okolo 5x 85lvl reborn i 100k HP przy 110-tym lvlu Full STR Rogue bez bufów;] Z Crosbow Extreme mam tyle HP co bez rebornów;] Więc widać różnice znacząco;]

Najgorszy problem na tym servie C7, już się zastanawiam powoli czy nie opuścic tego servera;] Ktoś z stałym IP (JA) praktycznie nie pogra ;;]

Hotspot Shield laguje całego silka i nie tylko bo kompa rownież!! Jeżeli nie zrobią coś z tym to straca graczy, o ile już nie stracili pzdr;]

farah.png

Opublikowano

a jakie jest IP tego servera?? ;]

Gram na normalnym Playsro, odradzam te reborny, chcą z silkroada zrobić kolejnego cabala czy Mu online... Phi! rebornów się zachciało -.-

ale ty nikt Ci nie karze grać, według mnie właśnie fajnie że dodali reborny bo można osiągnąć coś więcej niż w normalnym silkroadzie i masowe pvp jest kosa
Opublikowano

Nie polecam ... pograłem STR Bow 60k HP (30x Reborn na 55, 1x 85, 1x 110) wychodzę na PvP ...

Koleś zaczyna mnie bić z nuków po 25k, ja w niego po ok. 30 (crit 50) koleś cały czas stoi ... bijemy tak przez 2-3min wreszcie koleś podchodzi do mnie i z Ghosta 400k ...

Porażka nie serwer.

I'm out.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ta porazka server bo nie chcialem ciebie taxowac :P i jak latasz z npc setem na 8dg to sie nie dziw ze ci wala po 400k :P idzcie na nowy server pro polski temple po 2 dniach znajdziecie znowu cos nie teges i pojdziecie na inny good luck have fun =)

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

A ty pewnie grasz wizem i max co mozesz osiagnac w grze, to ubijanie uników, spłoń.

PŁONĄ ŚMIECI PŁONĄ H3H3 x]

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@omentcz

Nie oto chodzi.

Może pograł bym tam dłużej ale i tak nudno jest więc stwierdziłem, że strata czasu.

A na PvP miałem wtedy seta Full D11 Garment.

PvP na tym serwerze nie istnieje praktycznie.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...