Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devux MT2[PL] [Dedyk]

tiffanus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szanowna Pani Axis nie moge odpowiedziec pani tam odpowiem tu.. Po to gram by taki ktoś jak Ty miał zagadke.. że gram nie znaczy że nie moge mieć własnej opini co do serwa bug na bugu a jak się zwróci do administracji z jaka kolwiek prośba to sie jeszcze dostaje porzadny opr... To co sie wyrabia na serwerze i to co wyrabia nieogarnieta administracja to na zadnym serwie tego nie widziałam . System ulepszeń do d... bronie zbugowane .. próby Pompexa na poprawienie serwera raczej same niewypały. A i jestem ciekawa czy każdego tak poinformowano prywatna wiadomością na forum Devuxa przez negatywny post na MPC:)Pytanie się nasuwa, czy mam się już zacząć bać? Cóż Pozdrawiam Szanowną Administracje Devuxa.

SgayRl1.jpg

Opublikowano

wtf ? chce wbic a tu jakies przenoszenie serwa na jakiegos dedyka i nie ma jak sie zarejestrowac ale daja spol ?? zrob ktos konto

SERDECZNE JP

Opublikowano

Heh serwer taki sam jak Mexilia nawet w IS wszystko takie same

Kolejny kretyn - najpierw wejdź na serwer, a później porównuj do gównianej Mexili.

Nie polecam serwera zbyt wiele bugów żeby grać na nim.

Wymień chociaż 2 , tępaku, jestem pewien, że chciałeś tylko posta nabić ;].

Sciagnolem clienta ale nie chce odpalic wyskakuje error ze nie jest prawidlowa aplikacja Win32

Pobierz patcher ze strony i wklej do klienta :-).

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...