Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devux MT2[PL] [Dedyk]

tiffanus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie czytałem co tu się dzieje ale jest co raz gorzej Ga Przeliczył drobne z IS (Dokładnie z serwa M***) Bo nawet w kliencie nie zmienił nazwy .

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze nie sugerować się poprzednimi postami o tym że serwer jest wyłączony.

Serwer ON Zapraszamy

nie polecam serwer bugów od zaje*

Jeśli widzisz bug zgłoś go Pompexowi lub napisz tu a moge Cię zapewnić że zostanie przez Pompexa zlikwidowany.

Pozdrawiam.

Eastern.

PS. Pompex o ktorej okolo OX ?

4aia.jpg

Opublikowano

Jakim cudem gracie na tym serwie mi nie działa żadna stronka tego serwa nic kompletnie nic każde połączenie mi resetuje , sprawdzi to ktoś i tu napisze czy ma taki sam problem ???

Opublikowano

Mam do sprzedania ninje daggera 220 lvl z hwangiem na 220, daggerkami 200, eq zniszczenia +6/7/8/ + eq na kazda klase

Jak jest ktos zainteresowany pisac na gg - 3133397

cena 24 zl sms + dorzucam buffa 156 lvl z full eq na int

Opublikowano

Prosze o zrobienie przez kogokolwiek jakiegoś launchera. Moja prośba jest spowodowana moim słabym łączem i limitem transferu ( internet mobilny ).

4aia.jpg

Opublikowano

Kopia mexili...

Nie wypowiadaj się dopóki nie wejdziesz na serwer. Serwer jest jak najbardziej tworzony i edytowany przez Pompexa nie jest kopią serwera Mexilia. Na następny raz bliżej zapoznaj się z tematem zanim się wypowiesz...

Pozdrawiam Eastern.

PONAWIAM PROŚBĘ

Prosze o zrobienie przez kogokolwiek jakiegoś launchera. Moja prośba jest spowodowana moim słabym łączem i limitem transferu ( internet mobilny ).

4aia.jpg

Opublikowano

6/10 Mnie się nie podoba. Drobne nie dopracowania ale jakoś ujdzie w tłumie 100 innych gówien.

100 innych gówien to możesz zjeść, nie wiesz o czym mówisz chyba.

ten serwer to jest inny serwer wlascicieli tristram.pl - ktory niedawno padl, pelno eq z navi

Chyba się nie wyspałeś... Devux to mój pierwszy serwer Metin2, możliwe że nie będzie jedyny w przyszłości, więc chyba coś Ci się pomyliło, poza tym proszę o jakieś dowody skoro już tak bezpodstawnie mnie oskarżasz - do czego nie masz najmniejszych praw. O eq z "navi" jak to mówią drogie nooby, nie ma mowy na moim serwerze, z takiego powodu iż sam nim póki co zarządzam, bo do tej pory nie byłem w stanie zaufać komuś na tyle, aby powierzyć mu funkcje game mastera. Więc zanim znowu postanowisz napisać jakiś post bez poparcia, znajdź dowody, bo RACZEJ musisz je mieć, skoro tak twierdzisz - jeśli nie masz to wychodzi na to że ćpasz.

Kopia mexili...

Jak już wcześniej wspominałem - wejdź na serwer, pograj dzień, a dopiero później porównuj go do tego gówna jakim jest Mexilia ^^.

Opublikowano

Kopia mexili...

Jak to jest kopia mexili to ja jestem święty józef mexilia pełno bugów duzo neosów nie dopracowany serwer

DevuxMT2 pro serwer 0 bugów miły admin zaje atmosfera codzienne wojenki wpełni dopracowany dla mnie serwer 10/10

Opublikowano

Jak ten serw nie ma bugow to ja jestem Świety Józef :> bug na bugu bronie zbugowane system ulepszen lipa człowiek sie napracuje by cos zrobic to na wysoki lvl ( 140/150) trzeba kowal lub sura i 60% na ulep ... cala praca moze pojsc w błoto bo pompex uznal ze bedziesz miał szacunek jak ci ulepszy hahaha.. dzwonek na 115 cale eq buguje trzeba zrobic zmiane postaci by sie odbugowac i oczywiscie wiecej go nie dotykac .. nic nie ejst zrobione jak nalezy... kopia mexili z jego ulepszeniami serwera ... "ulepszeniami" dno i nic wiecej

SgayRl1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...