Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie paliłem. Kolega palił. Po tym zeszczał się i go zabrali, bo drgawek dostał. Chyba 4 gramy to za dużo na jeden raz. Nie jestem za legalizacją chyba że do celów medycznych. Jeżeli to zrobią 10- latek będzie

naćpany chodził - a wiadomo co dalej. Potem starych wyjebie sprzeda dom i kupi se 5 gram marychy <3..... Potem będzie bezdomny. W 80% przypadków tak jest... Ja nigdy tego gówna nie zapale... chyba..

To twój pro elo ziom kupił jakieś gówno wymieszane z chemią... Czysta maryha na pewno by nie sprawiła mu takich problemów zdrowotnych.

jqeuR.png

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie brałem i nie zamierzam , no jeżeli bd mieć jaskre ^^xD:)

Ta , jeszcze kupie jakiś barwiony szajs i bd mieć schizy nocne , dziękuję...

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

akurat krokodyl to jak niebo a ziemia w porównaniu z jambą ;)

boże wy tu pierdolicie o jakichś drgawkach... naczytacie sie jak jakiś doman który kupił na blokach ścierwo mieszane za 30 zł i potem pierdolicie głupoty dalej...jakbyście kupowali czystego holendra to by nie było takiego pierdolenia o 2 tygodniowej "fazie", o szczaniu w gacie itd..

Nawet po czystym jak ktos ma slaba glowe moga byc powiklania ;)

Opublikowano

Nawet po czystym jak ktos ma slaba glowe moga byc powiklania ;)

Beka z ciebie . Ty lepiej zamknij japkę bo osmieszyles sie zakupami marysi o ile to w ogole byla marysia ;x.

Czysta marysia nie powoduje efektów ubocznych.

jqeuR.png

Opublikowano

Drogie to w cholere wole kupić chipsy i pepsi jak prawdziwy gimb

Pale jak ktoś da nic mi sie nigdy nie działo. Śmiać sie z niczego chce większych schiz nie miałem bo okazyjnie to paliłem

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Beka z ciebie . Ty lepiej zamknij japkę bo osmieszyles sie zakupami marysi o ile to w ogole byla marysia ;x.

Czysta marysia nie powoduje efektów ubocznych.

Gimbazo bys poczytal co to bad trip potem gebe otwieral tak jak wiekszosc tego jebanego forum ;)

Opublikowano

Gimbazo bys poczytal co to bad trip potem gebe otwieral tak jak wiekszosc tego jebanego forum ;)

Tak się składa, że jestem starszy od ciebie i nie zakładam tematu z pytaniami co mi dolega bo kupiłem tanie guffffno . Bez komentarza.

jqeuR.png

Opublikowano

Tak się składa, że jestem starszy od ciebie i nie zakładam tematu z pytaniami co mi dolega bo kupiłem tanie guffffno . Bez komentarza.

No kupilem pewnie gowno ale nie musisz sie chwalic swoja znajomoscia na internecie...

Opublikowano

LOL my z ziomalami czesto jaramy ostanio kupilem 30 gram zaplacilem 100 zlotych ale warto bylo taka faza caly na speedzie bylem ale wiecie jak jest xD

Opublikowano
No kupilem pewnie gowno ale nie musisz sie chwalic swoja znajomoscia na internecie...
Co jak co ale ty ciągle zmyślasz więc idź dalej na swój "bad trip" na trawie-.-

@up 30gram za 100zł to nawet by ci tyle majeranku nie wlepili

Opublikowano

Wszystkie narkotyki to lekarstwa dal chorych psychicznie są sprzedawane na różową receptę ja nie pale i nie będę :P

Opublikowano

LOL my z ziomalami czesto jaramy ostanio kupilem 30 gram zaplacilem 100 zlotych ale warto bylo taka faza caly na speedzie bylem ale wiecie jak jest xD

1999r ''zaplacilem 100 zlotych ale warto bylo taka faza caly na speedzie bylem ale wiecie jak jest'' omg japierdole to forum z chodzi na psy...

Opublikowano
ostanio kupilem 30 gram zaplacilem 100 zlotych

Beka.

Jak chcą niech legalizują.

Ci co palą to i tak będą mieli dostęp, tylko państwo traci na braku podatków ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

To może ja się tu wypowiem,

zaczynając od 30g za 100 zł beka;D

Marichuana to nie narkotyk,

Paliłem palę i będę palił, nie widzę po tym żadnych - .

a + jakie zauważyłem to że czuję sie starszy ( mądrzejszy ) ( 15lat)

i leczy kompleksy :D

Fajna faza, i od kiedy zacząłem palić nigdy nie zachorowałem ,nie raz wracałem do domu cały mokry gdy było zimno i nic :)

Ładne sny i hmm... można sobie w trakcie fazy przemyśleć coś bardzo mądrego lecz w 90% o tym zapomnisz po 10sek ;D ( bynajmniej ja tak mam )

ah bym zapomniał ^^ na bani zachowujesz sie inaczej niż normalnie chociaż to co robisz wydaje ci sie normalne

ale nie zawsze tak jest, nie raz chowaliśmy się po krzakach bez powodu, dużo było takich głupich sytuacji, tylko nie moge sobię przypomnieć :) a co do dopalaczy( nie palę lecz próbowałem) ( nie polecam ) uciekanie przed yeti, czy nawet ze śmiechu nie mal sie udusiłem

strasznie robi pranie mózgu ale na szczescie efekt przejsciowy i nie jest to bezpieczne tak jak czysty grass.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...