Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie, bo nie paliłem .

To skąd przychodzą Ci do głowy takie opowieści ? ... dziwne .

@up

No właśnie czy marijuana jest z konopii ? nie żartuj :D

oficjalnelogo.png

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To skąd przychodzą Ci do głowy takie opowieści ? ... dziwne .

@up

No właśnie czy marijuana jest z konopii ? nie żartuj :D

Nie wiem czy to taki stereotyp , ale zawsze gdy ktoś opowiada takie historyjki to główny powód np. Ktoś to widział UFO, " palił wtedy maryche " ;D

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Paliłem, na noc w 3 typa kupowaliśmy 5g mieszaliśmy z tytoniem i było całkiem sporo jarania ale już to rzuciłem. To uczucie jest zajebiste ale chęć powrotu do niego zżera kasę błyskawicznie...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

WP tyle samo wie o marihuanie co Kaczyński.

http://www.youtube.com/watch?v=2OcXIhOOVTE&feature=fvwrel

Bardzo ładnie Kaczyński się wypowiedział, trzeba walczyć z konopiom, to nie jest w ogóle legalne i nie można tego legalizować. Precz z marihuaną, niech żyje wolna Polska!

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Po marihuanie z tego co mi wiadomo to nie ma halucynacji tylko mozna sobie/komus cos wkrecic

pierwszy raz jak mialem 16 lat z 6 kumplami w samochodzie taka komora hasz byla i do tego 5g

dla mnie to w 100% wystarczylo bo jaralismy z butli a ze oni juz jarali wczesniej i wiedzieli

ze to bedzie moj 1 raz dali mi najwiecej sie zjaralem najbardziej z nich

moje odczucia wtedy to hymm 5min. lecialo jak pol dnia zajebisty efekt

a jak ktos cos powiedzial smiesznego to sie tak smialem ze myslalem ze juz od tego zasnalem

pozniej jeszcze czulem jak mnie bania trzyma do konca dnia jak sie jeblem na wyrko i ogladalem TV

to myslalem ze reklamy ogladam z 3h a tak naprawde trwaly po chyba 5min git sprawa ale prawda

taka ze jak sie przeholuje na 1 raz czy wogole no to mozna sie zrzygac czy cos

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Dlaczego nazywasz coś wolnym, skoro Ci czegoś zabraniają? Trochę nie logiczne...

„Wolność dla konopi, konopie dla wolności!”

Opublikowano

Może bym im spróbował, ale nie wiem czy to nie uzależni jak narkotyk ;D

Tak z ciekawości, żeby przedawkować ile trzeba wziąć g ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Bardzo ładnie Kaczyński się wypowiedział, trzeba walczyć z konopiom, to nie jest w ogóle legalne i nie można tego legalizować. Precz z marihuaną, niech żyje wolna Polska!

Myśle, że możemy jednak "przymknąć oko" na tą wypowiedź prezesa ;)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Może bym im spróbował, ale nie wiem czy to nie uzależni jak narkotyk ;D

Tak z ciekawości, żeby przedawkować ile trzeba wziąć g ?

1/3 swojej masy, czy jakoś tak. W przeliczeniu to na gramy trawy to wątpię byś wgl miał hajs na taką ilość. Więc spokojnie ;)

Co do uzależnienia to jak byś chciał zajarać i na początek byś kupił tego gieta to wątpię że byś się uzależnił.

Najlepiej jest z kumplami kupić 2g na 4 i razem gdzieś jarać. Bo samemu to za bardzo nie ma sensu. Razem zawsze lepiej się jara :D

Opublikowano

Heh, popytam kumpla;d może by mi załatwił ;p ciekawe ile by mnie skosił z złotówek;d

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Zazwyczaj to 3 dychy skun, 25 polak, 35 holender. Ale różnie bywa. Czasem są mieszanki, dosypują ci majeranku bądź innego syfu (lakier, ołów etc) i masz tego mniej. Najlepiej od zaufanego źródła.

Opublikowano

Zastanawiałem się czy udzielać się w tym temacie ale nick do czegoś zobowiązuję :)

Ogólnie po trawie jesteś zrelaksowany i masz dobry humor.

Czasami zdarza się że nachodzą Cię "grubsze rozkminy" - wszystko. żadnych halucynacji, latających smoków etc. jak co nie którzy opowiadają -.-

#

sarkazm .

32354141673387527780.png

Opublikowano

Zastanawiałem się czy udzielać się w tym temacie ale nick do czegoś zobowiązuję :)

Ogólnie po trawie jesteś zrelaksowany i masz dobry humor.

Czasami zdarza się że nachodzą Cię "grubsze rozkminy" - wszystko. żadnych halucynacji, latających smoków etc. jak co nie którzy opowiadają -.-

Co ty gadasz? Przecież Ci co nigdy nie jarali/nie widzieli wiedzą lepiej czy są czy nie...

Opublikowano

Próbował z was ktoś kiedyś jarać? Jakiej i jakie były efekty?

Osobiście nie próbowałem, chce tylko zobaczyć opinie tego forum etc.

Skoro się pytasz to odpowiadają.

Jeśli nie jarałeś to skąd wiesz ?

Widać wiesz to po co pytasz i z większością się nie zgadzasz?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Ja spaliłem przed chwilą torebkę herbaty w skręcie. Od tego kurestwa mnie dusi. Ale teraz gadam ze smokami i Jezusem, poznałem ich bliżej. To spoko ludzie.

Polecam Jerzy Burczyodbyt.

BTW. gdzie mozna kupic maryche? w monopolowym sie da?

Pił ktoś wodę w płynie?

Moim zdaniem nie powinno być legalizacji, Rodzice będą pokazywać dla dzieci jak palić a dalej oni wyjebią ich z domu spalą ciała i zakopią w jeziorze. Kupią 40 gram marychy i wyjadą do szkocji paść krowy

76561198034810506.png

Opublikowano

Ja paliłem parę razy czułem się wtedy jak w niebie wyluzowany śmiać się chciało :D nic się nie chciało robić tylko siedzieć na sofie i śmiać się ze wszystkiego :D

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Jebany teoretyk co by kanapki nie potrafił skręcić zgrywa znawce... ZJARAJ SIE I SKOCZ Z OKNA JAK TWÓJ IDOL MAGIKARP, POWODZENIA.

Opublikowano

Większosc was nawet nie palilo piszecie takie tematy zeby nabic sobie posty albo pochwalic sie tym...... Dlatego jestem na nie Za legalizacja

Mocne argumenty. Nie jaraj, miej na forum nick: Zioło.

Propsy ;>

Opublikowano

Palilem kilka razy. Rewelacji nie mialem bo nie umialem za bardzo tego jarac. Lapalem lekka faze ale tylko taka ze smialem sie ze wszystkiego co mowili kumple. Palenie tego nie przypadlo mi do gustu. Byc moze przez problemy z policja przez takie palenie.

Opublikowano

up: Przy lekkiej fazie chce Ci się jeść, a nie śmiać :D

Wiem że ci się chce strasznie jeść i pić bo masz tak sucho w lapie że masakra nie chciałem tego pisać żeby @top się dobrze bawił na osiedlu jakby jarał a nic by nie miał picia i jedzenia :D

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...