Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marihuana czyli stuff, gandzia, trawa, maryśka, gras i tak dalej.

Próbował z was ktoś kiedyś jarać? Jakiej i jakie były efekty?

Ci co mają negatywne zdanie na ten temat i mają zamiar spamować: Ćpuny na forum, dzieci z blantami etc. To niech od razu wyjdą bo mogę się założyć że nigdy grama nie widzieli na oczy, a pier*dolą...

Osobiście nie próbowałem, chce tylko zobaczyć opinie tego forum etc.

Jeżeli temat jest nie zgodny z regulaminem, to niech zostanie usunięty.

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie paliłem. Kolega palił. Po tym zeszczał się i go zabrali, bo drgawek dostał. Chyba 4 gramy to za dużo na jeden raz. Nie jestem za legalizacją chyba że do celów medycznych. Jeżeli to zrobią 10- latek będzie

naćpany chodził - a wiadomo co dalej. Potem starych wyjebie sprzeda dom i kupi se 5 gram marychy <3..... Potem będzie bezdomny. W 80% przypadków tak jest... Ja nigdy tego gówna nie zapale... chyba..

76561198034810506.png

Opublikowano

4 gramy za pierwszym razem? :O

No to zdecydowanie z dużo. Na pierwszy raz to się można nie całym 1 ujarać nieźle.

A co do legalizacji. To wiadomo że 18 lat, a nie 10 tak jak papierosy czy alkohol. I wątpię że jak by ktoś widział 10 letnie dziecko ujaranego bądź z dipakiem w łapie to by nie zareagował. Do tego będzie dozwolona ilość gieta przy sobie i roślinek.

Więc twoja historia jest mało prawdopodobna ^^

Opublikowano

To niech od razu wyjdą bo mogę się założyć że nigdy grama nie widzieli na oczy, a pier*dolą...

Osobiście nie próbowałem, chce tylko zobaczyć opinie tego forum etc.

Selfpwnd.

Ta, oczywiście nikt nie przewidział sytuacji, typu: "o elo ziomeczki zajaramy se blancika tutaj posłuchamy peji i magika, nasze reggae rap, teraz odpalamy bryczkę, palimy, co to kurwa drzewo na drodze? chuj przeciez pewnie przez tego blanta", jeb w drugi samochód. Ta, nie próbowałeś ale widziałeś na pewno. Chyba mąkę, lub Twoi koledzy po 25 lat, którzy "znają" się "na tym", pokazali Ci super towar, dzięki, czemu odlecisz w kosmos, y?

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Nie paliłem, ale kumpel podobno ... i zero ciekawych efektów;P

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ja nie paliłem. Kolega palił. Po tym zeszczał się i go zabrali, bo drgawek dostał. Chyba 4 gramy to za dużo na jeden raz. Nie jestem za legalizacją chyba że do celów medycznych. Jeżeli to zrobią 10- latek będzie

naćpany chodził - a wiadomo co dalej. Potem starych wyjebie sprzeda dom i kupi se 5 gram marychy <3..... Potem będzie bezdomny. W 80% przypadków tak jest... Ja nigdy tego gówna nie zapale... chyba..

Tak, 10 latek sprzeda sam dom i wypierdoli z niego rodziców, ale jesteś mądry..

Opublikowano

Ja paliłem,pale i palić będę,jestem też za legalizacją.

Z ciekawych efektów: raz nie mogłem mówić a później się ruszać. A tak ogólnie to czill i wesołość.

pozdr

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Mam już blisko 20 lat i nawet nie próbowałem.;o

Ale to raczej jest to taki trend... Nie u każdego ale wydaję mi się że większość osób pali żeby zaistnieć.

Był też taki program w stanach i tam właśnie podawano kilkunastu osobom marihuane w celach leczniczych. Teraz pozostała (lub już też nie) jedna osoba która dostaję od państwa marihuane...

Nie jestem zwolennikiem ani przeciwnikiem, każdy ma swój rozum jak i gusta :P

beznazwy1ef.jpg

Opublikowano

Selfpwnd.

Ta, oczywiście nikt nie przewidział sytuacji, typu: "o elo ziomeczki zajaramy se blancika tutaj posłuchamy peji i magika, nasze reggae rap, teraz odpalamy bryczkę, palimy, co to kurwa drzewo na drodze? chuj przeciez pewnie przez tego blanta", jeb w drugi samochód. Ta, nie próbowałeś ale widziałeś na pewno. Chyba mąkę, lub Twoi koledzy po 25 lat, którzy "znają" się "na tym", pokazali Ci super towar, dzięki, czemu odlecisz w kosmos, y?

Z twojej wypowiedzi wnioskuje że masz kisiel w głowie na ten temat...

Spal blant i powiedz czy będziesz miał takie halucynacje. Bo wątpię.

Marihuana to narkotyk miękki, a nie twardy. Po spożyciu jest sam chillout.

I jak masz zamiar się tak spinać to wyjdź, proste.

Opublikowano

Z twojej wypowiedzi wnioskuje że masz kisiel w głowie na ten temat...

Spal blant i powiedz czy będziesz miał takie halucynacje. Bo wątpię.

Marihuana to narkotyk miękki, a nie twardy. Po spożyciu jest sam chillout.

I jak masz zamiar się tak spinać to wyjdź, proste.

No sam chillout, który jest nielegalny w wielu krajach, ciekawe czemu, jo? No tak oczywiście przez idiotyzm ze strony polityków, aye. Lubie takie dyskusje, bo nawet nie znasz efektów czegoś takiego, a piszesz tak jakbyś przeczytał całą wikipedię o "blantach", czy jak Wy to tam gimbusy nazywacie.

4to7r2K.png

Opublikowano

powiem tak:

po przeczytaniu całego tematu większość osób pisało o tych 10latkach a założycielowi tematu całkiem o coś innego chodziło.

Powiem tak:

marihuana ma do 25% THC

ogólnie polecam hasz zmieszany z tytoniem jest o wiele mocniejszy i jak zaczynasz to jak spalisz sam jedną rure to już jest ciekawie i ma o wiele więcej % THC

jeśli chcesz palić marihuane to czystą bez żadnego tytoniu i wgl

powiem tak:

po przeczytaniu całego tematu większość osób pisało o tych 10latkach a założycielowi tematu całkiem o coś innego chodziło.

Powiem tak:

marihuana ma do 25% THC

ogólnie polecam hasz zmieszany z tytoniem jest o wiele mocniejszy i jak zaczynasz to jak spalisz sam jedną rure to już jest ciekawie i ma o wiele więcej % THC

powiem tak:

Powiem tak:

marihuana ma do 25% THC

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Bo ludzie odkryli tą ową rośline w stanach, była ona na początku mniej szkodliwa od alkoholu czy tez papierosów, zawierała do 5% thc.

Ale człowiek chciał czego co "kopie" i ją zmutował dodając środki z pochodzenia od innych narkotyków + chemia. Wyrosła roślina zwana skunem ma ona do 20% thc. Wtedy ta roślina stała się nielegalną. Propsy.

Opublikowano

Paliłem i prawie nic po tym nie czułem... "tak zaraz ktoś napisze, że majeranek", nie to nie był majeranek i miało charakterystyczny zapach ale na mnie to nie działą jakoś i nie biorę już tego więcej.

obraz24.png

Opublikowano

bo żeby coś czuć trzeba chwilę potrzymać dym w płucach..

Oglądałem na yt filmiki na których kolesie palili ale co z tego jak od razu dym wypuszczali..

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Bo ludzie odkryli tą ową rośline w stanach, była ona na początku mniej szkodliwa od alkoholu czy tez papierosów, zawierała do 5% thc.

Ale człowiek chciał czego co "kopie" i ją zmutował dodając środki z pochodzenia od innych narkotyków + chemia. Wyrosła roślina zwana skunem ma ona do 20% thc. Wtedy ta roślina stała się nielegalną. Propsy.

Nie, nie, nie. Marihuana jest bardzo szkodliwą rośliną jak byś chciał wiedzieć. THC to jest coś takiego jak plastik w prezerwatywach, przez co ludzie się tym trują. Jeżeli by zalegalizowali to badziewie to wszyscy na świecie by się otruli! Jak nie masz pojęcia o tej roślince to poczytaj na stronach typu wp.pl, tam bardzo dużo o tym mówią.

4to7r2K.png

Opublikowano

Palę od kilku lat czy będzie legalizacja czy też nie i ten kto chce i tak będzie palił , aktualnie nie mieszkam w Polsce więc mam to gdzieś. A jeśli chodzi o efekty to sam spróbuj a się przekonasz , równie dobrze ktoś inny może zapytać jak smakuje wódka , jak nie spróbujesz to się nie przekonasz :) . Pozdrawiam

@up

Odezwał się WIELKI SPECJALISTA ! ... :O

@down

Pomyśl 3 razy zanim cokolwiek napiszesz ...

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Palę od kilku lat czy będzie legalizacja czy też nie i ten kto chce i tak będzie palił , aktualnie nie mieszkam w Polsce więc mam to gdzieś. A jeśli chodzi o efekty to sam spróbuj a się przekonasz , równie dobrze ktoś inny może zapytać jak smakuje wódka , jak nie spróbujesz to się nie przekonasz :) . Pozdrawiam

@up

Odezwał się WIELKI SPECJALISTA ! ... :O

A potem mówią, że ludzie chodzą pijani po ulicy.

4to7r2K.png

Opublikowano

*Bez obrazy itp.

Od razu przypominają mi się opowieści typu, Widziałem UFO, widziałem Wielką Stopę , Widziałem Wilkołaka , Czułem w dotyku suchą wodę " hehe ;P

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

*Bez obrazy itp.

Od razu przypominają mi się opowieści typu, Widziałem UFO, widziałem Wielką Stopę , Widziałem Wilkołaka , Czułem w dotyku suchą wodę " hehe ;P

Mówisz o swoich doświadczeniach ? nie no spoko .

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Mówisz o swoich doświadczeniach ? nie no spoko .

Raczej nie, bo nie paliłem .

2e7beb469d579.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...