Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Facepalm kurwa, dosłownie. ONI są wszędzie... Kurwa ludzie jesteście pojebani ? Chcesz ? Pal, tylko nikt nie musi o tym wiedzieć. Chuj mi do tego co ty robisz. Kaczyński to chuj. Wcześniej nie bali się odezwać, kto palił ten palił i miał spokój. Przez te nagłaśnianie jest taka nagonka. Sami sobie ludzie krzywdę robią. Zresztą, jebie mnie to co się dzieje w tym kraju. Nie chcę tam wracać, nie mam takiego zamiaru.

Moja opinia: Jakby ludzie byli inni to legalizacja tak, ale teraz nie.

Ogarnij słownictwo bo trzode robisz...

To że zioło szkodzi jest niezaprzeczalne, tylko debil twierdzi inaczej a jedyne co można robić to porównywać jej szkodliwośćz innymi używkami typu np. papierosy.

Jakby na to nie patrzeć to to wciąż jest narkotyk, decyzja o delegalizacji jest mądra, dlaczego? Już wyjaśniam

- Rząd NIE CHCE zbijać kasy na sprzedaży marihuany żeby zachowaćdobry wizerunek społeczny, no ale debile i tak tego nie rozumieją...

- Polityka młodzieżowa i prewencja narkotykowa. Zamiast pozwolić na to, stara się wyplewić ten nawyk i robi to tylko dla dobra ludzi, a oni i tak tego nie szanują.

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jeżeli ktoś wyraża się obraźliwie,ordynarnie czy jemu w czymś to pomaga? A swoją drogą,że moderatorzy tego nie widzą. Tego nie da się cztytać,a fora oglądają także i dzieci.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy jeżeli ktoś wyraża się obraźliwie,ordynarnie czy jemu w czymś to pomaga? A swoją drogą,że moderatorzy tego nie widzą. Tego nie da się cztytać,a fora oglądają także i dzieci.

W internecie jest wiele rzeczy nie dla dzieci, a jedyną blokadą która jest na to założona to jest ( Czy masz 18 lat? "tak" "nie" ) i koniec.

Następnym razem nie offtopuj.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem Ci.. Że to jest w formię odstresowania.. Zapalisz z kimś z bongo..

I po prostu jesteś taki zamulony, nic do ciebie nie dociera :D

Schizy rzadko masz.. Np. kolega wyrwał przed siebie z 700m biegł w pola..

Drugi widział jak nutki mu grały w książce..

Fakt że maryśka to lans ale jest droga..

Nie lepiej wypić sobie 15 piw niż spalić 3 gały dobrego shitu?

Heh.. 15piw.. Kochani pomyślcie ;*

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

@up

Po piwie nie ma takiego odlotu jak po trawie ^_^

Ja jak paliłem z kolegami to się zaczęliśmy śmiać, że oddechu nie można było złapać :D

Po piwie, a po marysi jest całkiem inna reakcja :)

Co prawda paliłem raz, ale mam zamiar jeszcze parę razy spalić.

Tylko nie "chemika", a zwykłe czyste zioło! <3

Co do legalizacji, jestem neutralny :)

Je**ij Lajka przy poście.

14605032286736302456.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie używam tego świństwa,ale uważam,że nie tylko od marihuany następuje tzw, odlot. Ktoś wypije zbyt dużo i też odnajduje się dopiero na drugi dzień. A co do legalizacji jestem przeciwna,a Rząd i tak zrobi po swojemu. Miłego dnia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie używam tego świństwa,ale uważam,że nie tylko od marihuany następuje tzw, odlot. Ktoś wypije zbyt dużo i też odnajduje się dopiero na drugi dzień. A co do legalizacji jestem przeciwna,a Rząd i tak zrobi po swojemu. Miłego dnia.

Czemu przeciwna, czemu świństwa? Świństwo to alkohol i papierosy . Szlugi nie dość że śmierdzą to mają więcej wad niż zalet, a marihuana? wymień mi choć jedną wadę -.- Ani nie jest szkodliwa (noo , zależy ile się tego pali. Wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem...), ani nie uzależnia (fizycznie nie, psychicznie tylko wtedy kiedy się będzie codziennie ją jarało i przez wiele miesięcy o ile nie lat).

Otwórzcie oczy, obudźcie się. Miejcie ludzie własne zdanie, a nie wmówioną wam opinię na ten temat przez rodziców. Samemu udało mi się przekonać tatę że to wcale takie złe nie jest, a na początku był bardzo przeciwny temu ... Jesteście niedoinformowani po prostu o tym, tak jak Wasi rodzice.

Opublikowano

Legalize FTW!

Czemu ktoś ma decydować co mam robić?

najlepszy flow osiągam po ziole

że nie legalne ja to pierdole

mam wolną wole i wiem co dla mnie dobre

dlaczego kurwa te kary tak szczodre

co oni myślą że my własnych głów nie mamy

w końcu ich własne im poupierdalamy

Fajne? :)

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Wszystkim co są na odwyku od marihuany polecam pójść w AP na sam początek kupić Buty i potki.

Grajcie masterem yi i nie kupujcie postaci w dniu ich wydania bo potem je znerfia. Możecie pójść też pod AD ale to zależy kim gracie.

Runki też pamiętajcie builda znajdzcie w goglach.!

Fuck yea tyle o tym sądze -,-

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

BrakNickó - chcesz jedną wadę ? proszę bardzo - badania brytyjskich naukowców wykazały,że palenie marihuany może nawet podwoić groźbę zachorowania na schozofrenię i paranoję.Czy to mało?. Każdy tylko chce np,.spróbować,bo jest ciekawy jak to jest,ale potem się okazuje,że nie skończyło się na próbach,wchodzi w nawyk,nałóg i często,gęsto kończy się to nawet śmiercią.Tak pokazują statystyki i to jest niestety smutna,ale prawda.Ale każdy przecież jest kowalem własnego losu i sam odpowiada za własne i życie i zdrowie.Pozdrowionka.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

BrakNickó - chcesz jedną wadę ? proszę bardzo - badania brytyjskich naukowców wykazały,że palenie marihuany może nawet podwoić groźbę zachorowania na schozofrenię i paranoję.Czy to mało?. Każdy tylko chce np,.spróbować,bo jest ciekawy jak to jest,ale potem się okazuje,że nie skończyło się na próbach,wchodzi w nawyk,nałóg i często,gęsto kończy się to nawet śmiercią.Tak pokazują statystyki i to jest niestety smutna,ale prawda.Ale każdy przecież jest kowalem własnego losu i sam odpowiada za własne i życie i zdrowie.Pozdrowionka.

O tym badaniu to hehe prawda ale największe szanse na zachorowanie na schizofrenie mają dzieci, a z tego co wiem legalizacja to kupno/plantacja od 18stki. Resztę zmyśliłeś co widać bo nie masz o tym żadnego pojęcia.

PS

http://koszernyblog.blogspot.com/2010/04/marihuana-biaa-smierc.html

czytajcie gimby xD

I tu nie chodzi o zdrowie

>jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze

tytoń jest szkodliwy a legalny

543033_441944079156129_376460282371176_1919709_959240565_n.jpg

white pride world wide

Opublikowano

Ja pierdole co niektorzy to szkoda gadac.... Nie ma halucynacji po jaraniu hahaha znawcy pierdoleni nie wiem co wam dilerzy dosypuja haha. Alko lepsze :) I widze ze za duzo osob sie chwali tym co robi, nie dobrze..

Wstrzykujcie dalej tą marihuanen to zobaczycie za pare lat jak umrzecie czy wam bedzie tak wesolo... ja znam juz taka uzalezniona mlodziez co wciagala i wstrzykiwala ta marihuanen, nie polecam

Opublikowano

Ja pierdole co niektorzy to szkoda gadac.... Nie ma halucynacji po jaraniu hahaha znawcy pierdoleni nie wiem co wam dilerzy dosypuja haha. Alko lepsze :) I widze ze za duzo osob sie chwali tym co robi, nie dobrze..

Wstrzykujcie dalej tą marihuanen to zobaczycie za pare lat jak umrzecie czy wam bedzie tak wesolo... ja znam juz taka uzalezniona mlodziez co wciagala i wstrzykiwala ta marihuanen, nie polecam

alko uzywka dla plebsu

marichuanina także jest niebezpieczna bo wstrzykujo sobie jo a potem skaczo przez okna (przykład: Magik)

white pride world wide

Opublikowano

alko uzywka dla plebsu

marichuanina także jest niebezpieczna bo wstrzykujo sobie jo a potem skaczo przez okna (przykład: Magik)

haha on to ladnie pierdolnal o beton

Opublikowano

Tak tak .. Zamieńmy dzieciom w Happy Mealu jabłuszko na 5 g Marysi. Wam to się naprawdę w tych łbach pomieszało.

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Opublikowano

Nie chcę wam pokazywać, że niewiadomo jak jestem negatywnie nastawiony do życia, ale przyznam się bez bicia, że mam 18 lat dokładnie to ukończę w sierpniu i miałem wiele okazji by posmakować, zobaczyć jak to jest. Może ja jestem łatwowierny i ufam filmom opartym na faktach ale za nic w życiu nie wezmę tego do ust, nie chcę palić.. co to mi da ?

- straty finansowe (sztuka 30 zł) chyba.

- beka na 15 minut czy też zmuła na wieki

- to, że będę czuł się starszy i dorosły paląc.

Mnie to nie robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...