Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Myslicie ze jak zapalicie to jestescie fajni nie no kurwa Szacun jestes koxem

Moge sie zalozyc ze jakby papierosy i inne gowna byly legalne dla dzieci to 90% by i tak nie palila o to dla szpanu

Pozniej takie cpuny biegaja po ulicach i stare babci okradaja w piwnicach spia i wgl...

Bez spamu Efekt do dupy czujesz sie ja Menel

eee nie wiem, może jakaś reforma była, ale papierosy sa legalne ;d co do tematu to może ze 2 razy cos popaliłem, tylko że to było po %% więc juz z deczka najebany nie poczułem za dużej różnicy, halucynacje? nieee

najlepsze jak kolezanki jarały to zaciągają sie i od razu pfuuu i wydychają :D ale jednak najlepiej z wiadra bo mniej pieprzenia ze skręcaniem :D

ae1d1005fe.png

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie paliłem (narazie) . Ale kolega palił i jak 2 kolega mu świecił laserem to go łapał dosyć długo.. więc jeszcze nie zaczynam bo nie chce robić takich "RZECZY" ...

Opublikowano

Palę i będę palił.

Co do halucynacji to po trawce nie ma takich rzeczy.

CO do odczuc to :

W chuj spokojny

Jak ktos powie budyń to sie smiejesz 10minut

Takie dziwne spowolnienie czasu, np ide z puszka wyciągam ręke by ją wyrzucić a tu kosz 1,5m odemnie.

Jak się zpizgasz zabardzo to usypiasz(np ja wczoraj)

@do tych co pisza że nie ma skuna w Polsce

Chuja wiecie xD raz dopadłem takiego kocura że po 2 buchach wróciłem do brzucha matki.

To nie Paliłeś chyba Skuna Warszawskiego

:D

Palenie hmm. Wolę to niż pic kaca chociaż nie ma i jest fajna pizda.

Nie palę dużo.Jak kupie gieta to na tydzień prawie wystarczy lufka pod wieczór wystarczy , posiedzę posłucham muzyki która ryje banie i idę spać.

Zajebisty środek nasenny

:D

U mnie dają w tym miesiacu po 4 lufy.Tam w warszafce to wam dobrze:D
Opublikowano

Dobra to może postaram się z pomocą kilku bardziej ogarniętych userów sprostować ten temat:

1)

Marihuana uzależnia!! Tak samo jak kawa, czekolada czy pepsi dużo mniej niż picie czy palenie fajek

2)

Szkodliwość:

a)Marihuana zawiera dużo więcej substancji szkodliwych niż papieros(ok 2xwięcej) ale licząc to tak: papieros ma ok 1gram tytoniu palacz pali średnio 20papierosów dziennie. Paląc gieta(potocznie gram) marihuany dziennie wdychamy tyle samo substancji smolących co paląc 2papierosy

b)Dziura w mózgu - problemy z pamięcią i koncentracją zdarzają się u ludzi którzy palą po ponad 3gramy dziennie(zależy od organizmu) dzień w dzień

c)zanieczyszczenia dorzucane przez dillerów w celu zwiększenia wagi zostały wliczone wyżej ponieważ tak jest w przypadku większej ilości zioła w Polsce

3)

Czemu nie ma legalizacji? Teorii jest wiele najbardziej prawdopodobne:

-brak wykształcenia polityków i wielu ludzi(tzn ignorancja)

-ćpunki by chciały legalizacji fety, hery, koki itp(a to są już prawdziwe narkotyki i to jest dla mnie najpewniejszy powód) co by nam dało mega rewolucje w Polsce(Rasta dostali legalizację a my czemu nie itp...)

-Mafii i policji by to nie pasowało(i tu mnie zaraz multum osób schejtuje ale prawda jest taka że 80%policjantów to ćpuny "Patrz po oczach rozumiesz?")

4)

Co by nam dała legalizacja?:

-Czyste zioło

-brak wielu rozbitych i pokłóconych rodzin

-rozwinięcie świadomości ludzi

-poprawienie stanu budżetu państwa

LUDZIE PALĄ OD TYSIĘCY LAT I NIC TEGO NIE ZMIENI!!

Ps w związku z powstaniem partii WK i poparciu ruchu Palikota legalizacji możemy spodziewać się w rocznikach 2012 i 2016(być może pomiędzy)

Opublikowano

Jaa tam wole z Bongosika zapalic jak ma mnie kopac ;P

i Macie racje jak jest juz sie przejaranym to jest juz co innego, nie polecam

Juz nie masz takiego popedu na smiech.

Zazwyczaj jak pale to sie wkminiam w Playstation ;D

odalup78ab6.png

Opublikowano
b)Dziura w mózgu - problemy z pamięcią i koncentracją zdarzają się u ludzi którzy palą po ponad 3gramy dziennie(zależy od organizmu) dzień w dzień

Potwierdzone naukowo czy własnym doświadczeniem? ^^

a)Marihuana zawiera dużo więcej substancji szkodliwych niż papieros(ok 2xwięcej) ale licząc to tak: papieros ma ok 1gram tytoniu palacz pali średnio 20papierosów dziennie. Paląc gieta(potocznie gram) marihuany dziennie wdychamy tyle samo substancji smolących co paląc 2papierosy

j/w

polecam ten filmik

Opublikowano

Tak Na prawde wszyscy ci pewnie powiedzom że jarali a tak na prawde nie wiedzią co tak na prawde to jest

Ja nie paliłem i nie mam zamiaru palić

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

AfffOmg To pierwsze głównie własnymi obserwacjami a także wielu innych ludzi. Drugie to czytałem o tym w naukowych artykułach na kilku stronach.

Przy okazji bym zapomniał: Prawo zaczęło lżej traktować narkomanów(czyli wszystkich używających substancji psychoaktywnych oprócz alkoholików!!) posiadających małą ilość subs. psych. jeżeli wsypią swojego dillera(a taki mały myk bo przecież nikt Ci nic za to nie zrobi...). A przecież wystarczy się do niczego nie przyznawać nic nie podpisywać i sprawy do sądu na 70%nie skierują

Ps filmik dobry:)

Opublikowano

Tak Na prawde wszyscy ci pewnie powiedzom że jarali a tak na prawde nie wiedzią co tak na prawde to jest

Ja nie paliłem i nie mam zamiaru palić

Brawo, jesteś bardzo fajny, powiedziałeś co wiedziałeś, teraz możesz wyjść i nie wracać w ten temat.

Ktoś tu napisał że lepiej z wiadra bo mnie pieprzenia się ze skręcaniem, ale na ulicy będziesz z wiadra palił? Najlepiej to moim zdaniem jak tu z blety, a jak Ci się nie chce to zostaje - fifka *szklana lufka w kiosku etc. po 50gr*.

Opublikowano

Robią się kolorki. Cały świat wydaje ci się tęczowym rajem. Potem wracasz do rzeczywistości, kręci ci się w głowie, czołgasz się do kibla i wtedy widzisz swoje wymarzone "KOLORY" 8S

Opublikowano

Post Darkkaja wyjaśnił wszystko.

Nie rozumiem, po co założyłeś taki temat skoro nigdy nie miałeś 'blanta' 'maryszki' 'skreta' w swoich rekach.

Jak chcesz to odpisz, temat i tak do nabicia postow, pjona.

Opublikowano

Potwierdzone naukowo czy własnym doświadczeniem? ^^

Ja ci potwierdze ten punkt moim doswiadczeniem , i schizy tez wystepuja a paranoja dosyc czesto zalezy od stanu psychicznego.

wakow9.png
Opublikowano

Pfff po prostu jest fajne - jest chill i nie ma złych stron jak w przypadku alkoholu. Nie rzygasz tylko się bawisz wybór należy do was. Naprawdę zapalenie raz na miesiąc na imprezie nic złego nie zrobi...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Pfff po prostu jest fajne - jest chill i nie ma złych stron jak w przypadku alkoholu. Nie rzygasz tylko się bawisz wybór należy do was. Naprawdę zapalenie raz na miesiąc na imprezie nic złego nie zrobi...

Po trawie jest gorsze rzyganie nic po alko. Po alko tez nie trzeba rzygac ;)

Palenie jest fajne na imprezach gdzie jest 10 ziomkow i kazdy pali ale zeby isc do klubu , baru czy cos takiego i sie zjarac to dla mnie glupota i slaba zabawa. No mozna cieszyc miche ale alkohol jednak daje taki poped zabawy a trawe zapalisz albo z 5 kumpli w klubie i co bedziecie siedziec w transie .

wakow9.png
Opublikowano

Próbować to pewnie większość spróbowała lub jeszcze spróbuje..

Osobiście jak jarałem pierwszy raz to uczucie było zajebiste :)

Tylko jak się za mocno usmażyłem to później miałem jakieś wizje przed oczami :D

NIE MA

Opublikowano

Po marihuanie można rzygać(i to dużo gorzej niż po alko), wystarczy spalić za dużo(wtedy zaczynają się też jakieś schizy itp). Ktoś tam pisał o wiadrach, fifkach i blantach. Dla początkującego najlepsza będzie fifka. Dlaczego? Dobrze kopie a wiesz kiedy skończyć(np w dwóch palicie dużego blanta to możecie się przejarać, z fifiką mało prawdopodobne). Wiadro to już całkowicie inna historia i początkujący nie powinni ruszać. A jeżeli palisz pierwszy raz czy tam masz jeszcze słabą do tego głowę to całkowicie się wystrzegaj WODOSPADU, niby nic tylko jedna lufka ale w tym jest moc.

Ps Dla waszej świadomości ja nie palę ten etap dojrzewania mam już za sobą, jednak mimo to jestem za legalizacjom bo jak pisałem wcześniej dillerzy wciskają zanieczyszczone gówna przez które dzieciaki się trują

Opublikowano

Nie paliłem i nie chcę tego robić. Uważam że to gówno tylko jebie głowe ...

Lepiej panowie i panie, mieszkam w NL , tak tak, jest legalizacja i "grass" mam na wyciągnięcie ręki :) Nie ma problemu żebym w każdej chwili poszedł i się zajarał, ale jakoś mnie do tego nie ciągnie.

W Polsce to co innego, zakazany owoc smakuje najlepiej :] Poza tym te gównodzieci palą żeby być "super"...

Legal jeszcze nie dla Polski...

Opublikowano

Nie paliłem i nie chcę tego robić. Uważam że to gówno tylko jebie głowe ...

Lepiej panowie i panie, mieszkam w NL , tak tak, jest legalizacja i "grass" mam na wyciągnięcie ręki :) Nie ma problemu żebym w każdej chwili poszedł i się zajarał, ale jakoś mnie do tego nie ciągnie.

W Polsce to co innego, zakazany owoc smakuje najlepiej :] Poza tym te gównodzieci palą żeby być "super"...

Legal jeszcze nie dla Polski...

Kolejny zjebany moher żyjący stareotypami .

Alkohol niby nie jebie?? alkohol to straszny narkotyk. Na drugi dzień się po nim choruje, a po maryśce w ogóle. Mój wujek przez niego zginął :(

Dla szpanu pali się papierosy, a nie marihuanę (może i też, ale ogólnie szpanuje się na szlugach) ;s Zresztą co z tego? Skoro papierosy są legalne, to i MJ powinno być ... czemu tak ją dyskryminują??...

Nie chcesz - nie pal , nikt ci nie karze, ale w jasnowidza się nie baw i nie pisz "legal jeszcze nie dla polski" no kurwa, ale skoro takie mohery jak ty wybierają Kaczyńskiego to nie ma co się dziwić że musimy być zacofanym krajem. Tylko w 3 krajach w Europie posiadanie na własny użytek jest nielegalne - i właśnie do nich należymy ;/

Opublikowano
Kolejny zjebany moher żyjący stareotypami .

Alkohol niby nie jebie?? alkohol to straszny narkotyk. Na drugi dzień się po nim choruje, a po maryśce w ogóle. Mój wujek przez niego zginął :(

Dla szpanu pali się papierosy, a nie marihuanę (może i też, ale ogólnie szpanuje się na szlugach) ;s Zresztą co z tego? Skoro papierosy są legalne, to i MJ powinno być ... czemu tak ją dyskryminują??...

Nie chcesz - nie pal , nikt ci nie karze, ale w jasnowidza się nie baw i nie pisz "legal jeszcze nie dla polski" no kurwa, ale skoro takie mohery jak ty wybierają Kaczyńskiego to nie ma co się dziwić że musimy być zacofanym krajem. Tylko w 3 krajach w Europie posiadanie na własny użytek jest nielegalne - i właśnie do nich należymy ;/

Dobrze że głupota nie boli -_- Tera jest niestety moda na to idioto, czemu wcześniej nie było o tym tak głośno ? Tylko tak nagle ? Kurwa wytłumacz to -_- Dla szpanu dzieciaki palą nie tylko MJ ale papierosy i też piją. Pierdolisz głupoty że moher... Nie pasuje ci że nie ma legalizacji ? Wypierdalaj tam gdzie jest...

Dla Polski jeszcze nie, bo to pierdolona zacofana wiocha. Np. Niektóre z praw jest nie zmienione od czasów przedwojennych...

Jakby nie większość ludzi w PL nie zachowywała się jak dzikusy to może i owszem, ale nie teraz -_-

Opublikowano

Dobrze że głupota nie boli -_- Tera jest niestety moda na to idioto, czemu wcześniej nie było o tym tak głośno ? Tylko tak nagle ? Kurwa wytłumacz to -_- Dla szpanu dzieciaki palą nie tylko MJ ale papierosy i też piją. Pierdolisz głupoty że moher... Nie pasuje ci że nie ma legalizacji ? Wypierdalaj tam gdzie jest...

Dla Polski jeszcze nie, bo to pierdolona zacofana wiocha. Np. Niektóre z praw jest nie zmienione od czasów przedwojennych...

Jakby nie większość ludzi w PL nie zachowywała się jak dzikusy to może i owszem, ale nie teraz -_-

Jak mamy sie zachowywać skoro za 2 lufy idziesz do paki albo umorzą sprawe i latają za tobą i czekaja az wpadniesz?A dwa to dudnią o tym tak dlatego, ze wcześnej kazdy bał sie odezwać.Nasi rodzice jedyne co widziali do biede i kościół.Teraz nikt się nie boi myśleć, przynajmniej młodzi i walczymy o swoje a nie wpadnie 1000 powaleńców jak Ty i zagłosuje na Kaczyńskiego który telefonu nie umie obsłuzyć i żyje w czasach 80 tych.Nie te czasy, widzę że zaden kto ma 25+lat wierzy w te stereotypy i dalej się trzyma tego ze za komuny było lepiej

Opublikowano
Jak mamy sie zachowywać skoro za 2 lufy idziesz do paki albo umorzą sprawe i latają za tobą i czekaja az wpadniesz?A dwa to dudnią o tym tak dlatego, ze wcześnej kazdy bał sie odezwać.Nasi rodzice jedyne co widziali do biede i kościół.Teraz nikt się nie boi myśleć, przynajmniej młodzi i walczymy o swoje a nie wpadnie 1000 powaleńców jak Ty i zagłosuje na Kaczyńskiego który telefonu nie umie obsłuzyć i żyje w czasach 80 tych.Nie te czasy, widzę że zaden kto ma 25+lat wierzy w te stereotypy i dalej się trzyma tego ze za komuny było lepiej

Facepalm kurwa, dosłownie. ONI są wszędzie... Kurwa ludzie jesteście pojebani ? Chcesz ? Pal, tylko nikt nie musi o tym wiedzieć. Chuj mi do tego co ty robisz. Kaczyński to chuj. Wcześniej nie bali się odezwać, kto palił ten palił i miał spokój. Przez te nagłaśnianie jest taka nagonka. Sami sobie ludzie krzywdę robią. Zresztą, jebie mnie to co się dzieje w tym kraju. Nie chcę tam wracać, nie mam takiego zamiaru.

Moja opinia: Jakby ludzie byli inni to legalizacja tak, ale teraz nie.

Opublikowano

@Shasiro ™

żeś dojebal 4 g ?

hahahaha!

Człowieku nii żywy jesteś po 2 a ty mówisz

że 4g na łeb pojeeeeeebaanyyy!

@top

nie jaralem ale miałem nie jedną propozycje ale widziałem jak jarali i wszyscy razem ze mną na psiarni skończyli ze mną nic ale koledzy sprawa w sądzie i kurator i seniora wjebali na 5 lat.

więc ja odradzam tego syfu lepiej szisze ze smakowym

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...