Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

saints to po co napisałeś temat jak wszystko wiesz już?

@up

gastro u większości osób się trzyma jak spala nawet gieta..

ZBIERAM PLUSY +

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupić można od handlarzy lub od kogoś kto hoduje

lepiej mieć kogoś zaufanego bo np jak będziesz chciał kupić gieta to pół ci dadzą i wymieszają z tytoniem

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

up/ Jak Ci się nie podoba, to po co nadal tu siedzisz? No słucham. Nikt Cię nie trzyma.

I nie musisz przecież na siłę czytać tego "durnego" tematu, tak?

Pis jou.

down// Nie mam tam konta :(

Opublikowano

Pozdro dla debili którzy krytykują marychę nie paląc jej ani nawet nic o niej nie wiedząc. Wszystkie wasze argumenty można porównać do alkoholu. 10 latek najarany byłby po legalizacji? A widzieliście kiedyś pijanego ? Zresztą lepiej się zbakać i mieć ciężke rozkminy niż zaliczać gleby co kilka sekund . Żaden wasz argument nie jest trafny i z żadnym nie mogę się zgodzić ;s Przez takich jebanych moherów polska zamiast się rozwijać cofa się do komuny. Chuj w dupe wszystkim którzy martwią się o zdrowie palaczy, nie wiecie nic na ten temat to się nie odzywajcie, poczytajcie chociaż przez 15 minut o niej , zresztą jak się martwicie o swoje podatki (które i tak płacą wasi rodzice) można zrobić przecież że leczenie każdy sam będzie opłacał. Taki sam chuj w dupe politykom, którzy nie wiedzą że marihuana jest z konopi . Jeśli przerabia ten temat w sejmie to powinien sobie odrobić prace domową w domku i trochę o tym poczytać : |

Opublikowano

Paliłem, pale i raczej będę palił, chyba, że ktoś mnie od tego odciągnie.

Palę naprawdę rzadko. Czasem dla przyjemności czasem ze smutku. Nie, nie jestem uzależniony.

Takie są moje poglądy i ich nie zmienię.

; )

Opublikowano

Mam 16 lat, pale to zajebiste gowno ponad rok, poczatki nie byly najlepsze, wirowania glowy, oslabienie, gdy wymieszalo sie z alko nawet wymioty.

Mieszkam w niemczech, gdzie tutejszy stuff jest o bardzo wysokiej zawartosci THC, wystarczy jedno Bongo i starcza na 2h, z doswiadczenia kolegow tutejsze ziolo jest 3x mocniejsze od Polskiego chodzi mi tutaj o Polski standart a niemiecki Lemon Heys.

ziolo jest dobre, ale kaleczy czlowieka...

Ci co pala codziennie wiedza co jest 5 ;/

odalup78ab6.png

Opublikowano

Mam 16 lat, pale to zajebiste gowno ponad rok, poczatki nie byly najlepsze, wirowania glowy, oslabienie, gdy wymieszalo sie z alko nawet wymioty.

Mieszkam w niemczech, gdzie tutejszy stuff jest o bardzo wysokiej zawartosci THC, wystarczy jedno Bongo i starcza na 2h, z doswiadczenia kolegow tutejsze ziolo jest 3x mocniejsze od Polskiego chodzi mi tutaj o Polski standart a niemiecki Lemon Heys.

ziolo jest dobre, ale kaleczy czlowieka...

Ci co pala codziennie wiedza co jest 5 ;/

To nie Paliłeś chyba Skuna Warszawskiego :D

Palenie hmm. Wolę to niż pic kaca chociaż nie ma i jest fajna pizda.

Nie palę dużo.Jak kupie gieta to na tydzień prawie wystarczy lufka pod wieczór wystarczy , posiedzę posłucham muzyki która ryje banie i idę spać.

Zajebisty środek nasenny :D

Uzależnić od tego raczej nie da się . Mam to palę nie mam to nie palę proste .

Opublikowano

Pale paliłem i będe palić ^^

Co do 1 razu, to z tego co slyszalem u kazdego jest chujowy bo kazdy sie spina o jezu co mi sie dzieje w banii itd ja tak miałem za 1 razem.

Ale za 2-3-4 to juz jest komos czilaut :D owszem po trawie niema sie halucynacji ale sie ma zwidy ^^

Opublikowano

Nie wiem czy wielu z was osiagnelo stan taki ze juz nie ma smiechu tylko zupelnie sobie odlecieliscie , lezycie patrzycie w cos , oczy polowe zamkniete nie mozecie sie ruszyc , rozmawiac tylko myslicie i to jest taki high ktorego szukam i tego trzeba doswiadczyc :)

Palic juz nie pale bo glowe mi niszczylo , pamiec itp jak okazja jest to zapale dla zabawy ale nie tak jak kiedys teraz sa wazniejsze sprawy w zyciu niz niszczenie glowy ;P Ale i tak wole sie napic na imprezie nic zapalic , no zalezy jakiej.

Co do halucynacji czy zwidow to dziala tak ze przewaznie kumple ci cos wmowia ale zobaczysz cos i wymyslic jakas dziwna historie. Moj znajomy chodzil z telefonem i otowrzyl lodowke wtedy myslalem ze trzyma telefon w lodowce oczywiscie wiedzialem ze nie ale sobie tak powiedzialem i smialem przez 20 min. Dobre czasy :)

wakow9.png
Opublikowano

@Up

Ja doswiadczyłem tego stanu ale to nie jest normalny stan to jest tzw. Przejaranie za duza ilosc..

Niektórzy uważają że przejaranie jest zajebiste niektórzy że chujowe ja uważam że jest chujowe.

Opublikowano

Myslicie ze jak zapalicie to jestescie fajni nie no kurwa Szacun jestes koxem

Moge sie zalozyc ze jakby papierosy i inne gowna byly legalne dla dzieci to 90% by i tak nie palila o to dla szpanu

Pozniej takie cpuny biegaja po ulicach i stare babci okradaja w piwnicach spia i wgl...

Bez spamu Efekt do dupy czujesz sie ja Menel

Opublikowano

Myslicie ze jak zapalicie to jestescie fajni nie no kurwa Szacun jestes koxem

Moge sie zalozyc ze jakby papierosy i inne gowna byly legalne dla dzieci to 90% by i tak nie palila o to dla szpanu

Pozniej takie cpuny biegaja po ulicach i stare babci okradaja w piwnicach spia i wgl...

Bez spamu Efekt do dupy czujesz sie ja Menel

Co ty tutaj za farmazony wypisujesz? Skąd się tacy ludzie biorą? .. przez właśnie takich pojebanych dzieci jak ty przestałem się udzielać na tym forum, bo sami widzicie jaki poziom. Co mają papierosy do marihuany? Najpierw piszesz o szlugach, a potem o ćpunach, to o co ci chodzi bo ja nie wiem ??

"Efekt do dupy czujesz sie ja Menel"

tu żeś dojebal ;d jak ty pewnie nawet piwa nie posmakowałeś , więc mi tu nie pierdol o thc zjebku..

Opublikowano

Jak zapaliłem to tak sie smiac zaczełem ze nie mogłem.. : d

Teraz będą opowieści gimnazjalistów ja pierdole co za forum

Zapewne paliłeś w piecu że tak piszesz ^.-

Nie wiesz jak jest nie pisz.

U mnie gram jest dość drogi dlatego zapale okazyjnie żeby mieć jakieś schizy trzeba dużo wypalić a jeszcze mam co robic z pieniędzmi

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...