Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Dzisiaj update był, więc ibot wam nie podziała przez jakiś czas. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Witam, właśnie dołączyłem do "bot userów" i mam kilka pytan które mnie męczą a mianowicie:

---czy iBOT jest całkowicie darmowy?

---czy długo trzeba czekac teraz na nowa wersje po nowym, sporym updatcie?

---Czy zmieni sie sposób jego instalacji?

z góry dziękuje i pozdrawiam:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

-tak

-niewiem............... a czekamy chyba raczej na jakiegos innego loadera ktory bedzie działal na portach z ibota chyba ze zmienią wersje ibota

-raczej nie

k2i73k.gif
Opublikowano

Boce, boce, boce, boce... kilka miesięcy bociłem, potem przerwa w silku, teraz znów ładnych parę miesięcy boce i bana ani widu ani słychu...

Może dlatego, bo mam silki...

Opublikowano

a tak wogole to powiedzcie mi czy wszystko robie dobrze. To znaczy robię tak jak na instrukcji a jak daje start w loaderze i włącza mi się silk to mnie craschuje

To znaczy że dobrze zrobiłem wszystko ,tylko że wersja bota zła ? czy co ?

Edit: Mógłby ktoś odpowiedzieć ? dokłanie to chodzi mi o bota rusro, i powiedzcie mi czy to może być wina frameworka bo jak go instaluje to wyskakuje jakiś ",,Błąd instalacji"?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanie bot na RusRO NIE CHCE sie wlaczyc jest te miale okienko i ciagle to samo to samo ... niewiem co mam robic jest jakis uptade bota czy co prosze o szybko odpowiedziec z gory dzieki

Opublikowano

Siema alll gdy wlaczam bota i pozniej loadera do Rusro podczas ladowania sie silka wyskakuje taki blad Can't create file transfer manager ! Maybe pack corrupted or someone is already accesing it now ... try a few minutes later ... probwalem za 5 min pozniej i nic z tego help :(

Opublikowano

Odpala bota i pozniej loadera i klikam lauch w loaderze i mi wyskakuje "Fatal Error, An unsupported locale was detected." klikam OK klikam start i sie wlacza silk ale nie czyta name w bocie

Co mam robic? Prosze o jak najszybszą odpowiedz.

Život Je Boj45480272.jpg

Opublikowano
beztytuurkq.th.png a mi tak sie robi niech ktos mi pomoże prosze !!! włączam bota loader i klikam start i cały czas ten obrazem mały jest i nic sie nie dzieje prosze pomóżcie
Opublikowano

Co było trzeba zrobić gdy podczas włączania IBota wyskakuje błąd:

"Run-time error 76

Path not found"

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

@Rosire

Nic nie pomogło.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Mam problem z botem. Wszystko pięknie włączam, ustawiam skille i poty i włączam go. Ubije 2 - 3 mooby i zwiecha. Wszystko dobrze tylko bot nic nie robi. Klikne na coś i bot leci dalej ( znów 2 - 3 mooby i znowu zwiecha ). Wie ktoś jaka może być tego przyczyna? Proszę o pomoc. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...