Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sieci serwerów/adminów/osób do zarządzania/inne zajrzyj!

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na imię Adrian i mam serwer 11 slotowy deathrun (w miarę jego istnienia powiększą się sloty)

Szukam 3-4 adminów do pomagania na serwerze.

Czego oczekuję?

-Ogarnięcia

-Dobrego Kontaktu

-Min. 14 lat

-Możliwości opłacenia składki na serwer w wysokości (7,38) sms na miesiąc.

-Steam nie wymagany lecz dobrze by było gdyby był

-Pomocy w rozreklamowaniu serwera

Chętni pisać na:

-PW

-GG:37918806

steam: adi53878

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema.

Jestem doświadczonym H@ - rozreklamowałem bardzo dobrze serwer 23 slotowy. Jednak hosting nie wytrzymał przypływu graczy, serwer crashował, reinstalacja czy też odciążenie z pluginów nie pomagało. Pozostało tylko wyłączyć serwer, bo przedłużać (z smsów uzbierało się) serwer. grało coraz mniej ludzi

Chciałbym zaoferować komuś kto potrzebuje pomocy następującą pomoc xD (to nie zabrzmiało zbyt dobrze)

Potrafię instalować forum na wszystkich skryptach (preferuję MyBB ponieważ przemo łatwo rozpierdolić) mam do niego ładny styl. Dodanie wszystkiego zajmuje mi do 3 dni.

Potrafię zainstalować wszystkie mody. Największe doświadczenie mam z Cod modami. To tu odniosłem największy sukces.

Na drugim miejscu jest deathrun.

Chętnie dołożę się (50%) do kosztów opłacenia domeny (najlepiej proserwer) oraz serwera.

Oczekują zaangażowania w reklamowaniu oraz ogarnięcia w zarządzaniu (nie chcę kogoś, kto nawet nie wie jak dodać klasę)

Zamiast forum, mogę zainstalować stronę startową na której będą najnowsze informacje dotyczące serwerów oraz forum.

Być może ktoś grał na left4play - to była moja sieć (Wcześniej CS-banned, myślę że reaktywacja byłaby dobrym pomysłem, ale nie mam kontaktu z graczam tylko jednym adminem)

zarządzałem tą siecią 5 m-cy temu dlatego będę musiał sobie kilka rzeczy przypomnieć.

Pozdrawiam, proszę pisać na Gadu 7650475 - pisać cały czas, napewno odpiszę.

papatki ;)

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Witam:

Co szukam?:

Szukam min. 2 adminów do serwera ktury ma powstać CS - Black Combat [JailBreak]

Czego wymagam?:

Wymagam min. 13lat. Aby admin potrafił wgrywać mapy, i różne mody na serwer, i najlepiej aby był ogarnięty.

Jakiego typu to bedzie serwer?:

Ten serwer będzię typu JailBreak.

Jak się ze mną skontaktować?:

Proszę pisać na GG: 39557256. Lub Skype: Verrock21

Zapraszam.

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Witam,

chciałbym poinformować, że grupa OvenS organizuje Turniej Lan Counter Strike 1.6 w Jaśle ( kod 38-200 Jasło, woj. podkarpackie) ... Co więcej?

Gramy w Counter Strike 1.6 pięciu na pięciu. Turniej będzie się odbywał w terminie 23-24 sierpnia 2012 roku. Liczba drużyn jest ograniczona. Przewidziane są atrakcyjne nagrody dla trzech najlepszych drużyn oraz dla najlepszego kilera całego turnieju. Zapewniamy sprzęt wysokiej jakości (wszystkie komputery o tych samych parametrach). Każdy kto chce wziąć udział w turnieju powinien zgłosić drużynę w terminie od 15 lipca do 15 sierpnia 2012 roku. Pierwszeństwo mają drużyny, które pierwsze uregulują formalności i wpisowe. Wpisowe zostaje przeznaczone na nagrody.

Ci którzy nie zdarza się zapisać zapraszamy na widownię. Mecze będą transmitowane na żywo.

Na dniach pojawią się szczegółowe informację na temat przebiegu turnieju oraz uzupełnimy strony o wymagane formalności(tu powinni zainteresować się liderzy drużyn oraz osoby powyżej 16 roku życia lecz nie posiadający jeszcze 18 lat).

plakat

turniej.jpg

zapraszam do wzięcia udziału :)

Jeśli chcesz wiecej info zapraszam na ts'a (wersja 3) , adres ts'a: ovens.pl

Opublikowano

Poszukuje ogarniętych adminów, moderatorów i sponsorów

Wymagania dla admina:

-Doświadczenie

-Wiek min. 14 lat

-Znajomość AmxX

-Składki

Wymagania dla moderatora:

-Znajomość MYBB

-Doświadczenie

Zapewniamy:

-Dobrą zabawę

-Stronę internetową z domeną .pl

-Serwer cs 20-slotowy

Kontakt

GG 43925674

Opublikowano

Witam.

Szukam:

Sponsora do opłacenia Serwera Counter-Strike 1.6 .

Oferuje:

W pełni sprawne forum, na hostingu xaa.pl

Szybką i łatwą komunikacje.

Przez wszystkie komunikatory, : GG, skype , Ts3 ,Vt ,itp

Posiadam własny serwer TeamSpeak3

Oferuje profesjonalną obsługę serwerową. Serwer oraz forum jestem w stanie zainstalować sam!

Jak miałaby wyglądać z nami współpraca?:

Jak pisałem wyżej, szukamy osoby która jest w stanie opłacić nam serwer do gry Counter-Strike 1.6.

Po skontaktowaniu się ze mna, powiem jak to bd wyglądać, na jakim hostingu itp

Otrzymujesz pełny dostęp do Panelu Sterowania Forum, Specjalną range na forum (Administrator, Sponsor - zależy jaką chcesz pełnić funkcje: (do ustalenia ze mnąi), oraz pełny dostęp do menu AMX Mod. (Komendy Administratora, Ranga VIP i te sprawy).

Kontakt:

gg: 130826 (Pisz odrazu kim jesteś (na "siema" "elo" nie odpisuje )

Oraz mozesz mnie znaleśc 24h na TeamSpeak3

IP: 188.165.154.159:6340

Mój nick Cyrax

banner.png

Szukamy ADMINÓW!

Kontakt GG - 45452852

Opublikowano

Szukam sponsora , oraz osób ogarniających moderowanie forum (pomoc zawsze się przyda) , planuje zrobić klan który byłby po części siecią paru serwerów , na początek zaczęlibyśmy może od FFA + BF2 a skończyli na jakiś JailBreakach czy też Deathrunach . ;)

Po więcej informacji zapraszam na gg : 12559884 lub skype : adx52xx , dodam jeszcze , że sponsor byłby wynagrodzony , i otrzymywałby pewnie część zysków .

Osoby niedojrzałe są proszone o nie kontaktowanie się z autorem postu . ; )

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Cześć wszystkim. Mam pytanie i prośbę. Czy

wiecie jak się robi własne własne " koszulki"

w cs 1.6 . Dokładniej chodzi mi o to żeby CT

mieli niebieskie koszulki z napisem na

plecach (logo serwera) a TT żeby mieli

czerwone koszulki też z logo serwera.

Piszcie i pomozcie mi. Ale piszcie krok po

kroku co mam robić. Z góry Dziękuję ! Numer GG 10522800 PROSZĘ NAPISAĆ do mnie

2323logompc.png

Opublikowano

to je repost

Siema.

Jestem doświadczonym H@ - rozreklamowałem bardzo dobrze serwer 23 slotowy. Jednak hosting nie wytrzymał przypływu graczy, serwer crashował, reinstalacja czy też odciążenie z pluginów nie pomagało. Pozostało tylko wyłączyć serwer, bo przedłużać (z smsów uzbierało się) serwer. grało coraz mniej ludzi

Chciałbym zaoferować komuś kto potrzebuje pomocy następującą pomoc xD (to nie zabrzmiało zbyt dobrze)

Potrafię instalować forum na wszystkich skryptach (preferuję MyBB ponieważ przemo łatwo rozpierdolić) mam do niego ładny styl. Dodanie wszystkiego zajmuje mi do 3 dni.

Potrafię zainstalować wszystkie mody. Największe doświadczenie mam z Cod modami. To tu odniosłem największy sukces.

Na drugim miejscu jest deathrun.

Chętnie dołożę się (50%) do kosztów opłacenia domeny (najlepiej proserwer) oraz serwera.

Oczekują zaangażowania w reklamowaniu oraz ogarnięcia w zarządzaniu (nie chcę kogoś, kto nawet nie wie jak dodać klasę)

Zamiast forum, mogę zainstalować stronę startową na której będą najnowsze informacje dotyczące serwerów oraz forum.

Być może ktoś grał na left4play - to była moja sieć (Wcześniej CS-banned, myślę że reaktywacja byłaby dobrym pomysłem, ale nie mam kontaktu z graczam tylko jednym adminem)

zarządzałem tą siecią 5 m-cy temu dlatego będę musiał sobie kilka rzeczy przypomnieć.

Pozdrawiam, proszę pisać na Gadu 7650475 - pisać cały czas, napewno odpiszę.

papatki ;)

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Poszukuje sieci, mam serwer CoD 401Lvl, wszystkie pliki przygotowywane przez ze mnie, silnik ze edytowany przez ze mnie. Klasy - każdą klasę robiłem sam, oprócz tych pluginów jak KS, prefixy, itp no to wiadomo, z jakiego forum chyba ;) Po co robić cos co juz istnieje:)

Tu macie IP mojego serwer 31.186.83.163:27256 jeśli ktoś by chciał zobaczyć pliki.

Jeśli ktoś poszukuje do swojej sieci serwer 4Funa+Bf2, mam pliki przygotwane CoD 401lvl, 4Fun+Bf2. Wystarczy mi tylko góra 20 minut żeby wgrać wszystkie pliki i koniec :)

Piszcie na GG 6057114, powinienem byc wieczorem. Serwer mało rozwinęty :/

Opublikowano

Witam szukam serwerów do sieci wxxxx

Szukam na Forum:ludzi co będą reklamować serwer i forum,grafików,moderatorów,junior Admina,Sponsora

Szukam na serwer Only DD2+BF2:Ludzi co będą reklamować serwer i forum,Graczy,Adminów którzy będą płacić składkę w wysokości 11zł

Szukam Ludzi pomocnych którzy:

-by reklamowali forum i serwer

-Sponsorów

-Ludzi którzy by wspierali furum i serwer finansowo

-Ludzi którzy sie znają na pisanie paczek,klas na cod,pluginów

-Ludzi co pomogli by ulepszyć forum

Kontakt:GG:34791039 Skype:thekiller07100 lub pw

Opublikowano

Za sponsoruje 16'o slotowy serwer cs chętni zapraszam PW. Wymagane 100% znajomości w tym temacie.

Opublikowano

Chętnie przyjmiemy serwer do sieci painmaster. Zajęte serwery to CoD [45k], Zombie mod i Diablo mod.

Aktualnie używamy darmowego hostingu na forum ( jcom ), a serwery opłacone są do maja.

Rekrutacja adminów. Nie wymagamy STEAM!!! Admin może spodziewać się składek na nowy serwer/ utrzymanie serwerów.

Posiadamy 2 głównych administratorów i 1 technika forum. Chcesz być jednym z głównych administratorów którzy mają jakiś głos w decyzjach sieci? Dołącz swój serwer do nas (sam opłacasz swój serwer, admini których do niego dodasz mogą "składać się" na jego utrzymanie.) !

Szukam kogoś kto bawił się w robienie pluginów. Proszę o kontakt na gg 12425256.

W sprawie każdej oferty pisać na forum, link w opisie na gg (zakaz z 1-st posta).

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Opublikowano

Witam. Tydzień temu założyłem sieć serwerów cs.

NArazie mam 2 serwery aim/Fy/Awp i FFA. Forum jak narazie domena xaa.pl ale wkrótce .pl

Szukam: Moderatora/grafika/admina

Przyjmę każdego z serwerem Cod:mod.

GG: 39073681 steam: dean1225

Opublikowano

Pilnie poszukiwany sponosor na serwer do cs 1.6 CodMod

Serwer jest już gotowy czekamy tylko na sponosra ktury kupi nam serwer 15 slotów na netshoot.pl

Dla sponsora:

Ranga Admina w grze

Admin na forum

Sponsor musi zapłacić tylko 1 góra 2 razy potem serwer będzie się sam utrzymywał

kontakt:

gg=32214590

ref

Opublikowano

Witam Mam własne radio Internetowe i szukam Servera Counter Strike z możliwaścią wymiany banerami lub ewentualnie Sponsorów (ewentualnie) To znaczy iż jesli masz własną strone Counter Strike , to moje radio zostanie umieszczone na twojej stronie , a na naszym Radiu zostanie umieszczona Reklama waszego servera Counter strike , Prosze pisać na pw Zainteresowanych Lub pisac na gg 11070391

Witam Mam własne radio Internetowe i szukam Servera Counter Strike z możliwaścią wymiany banerami lub ewentualnie Sponsorów (ewentualnie) To znaczy iż jesli masz własną strone Counter Strike , to moje radio zostanie umieszczone na twojej stronie , a na naszym Radiu zostanie umieszczona Reklama waszego servera Counter strike , Prosze pisać na pw Zainteresowanych Lub pisac na gg 11070391

Opublikowano

Witam.

Napisze krótko i zwiezle.

Szukam

Admin na FFa x2/3

J@ admin x1/2

Mod x2

Grafik x2

Administrator forum x1

Kontakt pw i tam dam gg jeli jestes leniwy nawet nie pisz poniewaz serwer jest rozwiniety 6/10 i szukamy ekipy jak bedzie pelna jedziemy z reklama mamy sponora stara siec skill-zone

Pisac PW

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...