Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sieci serwerów/adminów/osób do zarządzania/inne zajrzyj!

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zbieram ekipe do administracji i opieki nad serwami szukamy tyle ludzi ilu sie tylko da bo imwiecej tym lepiej posiadamy 3 serwery cod mod 2 perki ffa+bf2 4fun naszaym problemem jest tylko brak graczy

kontakt gg 3150103 albo cs-skunolandia.eu zapraszam

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukuje opiekuna/technika do serwera FFA.

Informacje:

Posiadam 2 serwery, oraz stronke na domenie pl . Strona jest rozbudowana, posiada około 2tyś. użytkowników i 8 tyś. postów działała pod inna nazwą jednak teraz jest to nazwa BestPlayers (Wczesniej była CS-Marihuana)

Posiadam serwera coda, którym już ktoś się opiekuje. Serwer jest bardzo rozreklamowany. Często nawet pełny. 21 slotów (+ 2 ukryte dla adminów)

Serwer FFA posiada 17 slotów ulokowany w najlepszym hostingu jakim jest Pukawka w wersji MAX.

Więcej informacji na GG: 37053839 (Na pw prosze nie pisac żadko jestem dostepny na forum.)

Zapraszam na moje serwerki ;)

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png

b_350_20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png

Opublikowano

Witam

Poszukuje pare osób do ekipy serwerowni.Narazie jeden serwer 4FUN gdzie brakuje tylko sms 11zl reszte kasy juz mam.

Forum jest juz zrobione ktore czeka na serwer cs-lajterownia.xaa.pl

Zajmuje sie pluginami,stylem itd.

kontaktvn.png

Opublikowano

Poszukuje osoby do rozkręcenia serwera oferuje banner na swojej stronie oraz adminów na wszystkich moich 4 serwerach cs kontakt gg 32109856

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Witajcie, poszukuję osób do pomocy przy tworzeniu sieci serwerów Counter Strike.

Szukamy:

- Grafika: Potrzebujemy grafika do prac takich jak: ikony forum, bannery reklamowe, logo, itp.

W najbliższym czasie będziemy również szukać adminów na nasz pierwszy serwer.

Sam ogólnie dałbym sobie radę z grafiką, ale jednak bez drugiego grafika się nie obejdzie. Ja mam na głosie sprawy takie jak finanse, hosting, konfiguracja forum, serwerów etc.

Pisząc do mnie koniecznie miej przygotowane jakieś swoje prace, bądź pewny, że o nie poproszę.

Kontakt:

GG: 43203013

sygnaturkazx.png

Opublikowano

Zrobię forum+grafikę dla twojej serwerowni/twojego serwera!

Kontakt:

GG: 41125396

PISZ NAWET NA NIEDOSTĘPNY!

Opublikowano

Witajcie, poszukuję osób do pomocy przy tworzeniu sieci serwerów Counter Strike.

Szukam:

- Grafika: Potrzebujemy grafika do prac takich jak: ikony forum, bannery reklamowe, logo, itp...

- Webmastera: Który zajmie sie ogarnięciem forum,dodaniem formularza kontaktowego i innych rzeczy

- Ludzi: Którzy pomogą w reklamowaniu mojego serwera 11 slotowego i będa go prezentowani ( Za pomoc nagroda klasa premium na moim cod modzie ;p )

- Techników/Amxx admins: Którzy pomoga w paru rzeczach.Jak zrobienie czegos na serwerze i wgl.

GG:37003702

eurrro.png

Ustaw sobie i ty taką sygnature !

[center]http://www.mpcforum.pl/topic/653969-sygnatura-dla-wszystkich-na-euro-2012/[/center]

Opublikowano

Witam.

Szukam osoby do pomocy przy stronie internetowej do serwera CS.

Strona musi być ciekawa jak wszystkie inne. Domena może być na xaa.pl , którą ja wykupię.

Nagroda oczywiscie Admin oraz Moderator na stronie, która wykonasz.

Kontakt:

-gg: 22545185

Opublikowano

Zapraszam na Cs-Horror.cba.pl

b_560_95_1.png

IP: 91.204.161.192:27050

Serwer CodMod 800 lvl, wiele klas, możliwość wykupienia klas Premium, czy Admina Serwera.

Wiele nowych, fajnych przedmiotów!

Opublikowano

Szukam:

- Grafika: Potrzebujemy grafika do prac takich jak: ikony forum, bannery reklamowe, logo, itp...

- Webmastera: Który zajmie sie ogarnięciem forum,dodaniem formularza kontaktowego i innych rzeczy

- Ludzi: Którzy pomogą w reklamowaniu mojego serwera 11 slotowego i będa go prezentowani ( Za pomoc nagroda klasa premium na moim cod modzie ;p )

- Techników/Amxx admins: Którzy pomoga w paru rzeczach.Jak zrobienie czegos na serwerze i wgl.

GG:37003702

eurrro.png

Ustaw sobie i ty taką sygnature !

[center]http://www.mpcforum.pl/topic/653969-sygnatura-dla-wszystkich-na-euro-2012/[/center]

Opublikowano

www.GamingTeam.xaa.pl

Sieć serwerów Zaprasza do Gry FFA i COD + TS3, FRee Kanały

[FFA] GamingTeam IP: 31.186.84.46:27051

[TS3] GamingTeam IP: 188.165.154.159:6340

Pilnie potrzebujemy Adminów na Serwer ! Wejdz na forum i zobacz naszą oferte !

Na TeamSpeak otrzymacie kanały + RANGI za Free ! Wbijac

www.GamingTeam.xaa.pl

banner.png

Szukamy ADMINÓW!

Kontakt GG - 45452852

Opublikowano

Siemka ... Poszukuje kogos kto pomoze przy serwerze ja mam zamiar placic za polowe i ja nie jestem taki ze sie wycofuje i chce aby ktos kto mi bedzie pomagal przy sponsoringu tez taki nie yl wiecej info pod gg : 7855009

//nieregulaminowa sygnatura

PiecuPL

Opublikowano

Szukam osoby która oplaci mi admina na pewnym serwerze.Moge oddac serwer 11slotowy

GG:37003702 / Steam Atroven`.mp3

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Witam!

Szukam Adminów/graczy chętnych do rozkręcenia serwera 4fun!

Poszukujemy Moderatorów!

Szukamy Serwerów obojętne MODY!

Kontakt www.cs-brylant.pl

GG 37047250 !

Zapraszamy Administrator cs-brylant

Opublikowano

Masz stronę, i chcesz dostać server ventrilo 2.1.4 za reklamę?

To bardzo proste napisz na GG : 780987

PINGI NA VT NIE PRZEKRACZAJĄ 25 MS

Opublikowano

Witajcie, szukam kilka osób do pomocy przy sieci serwerów. Z kolegą wpadłem na pomysł założenia, ale we dwóch nie damy sobie rady. Zainwestowaliśmy już ponad 300 zł, kupiony jest hosting, szablon IPB, licencja...

Posiadamy serwer FFA+BF2, serwer dopiero powstał, i staramy się go rozkręcić.

Szukam osób na poszczególne stanowiska:

- 3x Admin serwera FFA+BF2.

- Admina technicznego - za zadanie zrobienie nowego, unikalnego serwera. To dopiero jednak, jak serwer FFA+BF2 zostanie już trochę rozkręcony.

Kontakt:

GG: 43203013

sygnaturkazx.png

Opublikowano

Poszukuję grafika,która chciałby dołączyć do rozkręcającej się w dobrym kierunku sieci serwerów!

Proszę pisać na pw

Opublikowano

Witam dziś poszukuje sponsora do servera cs stawka odrazu mówię nie jest duża oferuje H@ na servie jak i na forum(Forum bedzie bardzo wypasione ;) wiecej informacji pod gg : 13988708

12625889872004001410.png

Smurf ;x

Rekrut
Opublikowano

Wolne stanowiska: Moderator, Grafik, Admin DD2,INF,NUKE , ADMIN AIM MAP

Informacje dot. stanowiska: Moderator opiekuje się forum, grafik wykonuje drobne prace graficzne dla użytkowników, admini pilnują porządku na forum

Kontakt: Przez forum lub GG: 39568838

Opublikowano

Witam.

Poszukuje osoby, ktora zasponsoruje forum z domena .pl. Posiadamy narazie 1 serwer, lecz bedzie ich wiecej. Osoba, ktora zasponsoruje nam forum, dostanie administratora na nim.

Wymagania:

Steam

Wiek +14

Mikrofon

Duzo wolnego czasu

Srodki do zasponsorowania forum.

Osoby chetne prosze o napisanie do mnie na numer gadu gadu: 38040181

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...