Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sieci serwerów/adminów/osób do zarządzania/inne zajrzyj!

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję sponsora, osoby, która pomoże rozwinąć serwer, adminów !

I oczywiście graczów ogarniętych !

gg 39799351

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ekipa do: Sieci Serwerów

Ilość ludzi: Nieograniczone

Wolne stanowiska:

• Moderator,
  • Moderator Działu,
  • Grafik,
  • Admin Serwera

Oferujemy: Nowa sieć, która wraz z dobrze dobraną ekipą szybko się rozwinie. Warszawski serwer, który zapewnia najmniejsze pingi. W późniejszym czasie awans na wyższe rangi.

Żądamy: Przedewszystkim dobrych chęci, nowych pomysłów, zgrania, włączonego Mózgu i trochę czasu.

Kontakt: GG: 38709263(lub na forum Ruffteck.) po napisaniu wszystko podaje co i jak.

Reklama na Wiaderku będzie jutro kupiona.

Ciągle reklamujemy siec i serwery na forach :)

Opublikowano

Witam wszystkich baardzo serdecznie!

Na imię mi Martin, lat będę mieć 18, 23 lipca ^^ Zostanę administratorem/h@/vh@/moderatorem/J@/Junior moderatorem, jakiejś w miare rozkręconej sieci ;) Pisać steam ajronek1816, lub gadu gadu 34370720 :) Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Szukamy:

Sponsora do opłacenia Serwera Counter-Strike 1.6 oraz forum.

Oferujemy:

Oferujemy pomoc dla osób, które nie radzą sobie z Webmasteringiem, czy instalacją Serwera.

• Szybka i łatwa komunikacja.
  • Profesjonalny komputerowy + Webmaster (Mamy gotową bazę MySQL i kopie FTP na forum [skrypt + Szablon.)
  • Profesjonalna osoba do instalacji serwera (Mamy gotowy serwer w plikach FFA / 4FuN z większym naciskiem na to pierwsze.)
  • Oferujemy profesjonalną obsługę serwerową. Serwer oraz forum jesteśmy w stanie zainstalować sami!

Jak miałaby wyglądać z nami współpraca?:

Jak pisałem wyżej, szukamy osoby która jest w stanie opłacić nam serwer do gry Counter-Strike oraz forum.

Po przekazaniu nam wszystkich danych (Pełny dostęp do serwera, bazy danych forum, oraz pełny dostęp do konta [Łącznie z E-Mail]), od razu bierzemy się za instalowanie Serwera, oraz forum. Po instalacji forum, oraz serwera, otrzymujesz pełny dostęp do Panelu Sterowania Forum, Specjalną range na forum (Administrator, Sponsor - zależy, jakie chcesz przejąć obowiązki: do ustalenia z nami), oraz pełny dostęp do menu AMX Mod. (Komendy Administratora, Ranga VIP i te sprawy).

Kontakt:

Technik (Instalacja Serwera) - GG: 11203249

Grafik + Webmaster (Instalacja Forum) - GG: 22879542

Opublikowano

Szukam teamu do nowej sieci Cs'a 1.6 .

Cs-polacy

Szukam:

* Doświadczonych moderatorów.

* Kogoś kto porządnie zareklamuje serwer / sieć.

Kontakt na GG 6057114, skype piotrek.jakubowicz44, steam Wawarek

Masz jakie kolwiek doświadczenie w wymienionych stanowiskach powyżej napisz do mnie!

A sie jakoś dogadamy.

Szukam równieź doświadczone Admina sieci który by ze mna współpracował musi on miec duże doświadczenie w tych sprawach i tylko kontakt na skype.

Opublikowano

Witam!

Szukam Sponsora/Administratora na rozkręcony dobrze ustawiony w gametrackeru Serwer Zm+Exp. Oczekujemy wsparcia pienieżnej do wykupienia jego i wpłate na 1 miesiąc. Pózniej serwer będzie zarabiał przeciętnie 200zł miesięcznie za Vipa co umożliwi nam zwiększenie slotów. W zamian osoba jaka nam pomoże otrzyma Pernamentnego administratora + Vip na serwerze i forum. Inwestując pieniądze w naszą nową sieć możesz być pewny, że się nie zmarnują.

Serwer za symboliczną cenne 80zł od naszego znajomego,który nie ma czasu opiekować się serwerem.

Pozdrawiam więcej info na GG 38294894

Opublikowano

Masz serwer??

Nie masz sieci??

To nie problem.Napisz do mnie na pw lub gg:34791039

kazdy mod jaki chcesz

Tylko Sloty +12 lub troche rozkrecony

mamy nowe forum

Opublikowano

Witam poszukuje zgranej ekipy do zrobienia serwera potrzebuje jakiejś osoby która zna się na cod modzie i na stawianiu serwerów ja moge zająć sie robieniem mapek które będą specjalnie na serwer i modelem :) prosze o kontakt na pw.Myśle że serwer będzie postawiony na własnym unikatowym cod-modzie dzieki czemu więcej ludzi będzie grało na naszym serwerze chce jak najszybciej zacząć prace nad serwerem dodatkowo mogę zrobić stronę serwera ;] myśle jeszcze że max lvl bezie 400 i może 10 klas (Ja osobiście nie lubie jak na serwie jest wiele klas i wielkie lvl bo jak ktoś zaczyna grę na serwie to nie ma szans)

Na czerwono zaznaczyłem co ja włożę w serwer

A na kolor żółty to to team musi włożyć ;P

Informacje na serwie zaznaczyłem na zielony

Opublikowano

Szukam Kogos Kto Zrobi ze mną sieci Serwerów

Szukam 3 osob

Sponsora na Forum

Sponsora na Serwer

2H@

Kazdy Kto chce mi pomoc niech pisze na gg 33551190

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Witam!

Szukam na swój serwer, forum kilku osób.

• Moderator
  • Grafik
  • Admin Serwera [DeathRun]
  • Redaktor
  • Ludzi z Własnymi serwerami lub Sponsorów

Forum powstało wczoraj dlatego nie jest dokończone ale pracujemy nad tym.

W tej chwili posiadamy serwer DeathRun . W przyszłości planujemy zakupić kolejny serwer.

KONTAKT

GG ; 37047250

lub PW FORUM

Pozdrawiam Blondi

Opublikowano

Witam

Przyjmę do sieci serwery.

Poszukuje Adminów na serwer,grafika,moderatora,junior admina na forum

xxx

Robię pluginy,paczki modów i all z cs zapraszam do moich usług

Kontakt: GG:34791039

Opublikowano

Witam wszystkich baardzo serdecznie!

Nazywam sie Daniel, Mam 19 lat . Moj nick to kwako. Zostanę administratorem/h@/vh@/moderatorem/J@/Junior moderatorem, jakiejś w miare rozkręconej sieci

Oferuję pomoc przy amxbansie,forum,moge rowniez zrobic konwersje bazy danych z phpbb przemo na ipb , serwerach.Skrypt na forum nie gra roli. Pisac Na steam kley95 lub na gg 39170818

Opublikowano

Yo. Szukam adminów na serwer 4fun, sponsora (do niewielkiej pomocy finansowej) i ludzi którzy chcieli by pomóc stworzyć naprawde fajny serwer z fajną atmosferą bo przecież o to chodzi, żeby grało sie jak najlepiej :) (zwłasza na 4fun) Miałem już rok serwer 4fun i zdążyłem poznać naprawde super ludzi z którymi mam kontakt i wraz z nimi napewno da rade szybko coś rozkręcić. Forum już jest na .pl oraz jest już w miare rozkręcone.

Jeśli chodzi o wymagania na admina to są następujące:

- konieczny steam

- częsta dostępność na komputerze

- dobry kontakt

- jakieś doświadczenie

- chęć pomocy w rozkręceniu

- opłata niewielkich składek na serwer (z tego względu iż jest drogi hosting - 450 FPS, ale z czasem Vipy odciążą wydatki więc admin bd za free lub za takie grosze jak sms za 4,92)

To wszystko. Zachęcam bardzo gorąco. Napewno fajnie będzie nawiązać nowe znajomości :)

Zapewniam, że każdy kto sie zgłosi nie pożałuje, a za jakieś 3 miesiące będzie full ludzi ;)

Proszę pisać do mnie na GG: 21022256

(siedze praktycznie non stop, przeważnie "dostępny")

Opublikowano

poszukuje serwerow do sieci

Ps.Niepolecam RaymanGT to Oszust sa dodatkowe oplaty za all.bylo umnie tak ze cos sie skasowalo z forum miala byc dodatkowa oplata napisal ze niebedzie zadnych dodatkowych oplat i skasowal mi serwer i forum!!! niepolecam

Opublikowano

Siema

Pomoge/zostane :

-adminem

-moderatorem

-postawic serwery

-rozkreklamowac

-wgrac skrypty/modyfikacje na forum

-zedytowac szablon

i wiele wiecej sieci

Szukam:

Ludzi ktory zamierzaja zrobić nowa siec albo maja ledwo postawiona

GG 1739951

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Witam.

Szukam:

Sponsora do opłacenia Serwera Counter-Strike 1.6 .

Oferuje:

W pełni sprawne forum, na hostingu xaa.pl

Szybką i łatwą komunikacje.

Przez wszystkie komunikatory, : GG, skype , Ts3 ,Vt ,itp

Posiadam własny serwer TeamSpeak3

Oferuje profesjonalną obsługę serwerową. Serwer oraz forum jestem w stanie zainstalować sam!

Jak miałaby wyglądać z nami współpraca?:

Jak pisałem wyżej, szukamy osoby która jest w stanie opłacić nam serwer do gry Counter-Strike 1.6.

Po skontaktowaniu się ze mna, powiem jak to bd wyglądać, na jakim hostingu itp

Otrzymujesz pełny dostęp do Panelu Sterowania Forum, Specjalną range na forum (Administrator, Sponsor - zależy jaką chcesz pełnić funkcje: (do ustalenia ze mnąi), oraz pełny dostęp do menu AMX Mod. (Komendy Administratora, Ranga VIP i te sprawy).

Kontakt:

gg: 130826 (Pisz odrazu kim jesteś (na "siema" "elo" nie odpisuje :P)

Oraz mozesz mnie znaleśc 24h na TeamSpeak3

IP: 188.165.154.159:6340

Mój nick Cyrax

banner.png

Szukamy ADMINÓW!

Kontakt GG - 45452852

Opublikowano

Poszukuje sponsora na serwer pb+klasy

Oferuję:

Ftp serwera

admin na serwerze

ranga na forum

napisy w grze serwer sponsoruje :xxx

Szukam ludzi na serwer i reklamerow i dla ludzi najbardziej reklamujących ok. 300 reklam H@ na serwie kto pierwszy ten lepszy (min 15 lat)

Ip paintball +klasy : 91.203.223.85:27023

Opublikowano

Szukam zgranego temu do postawienia sieci serwerów.

Posiadamy juz forum oraz szablon który można jeszcze dopracować.

Szukam kogoś kto:

• Pomoże w opłacaniu serwera (oczywiście nie 100% ceny dzielimy się :)
  • Pomoże w reklamowaniu serwera.
  • Posiada zdolność wymyślania ciekawych rzeczy na serwer co u czyni je unikalnymi.
  • Znajomość AMXX
  • Posiada mikrofon

Nie zależy mi na zyskach z serwerów, głównie chciałbym całe zarobione pieniądze włożyć w serwery to co wydaliśmy na początku się na pewno zwróci. :D

Kontakt:

Steam: mrsmile111

Ostatecznie tutaj PW

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Poszukuję pomocy do prowadzenia Serwera Only DD2 BF2 w chwili obecnej prowadzę testy na serwerze i przydał by się ktoś do pomocy

Wymagam:

-+16 lat[/u]
-Dobra znajomośc ortografii
-podstawy znajomosci amxx
-pomoc w zdobyciu jak najwiekszej ilosci graczy

Opublikowano

Szukam osoby, Współzałożyciela serwera Counter Strike 1.6 .. Do sedna

Szukam / Oczekuję:

- Znajomość amxx

- Opłaty połowy kosztów serwera

- Umiejętności tzn postawić forum

- Micro

- Wiek nie gra tutaj roli liczą się umiejętności

Oferuję:

- H@

- Miła zabawę przy tworzeniu serwera

- Współpracę

Kontakt pw lub gg 28823343

00e985f3876559a0df31d688ffc26358.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...