Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin Of Champions

MetinOfChampion

Ankieta M . O . C  

890 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mo?liwo?? robienia kolejnych broni z 75 ?

• Tak
      541
    • Nie
      349
  2. 2. Wi?cej questów na wy?sze poziomy ?

• Tak
      747
    • Nie
      143
  3. 3. Max LVL ?

• 99
      177
    • 130
      321
    • 250
      392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli je chcecie, to możemy je dodać.

1325752887Untitled-2123.png

Team MetinOfChampions.com

Serwer na który czekałeś! Przenieś się w

krainę fantazji i zaciętej walki o swoje Królestwo!

• Odpowiedzi 727
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli je chcecie, to możemy je dodać.

Ja oczywiście że chcę one są super. Ludzie tylko mi tu nie pisać że one psują klimat metina2 jak chcecie ten klimat to na PL. I w zapowiedzi napisałeś że start może być 6. Jaka jest szansa?

Opublikowano

Jak mówiłem wcześniej nie dawać mi tu jakiegoś 99 lvl co to ma być? Chcesz latać z 80 lvl ? co to za przyjemność? Na start dajcie ten 130-150 a potem w górę. I pytanie czy będą nowe fryzy?

tylko znajac zycie pozniej to sie zmieni i nie bedzie kolorowo:)max lvl 250?=nowe bronie,zbroje=dmg czesto nie dopasowany i bony,a co do 99lvla wyrazilem swoja opinie,hmm..niedługo metin nie bedzie metinem...kiedys wystarczylo wbic 99lvl max i jakos ludzi gralo duzo i nikt nie narzekał,a teraz jest ogrom serwów i gra na nich z 300osob,jesli serwer lepszy to wiecej ale to takich pare jest

Opublikowano

zadne nowe fryzury... to wyglada tak badziewnie ze nie mam pytan.. jakies afro -_-

Fryzy są spoko nie wiem o co ci/wam chodzi. To przynajmniej jakoś upiększa postać. Dajcie je do IS'u wtedy server będzie miał mały zysk! I jeszcze takie pytanie czy SM będzie można kupić przez przelew?

Opublikowano

Moim zdaniem rozwiązaniem sporów dotyczących fryzurek jest takie,że te ponad standard powinny się znajdować w IS.

Do IS dodałbym również :Cukier dla konia,coś co podnosi range,Olejek wygnania,pierścienie doświadczenia, szczęśliwe monety, i tak dalej..

asdmrv.png

Opublikowano

Jak mówiłem wcześniej nie dawać mi tu jakiegoś 99 lvl co to ma być? Chcesz latać z 80 lvl ? co to za przyjemność? Na start dajcie ten 130-150 a potem w górę. I pytanie czy będą nowe fryzy?

What? Nie wiem dlaczego przy max lv 99 nie bylo przyjemnością bieganie z 80.

A co do nowych fryzur to jedynie ten kapelusz ujdzie bo reszta to jakiś syf. Kto wymyślił afro, dynie na glowe? Niech będą podstawowe, w IS z opcją sprzedaży.

Moim zdaniem rozwiązaniem sporów dotyczących fryzurek jest takie,że te ponad standard powinny się znajdować w IS.

Do IS dodałbym również :Cukier dla konia,coś co podnosi range,Olejek wygnania,pierścienie doświadczenia, szczęśliwe monety, i tak dalej..

Dobre rozwiązanie z fryzami też.Na innych serwerach te nowe mają bardziej oplacalny bon od tych podstawowych, nie zróbcie tak, bo nie będę biegał z jakimś gównem na głowie jak z resztą inni gracze tylko z powodu lepszego bonu.

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

SM można będzie zdobyć poprzez robienie reklam, ale to jeszcze muszę poogarniać z całym teamem,

Czyli powinna być funkcja :

Earn - Zarób na smocze monety

SMS - Poprzez SMS

Przelew - przelew bankowy

Opublikowano

What? Nie wiem dlaczego przy max lv 99 nie bylo przyjemnością bieganie z 80.

A co do nowych fryzur to jedynie ten kapelusz ujdzie bo reszta to jakiś syf. Kto wymyślił afro, dynie na glowe? Niech będą podstawowe, w IS z opcją sprzedaży.

Mi chodziło ogólnie! Bo dla mnie to nie jest przyjemność mieć 80 lvl bo taki to ja na pl robię i jest większy zaciesz niż na privie no nie? A fryzy mogą być w IS ale cena ma być NORMALNA a nie z kosmosu.

Opublikowano

fryzury będą dla osób które je chcą, kto będzie chciał ten kupi. Proste.

Opublikowano

Skoro masz wątpliwości, to po co Ci klient?

Klient będzie udostępniony dzień / 12 godzin przed startem

Opublikowano

Wiec tak administracja jest dosc ciekawa ... Mario juz nie jedno od***rdolil na AvalonMT2 jak i na iMetin . . . zamiast odejsc spokojnie i zostawic tak jak jest . Nie wiem Moze zagram jednak nie wiem jak bedzie z Mario na tym serwerze czy znow bedzie rozsylal Numery adminow za to ze go wkurzyli czy adresy bedzie dawal. Moze wsadzi na Allegro itemki z Navi ... Pzdr.

61093c6efb.png

Opublikowano

Najlepszy max lvl by był 105, bo by się dało wszystkie skille na P chociaż wbić.

//nie podajemy reflinków

Opublikowano

Z tym DT dla innych krajów to nie za dobry pomysł...

Bo ja mam przyjaciela od 2 lat z którym gram na każdym serwerze a on mieszka w Austrii....no i coś nie ten teges ;>

Proszę zmienić to... najlepiej dt robić tylko w PT ! i to jest najlepsze rozwiązanie...

Robisz pt, szef wchodzi do DT,przenosi all i JAZDA.

Proszę o rozważenie tej propozycji. Liczę na "Lubię to!" ;d

Opublikowano

Fakt, zrobię tak jak Ty uważasz.

Ale chyba udostępniłbym pierwszeństwo na kanale polska dla pol

Opublikowano

A co wam się nie podoba mój pomysł? 3 bronie epickie to nie dużo 4 zbroje/ no mogą być nawet 3 a potem + a na dt się przyjemnie chodzi moim zdaniem i wielu graczy.

Opublikowano

Serwer, którego szukałem kilka tygodni, jeżeli by wypalił zagrałbym na nim i pomógł bym sie rozwinąc serwerowi.

Mam nadzieje że bedzie grało na serwerze z 600 osób, a jezeli nie , to zawołam kolegów i jakoś damy rade.

Wiadomo, przez kilka tygodni będzie cieżko z ludzmi, ale pozniej sie juz rozkreci, nie podchodzcie do tego tak ze jak bedzie grało 400 osob to tez zagram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...