Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin Of Champions

MetinOfChampion

Ankieta M . O . C  

890 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mo?liwo?? robienia kolejnych broni z 75 ?

• Tak
      541
    • Nie
      349
  2. 2. Wi?cej questów na wy?sze poziomy ?

• Tak
      747
    • Nie
      143
  3. 3. Max LVL ?

• 99
      177
    • 130
      321
    • 250
      392

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 727
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bezsensem jest robić 250lvl...

Obecnie jest tyle dobrze prezentujących się przedmiotów w metku że max to 120-130lvl

A czemu?

Te różne "bronie, zbroje, tarcze itd" robione "paintem" i bez przemyślanych wartości deffa czy to ataku a także bonów są śmieszne...

Sam miałem kiedyś plan stworzenia dedyka i samo myślenie na temat odpowiednich wartości oraz bonów zajęło mi sporo czasu.

Weźmy na ten przykład zbroje (posłużę się przykładami z różnych serwerów, uwierzcie że takie coś jest...)

Zbroja nr.1 daje na +9 nam 130 defa

Zbroja nr. 2 <wytworzona z jedynki> na +1 daje już 180 defa

I podobnie jest z broniami... ;/ i to jest jedną z najgorszych rzeczy które występują na serwerach.

Na te 250lvl'i potrzeba masy przedmiotów z kosmosu bo serwer jest mało zachęcający jeśli na 180lvlu biegamy w eq na 33lvl.

Dobrym pomysłem jest stworzenie epika z broni na 75lvl

W tym miejscu polecam "lodowe bronie" ponieważ bardzo ładnie się prezentują a nadanie im odpowiednich wartości po analizie nie było by problemem ;]

Ponadto jeśli dacie 250lvl musicie liczyć się z faktem serwera łatwego, na parę dni ponieważ dla graczy znudzi się gra.

Waszym priorytetem powinno być zachęcenie jak największej liczny graczy.

Opublikowano

a w sklad teamu wchodza:

Leo - nieodpowiedzialny, zaklamany, lewy 'pelnoletni' acz zachowujacy sie jak gowniarz wlasciciel Erdiany i paru innych niewypalow...

Mario - byly GM iMetina rownie zaklamany jak Leo, walacy przekrety na kazdym kroku ^^

wiecej grzechow nie pamietam, serwer moze bedzie ok, ale Administracja to porazka ;3

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

czy wy ludzie nie macie rozumu? ten serwer upadnie tak jak i reszta serwerów pana LEO! Zawsze na początku jest wielki szał, a potem team sie niczym nie interesuje. Powiedz szczerze, ile miałes juz tych serwów i ile z nich przetrwało? Chyba żaden.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

2@UP on kiedyś pisał że Erdiana to jego drugi serwer . Jego pierwszym serwerem był Mexortis na którym grało dość sporo osób ,ten jest chyba trzeci.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nikt Cię nie zmusza, ja nie potrafię zrobić wszystkiego sam , nie zdążę - W reszcie mam Administrację , z którą da się współpracować, i zapewniam, że ten serwer odrobi błędy poprzednich!

1325752887Untitled-2123.png

Team MetinOfChampions.com

Serwer na który czekałeś! Przenieś się w

krainę fantazji i zaciętej walki o swoje Królestwo!

Opublikowano

podaj mi te błędy, i powiedz jaką masz ta administracje??? własnie dowiedziałem sie ze na erdianie znalazłes sobie kogos kto za ciebie obrywa, ten człowiek to niejaki Kretu, z tego co wiem to chroni ci dupe jak moze, i dalej zwodzi graczy ze wszystko bedzie ok

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm..

2 Skrypterów, Jedna osoba od clienta- python itp. GameMasters - 5 osob , oczywiscie GM 'nie ma praw do robienia itemków.

Moderatorzy, Graficy , Osoby tworzące historyjki .

Wymieniać nazwy ?

I tak nie znasz.

Opublikowano

Zapowiedź 10/10 ;]

Z tego co widzę nazwa podobna do Gali WWE PPV Night Of Champions.

Teraz pytanie.

Bd. Eq z WWE ? Typu Eq Ceny , Nexusa Itp. ?

//Zakaz reflinków

Opublikowano

Świetny serwer, wydaje się medium/easy - na pewno będę grał, świetny system ulepszeń.

Mam tylko pytanie: czy ulepszacze będą dropiły tak jak na PLu? Chodzi mi o te: rq2p86.jpg

Opublikowano

Tak , Dokładnie - Drop taki jak na PL'u

Pytanko: Czy bedzie zmiana profesji ?

Będzie możliwa, ale nie wiem czy dać ją do questa , że trzeba się nasilić żeby zmienić profkę, czy dodam do

isu.

Opublikowano

Lepiej daj do IS-u. Będzie kasa na serwer. Albo możesz też dodać do IS-u + jakos ciężko do zdobycia w grze + możliwośc sprzedaży tylko tych które zdobyło sie w grze.

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

O, dokładnie, Fajny i ciekawy pomysł. Like it.

Opublikowano

Hmm mi sie bardzo podoba opcja ze bedzie mozna grac zza granicy, ja osobiscie mieszkam w niemczech ale tez czesto wyjezdzam w okregu Unii europejskiej.

83111223769573028259.png

Opublikowano

zobaczymy;)ale jak dodadza gowien to pewnie nie wypal bedzie...te ulepszacze juz coraz dziwniejsze..moze wbije ale nie dodawajcie za duzo jakis broni z kosmosu itp.to tylko psuje serwer..a lvl wystraczy 99,po co większy?broni nie musi byc za duzo;)

Opublikowano

Wiele przeciez nie dali, zresztą ludzi nudzą standardowe privy typu: Tiveria. Balmora jedynie jest taka modna, ale to dlatego, ze FuBu jest GM i jego fani sie zlecieli oraz dlatego, ze jest nie co bardziej urozmaicona. Tutaj jest akurat ;] a ulepszacze z tego co widze są te same co na pl do tych epickich stalek ;x

xnzn.jpg
Opublikowano

zobaczymy;)ale jak dodadza gowien to pewnie nie wypal bedzie...te ulepszacze juz coraz dziwniejsze..moze wbije ale nie dodawajcie za duzo jakis broni z kosmosu itp.to tylko psuje serwer..a lvl wystraczy 99,po co większy?broni nie musi byc za duzo;)

Jak mówiłem wcześniej nie dawać mi tu jakiegoś 99 lvl co to ma być? Chcesz latać z 80 lvl ? co to za przyjemność? Na start dajcie ten 130-150 a potem w górę. I pytanie czy będą nowe fryzy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...